- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.721
aynen ya bende senin gibi düşnüyorum baya baya bu zmana kadar olan bayan yarışmacılardan özlem ve bu kızı hoş buldum özlemde yaşına göre güzel bir cildi vardı hoş bayandı aybükede öyleBu arada kızin neresi chucky e benziyor ya utopyaya girmiş gelmiş geçmiş en güzel yüz hatlarina sahip kızlardan biri bence doğruya doğru.
Arkadasim su anda canli izliyorum ve şasiriyorum semihe abartiyor satasiyor diyenler serkan coşmuş durumda bu kadar olmaz ön yargilarimizdan uzaklasarak izlemeliyiz tutturmuslar hep ayni şeylerteşk. ederim arkadaşım bakalım birinci olursa semihi ve destekçilerini tebrik ederiz olmazsa bizim göremediğimizi onlar görsün
çok teşekkür ederim sende gerçekçi ve doğru tespitler yapıyorsun ben senin yorumları özellikle takip ediyorum canımm
ne yapıyor serkan şuan pek başında duramıyorum canlı bakamıyorum bugünde hiç izleyemedim anlatsana biraz buradanArkadasim su anda canli izliyorum ve şasiriyorum semihe abartiyor satasiyor diyenler serkan coşmuş durumda bu kadar olmaz ön yargilarimizdan uzaklasarak izlemeliyiz tutturmuslar hep ayni şeyler
Bencede ben turkan a hep saygi dumusumdur ve bi havlu aldim turkan dan e ticaretten o bile elestirildi 20 tl ye havlumu alinirmis bazi hanimlar alasini yaptigini falan iddia etti ben onun emegine saygi duydugum icin utopya hatirasi olarak ondan alisveris yapmayı tercih ettimarkadaşlar biriken yorumları okudum benim de şöyle bir tesibitim var aslında herşeyden önemlisi bu yarışmayı daha çok türkanın kazanmasını isterim niye mi?
türkan kadar kendini paralayan yok orda ahıra giriyor yemekler dikişler bir çok işle uğraşıyo
tektaş restorantı bile kadın sayesinde kuruldu
ahırı temizle süt sağ yemle vs.
dikişler ve yatığı örgüler (oradaki yapılan örgülerin en iyisi bana göre tabi)
bunlar yetmiyomuş gibi diğerlerine bile yardım etmeye çalışıyo tuncayın örgü işleri tektaş grubun ihtiyacı olsun koşuyo
ve bunları herkes onla ağır eleştirse bile yapıyo kadın valla bravo ve bana göre en çok ezilen kişide o oluyo
hırsız bile dendi kadına bana göre orada bile türkan haklıydı nedeni ise sadece yem parası veriliyo diye incilerde yumurta alıyordu akşama kadar 5 yumurta sabaha kadar 5 yumurta çıksın cafe grubu sadece yem parası verdiği için 5 yumurtayı hak etmiyor bana göre
altar bin tl para uzatıp türkan abla al şu parayı çık şu inekten demeside hiç hoş olmadı semihin tasdiklemeside cabası...
neyse bütün bunları ben yaşasam onların benden istediği hiç birşeyi yapmam şahsen
kadın dayanıklı güçlü ve sabırlı çıktı ne yalan söyleyim....
evet canım resmini görmüştüm gerçekten güzel ve emek harcanmış bir ürün ben tahtayı kesip üzerine ütopya yazısı basılmasın daha iyi yada bardaklarda abuk subuk yazılardan daha iyi yada sıradan beyaz tişörtlere ütopya veya isimlerin yazılmasından çok çok iyi eger bunlar emekse türkanın yaptıkların çoğu duble emek bana göre tabi ...Bencede ben turkan a hep saygi dumusumdur ve bi havlu aldim turkan dan e ticaretten o bile elestirildi 20 tl ye havlumu alinirmis bazi hanimlar alasini yaptigini falan iddia etti ben onun emegine saygi duydugum icin utopya hatirasi olarak ondan alisveris yapmayı tercih ettim
Semih satassin ugrassin psikolojik baski yapsin serkan tuncay sessiz kalsin ...haklisin cnm iletiriz serkanlara semih reislerini uzmesinler..ben ilk utopya basladiginda semihe hak veriyordum ama o yaptiklarina kime yaparsa yapsin herkes cosar ve asla sessiz kalmaz ki...su an serkan ne yapio izleyemiyorum ama keske hepsi daha sakin ve gercekten utopyayi yasasalar...kotunun iyilerini seciyoruz bi bakima yani ne tuncay ne serkan ne de semih hepsinin hatalari verArkadasim su anda canli izliyorum ve şasiriyorum semihe abartiyor satasiyor diyenler serkan coşmuş durumda bu kadar olmaz ön yargilarimizdan uzaklasarak izlemeliyiz tutturmuslar hep ayni şeyler
Tuncayin ajandasi da cok guzel ... bence tsort bardak ve puzzle olayi cok sacma..hele cin ali cizimleri asiri iticievet canım resmini görmüştüm gerçekten güzel ve emek harcanmış bir ürün ben tahtayı kesip üzerine ütopya yazısı basılmasın daha iyi yada bardaklarda abuk subuk yazılardan daha iyi yada sıradan beyaz tişörtlere ütopya veya isimlerin yazılmasından çok çok iyi eger bunlar emekse türkanın yaptıkların çoğu duble emek bana göre tabi ...
