- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.881
hahha doğru vallaaynen canım ya mıy mıydı şimdi bide bagırark üste çıkacağı sanıyor sonra ağlıyor başka yaptığı yok zaten
Tabiki kimse dayanamaz sonucta annesinin boyle saygisizliklara maruz kalmasinaçocukları geçen geldiğinde ağlıyordu annemiz nereye düştü diye bence
şimdide ağlarlar
yanlışıda olsa anneleri savunacaklardır her türlü
Aynen yaaa ... hep ilgiyi kendine istio paylasamio simihinio tripleri öldürüyor zaten sonra semih benle ilgilenmiyorsun çağıryorum gelmiyorsun diye sonra ütopya kapısında konuşmaya başlıyor semih sinirleniyo tartışma çıkıyo kurre ağlıyo tamam simih özür dilerim hatalıyım diyo hangara gidiyo semih yalnız kalıyo bu senaryoları çok izledik akşamları
ben zaten teklif etmeyeceğini anlamıştım kurre boş yere gelin güvey oluyor yazık ...zaten semih sevgililer gününde evlilik teklifi edr diye bekliyordu kurre
hee her şey o kadar kolay
çocuk param yok diyor zaten açıkca
evlilik teklifini de etmeyeceğini o akşam güzel bir dille söylemişti
helal olsun da dedim o zaman
O kadar basit sanki evlilik teklifi etmek buyuk sorumluluk 2 3 aylik bi iliskide evlilik mi istio ne sacma ya..bencede helal olsun semihezaten semih sevgililer gününde evlilik teklifi edr diye bekliyordu kurre
hee her şey o kadar kolay
çocuk param yok diyor zaten açıkca
evlilik teklifini de etmeyeceğini o akşam güzel bir dille söylemişti
helal olsun da dedim o zaman
Kurre cook bekler o teklifiiben zaten teklif etmeyeceğini anlamıştım kurre boş yere gelin güvey oluyor yazık ...
kurre benimle evlen diye semihe teklif bile eder bak gör çünkü aslında oda biliyor semihten böyle bir teklif gelmeyeceğiniKurre cook bekler o teklifii
bizde öptük akşam görüşürüz o zamankızlar mesaim bitiyor çıkıyorum ben
yorumlarınızı okuyacağım akşam
bi ara netm koptu yazmışsınız bir kaç sayfa geriden geldim o yüzden
öptüm siziii
Aynen ya yapar valla semih te bana biraz zaman ver kurre kendimi hazir hissetmiyorum derkurre benimle evlen diye semihe teklif bile eder bak gör çünkü aslında oda biliyor semihten böyle bir teklif gelmeyeceğini
Iyi aksamlar cnmmkızlar mesaim bitiyor çıkıyorum ben
yorumlarınızı okuyacağım akşam
bi ara netm koptu yazmışsınız bir kaç sayfa geriden geldim o yüzden
öptüm siziii
bende duydum ama aslı astarı var mı bilemiyorum sadece duyduğumla kaldı ama olma ihtimali ağır bastı bana.. ben olsam saçından sürekler götürürüm kızımı semih yarışmada kaldı bitti ne evliliği kurre yarışmayı gerçek hayatta karıştırmayalım derAynen ya yapar valla semih te bana biraz zaman ver kurre kendimi hazir hissetmiyorum derkurrenin ailesi utopya evine gidip kizlarini almak istemisler oyle duydum ben sen duydun mu
Ahahahaa agzina saglik valla super bi tahminde bulundun..bende duydum ama aslı astarı var mı bilemiyorum sadece duyduğumla kaldı ama olma ihtimali ağır bastı bana.. ben olsam saçından sürekler götürürüm kızımı semih yarışmada kaldı bitti ne evliliği kurre yarışmayı gerçek hayatta karıştırmayalım der
ee ne yapcan etme bulma dünyası derler buna güzelim diyede ekler bak semih demedi deme bana sonraAhahahaa agzina saglik valla super bi tahminde bulundun...yine olan kurreye olacak
Bende canli izledim turkan in uslubu çok tersti hakliyken haksiz duruma düştü sakince bende burada yiyeceğimdesekimseonabiseydemezdiolaycikarmakicingelmişbesbellibenturkanablayicokseverimamaaksam üslubu yanlisti biseyi merak ettim o kısmı kaçırmışım turkan oturup kurrenin yaptigi yemeğimi mi yedi öyleyse daha sinir bozucuDün akşamki tartşmayı canlı izledim, daha doğrusu tartışma öncesini izledim. Çünkü çok bağırış çağırış vardı tartışma olurken kapattım. Türkan haksızdı arkadaşlar bu konuda.
Kurretülayn güzelce masayı hazırlamıştı,tabaklar yemek falan vb.
Türkan Hanımda Semihlerin koltuğu diğer tarafa taşımalarına kızdı, tektaşa gidip Kurre'nin hazırladığı masadaki herşeyi kaldırıp bir köşeye koydu.
Açıkcası ben masayı hazırlamış olsam ve birisi gelip herşeyi kaldırsa ben de çıldırırım.
Türkan hep öyleydi.iki lafı bir araya getirip de konuşamıyor bir türlü.semihlerin takipçilerinin onu orda tuttuğunu bile bile çok havalarda davranıyor .İlginç!Bende canli izledim turkan in uslubu çok tersti hakliyken haksiz duruma düştü sakince bende burada yiyeceğimdesekimseonabiseydemezdiolaycikarmakicingelmişbesbellibenturkanablayicokseverimamaaksam üslubu yanlisti biseyi merak ettim o kısmı kaçırmışım turkan oturup kurrenin yaptigi yemeğimi mi yedi öyleyse daha sinir bozucu
canım orada havalara girmeyen mi kaldı herkes havalandı kurre semihin yanında olmasa kim sevipte oy kullanacaktı ona tektaşın oy potansiyeli semih sayesinde şimdi hakkını yemem çocuğun hepsi bireysel olsun içlerinden semih birinci çıkar kesinTürkan hep öyleydi.iki lafı bir araya getirip de konuşamıyor bir türlü.semihlerin takipçilerinin onu orda tuttuğunu bile bile çok havalarda davranıyor .İlginç!
Bence de öyle.herkes uçuşta.yalnız türkandaki gereksiz özgüven beni güldürüyorr:))) bence de semih ayakta tutuyor orayı.ayyy semih dedim.Duyan olcakcanım orada havalara girmeyen mi kaldı herkes havalandı kurre semihin yanında olmasa kim sevipte oy kullanacaktı ona tektaşın oy potansiyeli semih sayesinde şimdi hakkını yemem çocuğun hepsi bireysel olsun içlerinden semih birinci çıkar kesin
O güven benide öldürecek saçina ellerine kimin sayesinde kına yaktigini unuttu ayrica zümrütün bile fan grubu varmış türkanin yokmuşBence de öyle.herkes uçuşta.yalnız türkandaki gereksiz özgüven beni güldürüyorr:))) bence de semih ayakta tutuyor orayı.ayyy semih dedim.Duyan olcak
O güven benide öldürecek saçina ellerine kimin sayesinde kına yaktigini unuttu ayrica zümrütün bile fan grubu varmış türkanin yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?