Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
arkadaşlar tuncayın sayfasında şöyle bir yazı okudum ben sabahtan beri yayın yok tuncay misafirlerle kavga etmiş ve diskalifiye olmuş deniyor bilgisi olan varsa paylaşsın

Ayy yaa yuregime indirdin yaaa ins yoktur oyle biseeeeeee
ya valla bilmiyorum ama tuncayın kendi sayfasında öyle bir yorum okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum kavga falan çıkmış olabilir şua aralar tuncay kendini kontrol edemiyor yapabilirde yapmayabilirde ama diskalifiye olmuşsa ben bile üzülürüm kaç gündür oradalar emekleri büyük yazık olur şimdi sabahtan beri yayın yok dün gecede çok bakamadım sürekli kümese döndü görüntü ne olup bitiyo göremiyoruz da anlamış değilim

arkadaşlar canlı yayın açıldı tuncay elenmemiş serkan ve tuncay takım elbiseli gördüm bakalım neler oldu anlarız şimdi

öz güveni olmasıda güzel bir şey aslında o özgüven muratta altarda yok valla
Canımcım, hepsinde var özgüven aslında bence.birisi ağır yükü sırtlandı.o da semih. diğerleri destek oluyor.çoğu gerginliği semih göğüslüyor,tabi kendi de gerginlik yaratıyor. Öyle deniyor onlara belki de.onların amacı bireys e le kadar dağılmadan çıkabilmek.çünkü dağilmak demek güç kaybetmek demek. Bu bir yarışmaysa hepsi kafasını kullanarak kalmaya çalışıyor.bu yüzden de dahil oldukları grup ayakta kalsın diye uğraşıyorlar.
etrafımıza baktığımızda; apartmanda daha ön planda olan biri vardır mutlaka,
çocuğumuzun sınıfında bir veli,
işyerimizde bir kaç arkadaşımız,
evde annemiz veya babamız vs vs vs birileri işleri yürütür, karar mekanizmasıdır.diğerleri yardımcısıdır.
burda da semih lider;murat, altar destekleri.yani herkes birey olarak varlık gösteriyor canım bence.ben böyle görüyorum e n azındanayy yoruldummm.semihi de pek savunasım varmışşşş ay bak yine semih dedim

sanırım oylama falan oldu galiba bunlar niye takım elbise giymiş anlamış değilim

arkadaşlar tuncayın sayfasında şöyle bir yazı okudum ben sabahtan beri yayın yok tuncay misafirlerle kavga etmiş ve diskalifiye olmuş deniyor bilgisi olan varsa paylaşsın
Hadiya....akşam cok hararetlidi ortalik sataşmanin dozajida artmisti sürekli yayini kestiler bugunde bes alti saat yayin gelmemiş oldu biseyler ama ne kimisi diskalifiye diyor kimisi biri hastalandi diyor anlariz yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…