En cok emek kesinlikle turkanin tabiki ama dengesiz tavirlari olmasa daha cok oy toplardiarkadaşlar biriken yorumları okudum benim de şöyle bir tesbitim var aslında herşeyden önemlisi bu yarışmayı daha çok türkanın kazanmasını isterim niye mi?
türkan kadar kendini paralayan yok orda ahıra giriyor yemekler dikişler bir çok işle uğraşıyo
tektaş restorantı bile kadın sayesinde kuruldu
ahırı temizle süt sağ yemle vs.
dikişler ve yatığı örgüler (oradaki yapılan örgülerin en iyisi bana göre tabi)
bunlar yetmiyomuş gibi diğerlerine bile yardım etmeye çalışıyo tuncayın örgü işleri tektaş grubun ihtiyacı olsun koşuyo
ve bunları herkes onla ağır eleştirse bile yapıyo kadın valla bravo ve bana göre en çok ezilen kişide o oluyo
hırsız bile dendi kadına bana göre orada bile türkan haklıydı nedeni ise sadece yem parası veriliyo diye incilerde yumurta alıyordu akşama kadar 5 yumurta sabaha kadar 5 yumurta çıksın cafe grubu sadece yem parası verdiği için 5 yumurtayı hak etmiyor bana göre
altar bin tl para uzatıp türkan abla al şu parayı çık şu inekten demeside hiç hoş olmadı semihin tasdiklemeside cabası...
neyse bütün bunları ben yaşasam onların benden istediği hiç birşeyi yapmam şahsen
kadın dayanıklı güçlü ve sabırlı çıktı ne yalan söyleyim....
Sert başlayip yumuşamis yorumun allahtan kimseye bisey iletmeni istediğimide sanmiyorum...kimseyle tartisacak halim yok arkadasim ayrıca ben bi arkadaşla konusurken yazdim onu sen niye kavgaci bi tutumla atladin onu anlamadim bu benim Görüşüm ilk baştan beri izleseydin ne demek istedigimi anlardinSemih satassin ugrassin psikolojik baski yapsin serkan tuncay sessiz kalsin ...haklisin cnm iletiriz serkanlara semih reislerini uzmesinler..ben ilk utopya basladiginda semihe hak veriyordum ama o yaptiklarina kime yaparsa yapsin herkes cosar ve asla sessiz kalmaz ki...su an serkan ne yapio izleyemiyorum ama keske hepsi daha sakin ve gercekten utopyayi yasasalar...kotunun iyilerini seciyoruz bi bakima yani ne tuncay ne serkan ne de semih hepsinin hatalari ver
ama türkanda söyle bir fark var bilmiyorum görenler oldumu bi grup içinde olmak için uğraşmıyor herkesle arasını iyi tutmaya çalışıyo bu davranışı takdir ettim yani bi grupta olma çabası yok birinin kalbini kırsa bile açık açık özür dilemesede gönlünü almak için çabalıyor herkes yardım istediğini yardım etmeye çalışıyor bu kim olursa olsunEn cok emek kesinlikle turkanin tabiki ama dengesiz tavirlari olmasa daha cok oy toplardisu an hangi grubaa yakin o da bilmiyordur .. ama emeklerine ve caliskanligina saygim sonsuz
Tartisma cnm zaten ben sadece gorusumu bildirdim baskasina yazmis olman benim o yazdigina cvp vermemen anlamina mi geliyor..kavgaci yaklasmadim ki sen bence onyargilisin ..Sert başlayip yumuşamis yorumun allahtan kimseye bisey iletmeni istediğimide sanmiyorum...kimseyle tartisacak halim yok arkadasim ayrıca ben bi arkadaşla konusurken yazdim onu sen niye kavgaci bi tutumla atladin onu anlamadim bu benim Görüşüm ilk baştan beri izleseydin ne demek istedigimi anlardin
Bana sempatik gelmeye basladi turkan azcik ama cok azama türkanda söyle bir fark var bilmiyorum görenler oldumu bi grup içinde olmak için uğraşmıyor herkesle arasını iyi tutmaya çalışıyo bu davranışı takdir ettim yani bi grupta olma çabası yok birinin kalbini kırsa bile açık açık özür dilemesede gönlünü almak için çabalıyor herkes yardım istediğini yardım etmeye çalışıyor bu kim olursa olsun
