Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
İ
İzledim olacaktı

bunu geldiği gün ütopyadan biri söyledi galiba oda izlemedim demişti yanlış hatırlamıyorsam şayet

İLginc degilmi sence biz bile daha cok sey biliyoruz katilsak ne cocuklarimizida alirizyanimiza ohh
ay valla eğlence matrak desene süper şamata olurdu ütopyada bi dahaki ütopya bizde katılalım canım ben oğlumu alayım sen kızını tozda toprakta oynasınlar ne güzel doğada bizde rahat ederiz azıcık oh mis valla

İLginc degilmi sence biz bile daha cok sey biliyoruz katilsak ne cocuklarimizida alirizyanimiza ohh
EVET CANIM HAKLISIN

[QUOTcan iksir alana yi kimse bilemez member: 399217"]Öyle mi diyorsun canım
semih 1.olsun da bana fark etmez gerisi[/QUOTE]
Evet canim siralamayi kimse bilemez ama tahmin edebilir semihide kimse eleyemez son ikiden biri o kesin ama birinci olamayabilir gibime geliyor hayirlisi

bende haksız buldum kurre yi
kadın onlara emek verdi ayağa kaldırdı
ha yine yaparlardı türkan olmasa
ama bu kadar çabuk bi başarıları olmazdı
kadın saçını süpürge etti
karşısında hakettiği usluba bak otursun yesin sonra gider zaten yüz bulamayınca
çığırtkanlık yapmanın alemi yok

kesinlikleeeee

çok doğru bir analiz
meralin yanına gitti oturdu diye yine kıskançlık yaptı çocuk mu ne

türkan ayrılınca semih bey algı yaratıp türkan ı ihanetçi ilan ettiği için zavallı semih çiler de bu oyuna düştü türkan ın yemeği ondan yenmedi
satışı ondan yapılmadı

aa geçmişi okuyordum
daha yorumunu okumadan aynısını yazmışım

Türkan hep öyleydi.iki lafı bir araya getirip de konuşamıyor bir türlü.semihlerin takipçilerinin onu orda tuttuğunu bile bile çok havalarda davranıyor .İlginç!
bence konuşmasını eleştirmen doğru olmaz
sonuçta doğulu bir bayan
şivesi var haliyle
daha öncede bozuk türkçesi var yazmıştın buraya defalarca. artık yazma gereği duydum sana
bilmiyorum hiç doğulu görmedin mi?

ne şikayet edicek Allah aşkına para kazancakta çocuk o yüzden ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…