- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.901
öz güveni olmasıda güzel bir şey aslında o özgüven muratta altarda yok vallaBence de öyle.herkes uçuşta.yalnız türkandaki gereksiz özgüven beni güldürüyorr:))) bence de semih ayakta tutuyor orayı.ayyy semih dedim.Duyan olcak
türkanın yokmuymuş doğru olabilir şaşırdım amaO güven benide öldürecek saçina ellerine kimin sayesinde kına yaktigini unuttu ayrica zümrütün bile fan grubu varmış türkanin yokmuş
Bende şaşirdim demistim ya sana ilginc şeyler cikabiliyor bak diye birinin fan sitesinde okumuştum baktim cidden yok.türkanın yokmuymuş doğru olabilir şaşırdım ama
Hadiya yoktu yeni mi acildi acaba yakisir severim turkan ablayi.ben şimdi baktım türkanın da var fan sayfası
canım ben şimdi baktım türkanında fanı varmış gördümBende şaşirdim demistim ya sana ilginc şeyler cikabiliyor bak diye birinin fan sitesinde okumuştum baktim cidden yok.
uzun zamandır var gibi resimleri falan koymuşlar yorumlar falan gırla dolu yani olmasaydı üzülmüştüm yoksa ben açacaktım kadına fan sayfasıHadiya yoktu yeni mi acildi acaba yakisir severim turkan ablayi.
Bende simdi baktim facebook u varmis ama fan i yeni açilmıs canim fazla yorum yok...yaksir.uzun zamandır var gibi resimleri falan koymuşlar yorumlar falan gırla dolu yani olmasaydı üzülmüştüm yoksa ben açacaktım kadına fan sayfası
onunda var olmayan yok sanırımKurre nin var mi ki fanlari
evet canım var yorumda 1 500 kişi beğeni almış yorumlarda vardı baya belli bir kitlesi onunda var demekkiBende simdi baktim facebook u varmis ama fan i yeni açilmıs canim fazla yorum yok...yaksir.
Ayy yaa yuregime indirdin yaaa ins yoktur oyle biseeeeeeearkadaşlar tuncayın sayfasında şöyle bir yazı okudum ben sabahtan beri yayın yok tuncay misafirlerle kavga etmiş ve diskalifiye olmuş deniyor bilgisi olan varsa paylaşsın
ya valla bilmiyorum ama tuncayın kendi sayfasında öyle bir yorum okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum kavga falan çıkmış olabilir şua aralar tuncay kendini kontrol edemiyor yapabilirde yapmayabilirde ama diskalifiye olmuşsa ben bile üzülürüm kaç gündür oradalar emekleri büyük yazık olur şimdi sabahtan beri yayın yok dün gecede çok bakamadım sürekli kümese döndü görüntü ne olup bitiyo göremiyoruz da anlamış değilimAyy yaa yuregime indirdin yaaa ins yoktur oyle biseeeeeee
Insanoğlu böyle şekerimm.çig süt emmişO güven benide öldürecek saçina ellerine kimin sayesinde kına yaktigini unuttu ayrica zümrütün bile fan grubu varmış türkanin yokmuş
Varmış yanliş istihbarat.Insanoğlu böyle şekerimm.çig süt emmiş
Valla miiiiiiiiii
Canımcım, hepsinde var özgüven aslında bence.birisi ağır yükü sırtlandı.o da semih. diğerleri destek oluyor.çoğu gerginliği semih göğüslüyor,tabi kendi de gerginlik yaratıyor. Öyle deniyor onlara belki de.onların amacı bireys e le kadar dağılmadan çıkabilmek.çünkü dağilmak demek güç kaybetmek demek. Bu bir yarışmaysa hepsi kafasını kullanarak kalmaya çalışıyor.bu yüzden de dahil oldukları grup ayakta kalsın diye uğraşıyorlar.öz güveni olmasıda güzel bir şey aslında o özgüven muratta altarda yok valla
Hadiya....akşam cok hararetlidi ortalik sataşmanin dozajida artmisti sürekli yayini kestiler bugunde bes alti saat yayin gelmemiş oldu biseyler ama ne kimisi diskalifiye diyor kimisi biri hastalandi diyor anlariz yakindaarkadaşlar tuncayın sayfasında şöyle bir yazı okudum ben sabahtan beri yayın yok tuncay misafirlerle kavga etmiş ve diskalifiye olmuş deniyor bilgisi olan varsa paylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?