bak ne güzel demişsin en son cümlende herkesin hataları var ama buradaki en önemlisi herkes herkese sataşabilir o bile saygı sevgi çerçevesinde olmalı hiç kimsenin kimseye bel altı vurması doğru değil tuncayla serkan semihe hep bunu yaptı semihten daha öyle bir şey görmedim doğrusu evet semih baskı yapıyor tahrik ediyor bazen dozunu artıyor biz bunu doğru bulmadığımızı da söylüyoruz ama en azından serkan ve tuncay gibi insanları rencide etmiyorSemih satassin ugrassin psikolojik baski yapsin serkan tuncay sessiz kalsin ...haklisin cnm iletiriz serkanlara semih reislerini uzmesinler..ben ilk utopya basladiginda semihe hak veriyordum ama o yaptiklarina kime yaparsa yapsin herkes cosar ve asla sessiz kalmaz ki...su an serkan ne yapio izleyemiyorum ama keske hepsi daha sakin ve gercekten utopyayi yasasalar...kotunun iyilerini seciyoruz bi bakima yani ne tuncay ne serkan ne de semih hepsinin hatalari ver
doğru tabiki ama Aybüke anı yaşayan bi kız bi anda parlayıp bi anda sönebiliyor saman alevi gibi yani o kızdan kimseye zarar gelmez aslında saf ve içi temiz ...Bana sempatik gelmeye basladi turkan azcik ama cok azson zamanlarda aybuke de oyle..saf ve dogal bi kiz ... ama aybukenin turkanin yuzune kapiyi carpmasi hic hos degildi..
Ya ben de diyorum ya kötulerin iyisi olarak tuncay ve serkan bana yakin geliyor ama tabiki hatalari var..neden murat abiye degil ya da altara ya da haruna falan degilde en cok semihle atisiyorlar..semihte hakkediyo bazen ve bana gore cogu zaman..bilmiyorum belki benim cafe grubuna daha sempatim oldugu icin bazi seylerini gormuyilorumdur sizde semihlerinbak ne güzel demişsin en son cümlende herkesin hataları var ama buradaki en önemlisi herkes herkese sataşabilir o bile saygı sevgi çerçevesinde olmalı hiç kimsenin kimseye bel altı vurması doğru değil tuncayla serkan semihe hep bunu yaptı semihten daha öyle bir şey görmedim doğrusu evet semih baskı yapıyor tahrik ediyor bazen dozunu artıyor beiz bunu doğru bulmadığımızı da söylüyoruz ama en azından serkan ve tuncay gibi insanları rencide etmiyor
Evet aynen ani yasiyor ... sinsi degil hicbir sekildedoğru tabiki ama Aybüke anı yaşayan bi kız bi anda parlayıp bi anda sönebiliyor saman alevi gibi yani o kızdan kimseye zarar gelmez aslında saf ve içi temiz ...
şimdi altar konusunda şöyle bir durum var ilk zamanlar altarla konuşan adam yerine koyan kimse yoktu herkes yerin dibine gömüp durdu çoçuğu bir nevi muratla semih yanına aldıktan sonra altara söylenen laflar bir daha söylemedi gerçek ki semih ve murat onu gerçekten koruyup kolladı ki oda bunu karşılığı murat ve semihe verdi onlara sadık kaldı onlarla hareket etti şimdii oda kendinin söz hakkı olmasını gerektirdiğini hissettirmeye çalışıyor ve haklı da yapmalı da...Ya ben de diyorum ya kötulerin iyisi olarak tuncay ve serkan bana yakin geliyor ama tabiki hatalari var..neden murat abiye degil ya da altara ya da haruna falan degilde en cok semihle atisiyorlar..semihte hakkediyo bazen ve bana gore cogu zaman..bilmiyorum belki benim cafe grubuna daha sempatim oldugu icin bazi seylerini gormuyilorumdur sizde semihlerinaybuke hic bir grupta degil harunla dans ediyor murat abi hemen foto cekip semihlere gosteriyor..sanki tektas grubu semih ne derse o..bireysellik yok altar kendi dusuncesini bile soylemeyemiyor..cocuk farkli bir gorus bildirse hemen ustune gidiyorlar seni batakliktan kurtardik falan .... murat ve semihii asla desteklemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?