- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.921
semih birlik beraberlik bozulmasın diye uğraşıyor çok güçlü maşallah ama yanındaki adamlar hiç öyle değil yok ben trenden iniyorum yok ben yapmıyorum etmiyorum semih yoruldum ama semihin hiç şikayet ettğini görmedim şimdiCanımcım, hepsinde var özgüven aslında bence.birisi ağır yükü sırtlandı.o da semih. diğerleri destek oluyor.çoğu gerginliği semih göğüslüyor,tabi kendi de gerginlik yaratıyor. Öyle deniyor onlara belki de.onların amacı bireys e le kadar dağılmadan çıkabilmek.çünkü dağilmak demek güç kaybetmek demek. Bu bir yarışmaysa hepsi kafasını kullanarak kalmaya çalışıyor.bu yüzden de dahil oldukları grup ayakta kalsın diye uğraşıyorlar.
etrafımıza baktığımızda; apartmanda daha ön planda olan biri vardır mutlaka,
çocuğumuzun sınıfında bir veli,
işyerimizde bir kaç arkadaşımız,
evde annemiz veya babamız vs vs vs birileri işleri yürütür, karar mekanizmasıdır.diğerleri yardımcısıdır.
burda da semih lider;murat, altar destekleri.yani herkes birey olarak varlık gösteriyor canım bence.ben böyle görüyorum e n azındanayy yoruldummm.semihi de pek savunasım varmışşşş ay bak yine semih dedim
valla şimdi izliyorum hepsinin maşallahı var serkan ve tuncay takım elbiseli falan bir şey olmuş gibi durmuyo ama bakalımHadiya....akşam cok hararetlidi ortalik sataşmanin dozajida artmisti sürekli yayini kestiler bugunde bes alti saat yayin gelmemiş oldu biseyler ama ne kimisi diskalifiye diyor kimisi biri hastalandi diyor anlariz yakinda
Evet eşimde bağlandi açtigi gibide tuncay çikmis karşisina bisey yok rahat olun hanimlaryalivescege .!.:valla şimdi izliyorum hepsinin maşallahı var serkan ve tuncay takım elbiseli falan bir şey olmuş gibi durmuyo ama bakalım
aceba niye takım elbise giymiş bunlar onu anlamadım benEvet eşimde bağlandi açtigi gibide tuncay çikmis karşisina bisey yok rahat olun hanimlar
Okudum okudum yazdıklarınızı:))Varmış yanliş istihbarat.
tuncayla semih gitmesin zaten onlar bazen eğlendiriyolar bizleri serkan itici o gitsin harunda gitsin şuan kafamdaki ilk 3 serkan harun kurre bunlardan biri gitmeliTuncayla semihi kimse eleyemez LP
Bal damliyor ball agzindan :*valla şimdi izliyorum hepsinin maşallahı var serkan ve tuncay takım elbiseli falan bir şey olmuş gibi durmuyo ama bakalım
Aileleriyle gorusuyorlar belki kazandilar ya cekilisiaceba niye takım elbise giymiş bunlar onu anlamadım ben
Hayatım, akıllı adam semih.çünkü şikayet etse daha kötü olacak.biribirlerine düşecekler.hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.her tarafı aynı a yarda tutmaya çalışıyor.yoksa kendi de patlıcak aslında.semih birlik beraberlik bozulmasın diye uğraşıyor çok güçlü maşallah ama yanındaki adamlar hiç öyle değil yok ben trenden iniyorum yok ben yapmıyorum etmiyorum semih yoruldum ama semihin hiç şikayet ettğini görmedim şimdi
Ayy inss yaaTuncayla semihi kimse eleyemez LP
Tuncayı bilmem ama semihi evet!!Tuncayla semihi kimse eleyemez LP
Yeniler mi girdi acabaaceba niye takım elbise giymiş bunlar onu anlamadım ben
Aynen ya aslinda o da baya dolmus ama icine ata ata patlicak yakindaaHayatım, akıllı adam semih.çünkü şikayet etse daha kötü olacak.biribirlerine düşecekler.hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.her tarafı aynı a yarda tutmaya çalışıyor.yoksa kendi de patlıcak aslında.
Tuncay psikopata baģlamasaydı seviyordum onuu.hele semihten özürler dilediği günlerde bayılıyordum onatuncayla semih gitmesin zaten onlar bazen eğlendiriyolar bizleri serkan itici o gitsin harunda gitsin şuan kafamdaki ilk 3 serkan harun kurre bunlardan biri gitmeli
yeni biri olsa gözükürdü ama ben göremedim sonra görüntü yine kümse oldu sinirlenip kapattım gittiYeniler mi girdi acaba
Kolay mı hem kendi takımını ayakta tutup bir yandan rakiple boğuşmak.acıyorum aslında ben onaAynen ya aslinda o da baya dolmus ama icine ata ata patlicak yakindaa
ben çekilişi bilmiyorum ona ne 2 gün pek izleyemedim dün gece baktım biraz bügünde yayın nerdeyse hiç yoktuAileleriyle gorusuyorlar belki kazandilar ya cekilisi
aynen katılıyorum sana semih çok çabalıyo ama hak ettiği değeri pek göremiyor nedenseHayatım, akıllı adam semih.çünkü şikayet etse daha kötü olacak.biribirlerine düşecekler.hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.her tarafı aynı a yarda tutmaya çalışıyor.yoksa kendi de patlıcak aslında.
Göremiyor Bence de.aynen katılıyorum sana semih çok çabalıyo ama hak ettiği değeri pek göremiyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?