- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.941
süpermiş keşke izleyebilseydikSerkanların tango gecesi etkinliği vardı, o nedenle takım elbise giymişler.
Vayy beee supermisssSerkanların tango gecesi etkinliği vardı, o nedenle takım elbise giymişler.
Bi de kurre faktoru var tabi yaslandirdilar semihi zaten yasindan buyuk duruoKolay mı hem kendi takımını ayakta tutup bir yandan rakiple boğuşmak.acıyorum aslında ben ona
Kadın dırdırı her erkeği yaşlandırırBi de kurre faktoru var tabi yaslandirdilar semihi zaten yasindan buyuk duruo
Hahahaa dogru soyluyosun hele bi de kiskanncsaKadın dırdırı her erkeği yaşlandırır
Bi de kurre faktoru var tabi yaslandirdilar semihi zaten yasindan buyuk duruo
Eee altar nerdee? Hani herkes altara bayılıyorduuu??Sms oylamasini paylasmisti bi arkadas ...1 semih 2 murat 3 tuncay...diye ilerliyordu siralama..evet kurre ve turkan tartismis.youtubeden baktim bende
Kurre 4 altar 5 ..bence tahmini bi siraladir ya aybuke serkandan ustte yani saka gibi en sonda turkan ya yazik turkana onca emeklerineEee altar nerdee? Hani herkes altara bayılıyorduuu??
Babytvcim inanma yok öyle bir sıralamaEee altar nerdee? Hani herkes altara bayılıyorduuu??
Pazartesi canım oylama pazartesi gunu noter onayli aciklancakmisIzlemedim dunden beri ya, ben zaten ne zaman izlemesem utopyada olay oluyor
Kurre ve Turkan kavga etmis galiba? Link varsa versenize kizlar, bir bakiyim.
Bir de eleme ne zaman olacakmis? Canli m olacakmis? Sms oylarini izleyiciler gorecek miymis?
Bencede yaa bi de sonuclar aciklandiginda misafirler iceri iletmez mi..iletirlerse ona gore isim yazRlar mesela..cok degismez sanki.sms sonuclariArkadaşlar hepsi tahmini siralama olur mu öyle şey ben turkani destekliyorum mesela bakiyorum Türkan misal 5.sırada hurra SMS yollarim tuncay taraftari bakar sallantidaysa ona yüklenir öyle şey olmaz sms oylamasi demek noterin o anda sunacagi zarfla belli olur
aynen bende tuncayın sayfasında sırlama gördüm kurre sondaydı onun üstünde türkan onun üstünde harun vardı iil 3te tuncay serkan murat semihte 4 dü düşün yani bir sürü sıralama gördüm bugün semihin sayfasında semih ilk sırada gidiyor diye bilgi yazıyor herkes kendi bildiğine göre tutturuyor bence hiç biri doğru değilArkadaşlar hepsi tahmini siralama olur mu öyle şey ben turkani destekliyorum mesela bakiyorum Türkan misal 5.sırada hurra SMS yollarim tuncay taraftari bakar sallantidaysa ona yüklenir öyle şey olmaz sms oylamasi demek noterin o anda sunacagi zarfla belli olur
bence şuan bunların hiç biri doğru değil sızdı yayınlıyolar desem hiç biri biriyle uymuyor ki o yüzden doğru olmadığı kesin canım yaBu sistem iyice yeni yarismacilar ne zaman girecek oylamadan sonra girmeliler su anda girdikleri anda kimkimi yazacak kulislerin hepsini izleyip içeri girmiş olacaklar içeri girip söyleyecekler kim kimi yazacak...hesaplar bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?