Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aynen yaaa ... hep ilgiyi kendine istio paylasamio simihini ahahaa semihte yasina gore cok agir giyinio yun ceket falan

ben zaten teklif etmeyeceğini anlamıştım kurre boş yere gelin güvey oluyor yazık ...

O kadar basit sanki evlilik teklifi etmek buyuk sorumluluk 2 3 aylik bi iliskide evlilik mi istio ne sacma ya..bencede helal olsun semihe

kurre benimle evlen diye semihe teklif bile eder bak gör çünkü aslında oda biliyor semihten böyle bir teklif gelmeyeceğini
Aynen ya yapar valla semih te bana biraz zaman ver kurre kendimi hazir hissetmiyorum der kurrenin ailesi utopya evine gidip kizlarini almak istemisler oyle duydum ben sen duydun mu

Aynen ya yapar valla semih te bana biraz zaman ver kurre kendimi hazir hissetmiyorum der kurrenin ailesi utopya evine gidip kizlarini almak istemisler oyle duydum ben sen duydun mu
bende duydum ama aslı astarı var mı bilemiyorum sadece duyduğumla kaldı ama olma ihtimali ağır bastı bana.. ben olsam saçından sürekler götürürüm kızımı semih yarışmada kaldı bitti ne evliliği kurre yarışmayı gerçek hayatta karıştırmayalım der

Ahahahaa agzina saglik valla super bi tahminde bulundun...yine olan kurreye olacak

Bende canli izledim turkan in uslubu çok tersti hakliyken haksiz duruma düştü sakince bende burada yiyeceğimdesekimseonabiseydemezdiolaycikarmakicingelmişbesbellibenturkanablayicokseverimamaaksam üslubu yanlisti biseyi merak ettim o kısmı kaçırmışım turkan oturup kurrenin yaptigi yemeğimi mi yedi öyleyse daha sinir bozucu

Türkan hep öyleydi.iki lafı bir araya getirip de konuşamıyor bir türlü.semihlerin takipçilerinin onu orda tuttuğunu bile bile çok havalarda davranıyor .İlginç!

Türkan hep öyleydi.iki lafı bir araya getirip de konuşamıyor bir türlü.semihlerin takipçilerinin onu orda tuttuğunu bile bile çok havalarda davranıyor .İlginç!
canım orada havalara girmeyen mi kaldı herkes havalandı kurre semihin yanında olmasa kim sevipte oy kullanacaktı ona tektaşın oy potansiyeli semih sayesinde şimdi hakkını yemem çocuğun hepsi bireysel olsun içlerinden semih birinci çıkar kesin

Bence de öyle.herkes uçuşta.yalnız türkandaki gereksiz özgüven beni güldürüyorr:))) bence de semih ayakta tutuyor orayı.ayyy semih dedim.Duyan olcak

Bence de öyle.herkes uçuşta.yalnız türkandaki gereksiz özgüven beni güldürüyorr:))) bence de semih ayakta tutuyor orayı.ayyy semih dedim.Duyan olcak
O güven benide öldürecek saçina ellerine kimin sayesinde kına yaktigini unuttu ayrica zümrütün bile fan grubu varmış türkanin yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…