Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bi de kurre faktoru var tabi yaslandirdilar semihi zaten yasindan buyuk duruo

Izlemedim dunden beri ya, ben zaten ne zaman izlemesem utopyada olay oluyor
Kurre ve Turkan kavga etmis galiba? Link varsa versenize kizlar, bir bakiyim.
Bir de eleme ne zaman olacakmis? Canli m olacakmis? Sms oylarini izleyiciler gorecek miymis?

Sms oylamasini paylasmisti bi arkadas ...1 semih 2 murat 3 tuncay...diye ilerliyordu siralama..evet kurre ve turkan tartismis.youtubeden baktim bende

Arkadaşlar hepsi tahmini siralama olur mu öyle şey ben turkani destekliyorum mesela bakiyorum Türkan misal 5.sırada hurra SMS yollarim tuncay taraftari bakar sallantidaysa ona yüklenir öyle şey olmaz sms oylamasi demek noterin o anda sunacagi zarfla belli olur

Izlemedim dunden beri ya, ben zaten ne zaman izlemesem utopyada olay oluyor
Kurre ve Turkan kavga etmis galiba? Link varsa versenize kizlar, bir bakiyim.
Bir de eleme ne zaman olacakmis? Canli m olacakmis? Sms oylarini izleyiciler gorecek miymis?
Pazartesi canım oylama pazartesi gunu noter onayli aciklancakmis

Bencede yaa bi de sonuclar aciklandiginda misafirler iceri iletmez mi..iletirlerse ona gore isim yazRlar mesela..cok degismez sanki.sms sonuclari

Bu sistem iyice yeni yarismacilar ne zaman girecek oylamadan sonra girmeliler su anda girdikleri anda kimkimi yazacak kulislerin hepsini izleyip içeri girmiş olacaklar içeri girip söyleyecekler kim kimi yazacak...hesaplar bozulacak

aynen bende tuncayın sayfasında sırlama gördüm kurre sondaydı onun üstünde türkan onun üstünde harun vardı iil 3te tuncay serkan murat semihte 4 dü düşün yani bir sürü sıralama gördüm bugün semihin sayfasında semih ilk sırada gidiyor diye bilgi yazıyor herkes kendi bildiğine göre tutturuyor bence hiç biri doğru değil

Bu sistem iyice yeni yarismacilar ne zaman girecek oylamadan sonra girmeliler su anda girdikleri anda kimkimi yazacak kulislerin hepsini izleyip içeri girmiş olacaklar içeri girip söyleyecekler kim kimi yazacak...hesaplar bozulacak
bence şuan bunların hiç biri doğru değil sızdı yayınlıyolar desem hiç biri biriyle uymuyor ki o yüzden doğru olmadığı kesin canım ya

Hanimlar canli özledim biraz serkanla meral sohbet ediyorlardı semihler sunu eledi bunu eledi sevgililer günü organizasyonu yaptik vb meral in herşeye verdiği tepki aynı aaaa gerçekten mi ne zaman hiç mi izlemeden geldi anlamadim ki izlemedigi bi programa katilmiş olabilir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…