Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semih birlik beraberlik bozulmasın diye uğraşıyor çok güçlü maşallah ama yanındaki adamlar hiç öyle değil yok ben trenden iniyorum yok ben yapmıyorum etmiyorum semih yoruldum ama semihin hiç şikayet ettğini görmedim şimdi

Hadiya....akşam cok hararetlidi ortalik sataşmanin dozajida artmisti sürekli yayini kestiler bugunde bes alti saat yayin gelmemiş oldu biseyler ama ne kimisi diskalifiye diyor kimisi biri hastalandi diyor anlariz yakinda
valla şimdi izliyorum hepsinin maşallahı var serkan ve tuncay takım elbiseli falan bir şey olmuş gibi durmuyo ama bakalım

Hayatım, akıllı adam semih.çünkü şikayet etse daha kötü olacak.biribirlerine düşecekler.hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.her tarafı aynı a yarda tutmaya çalışıyor.yoksa kendi de patlıcak aslında.

Aynen ya aslinda o da baya dolmus ama icine ata ata patlicak yakindaa

tuncayla semih gitmesin zaten onlar bazen eğlendiriyolar bizleri serkan itici o gitsin harunda gitsin şuan kafamdaki ilk 3 serkan harun kurre bunlardan biri gitmeli
Tuncay psikopata baģlamasaydı seviyordum onuu.hele semihten özürler dilediği günlerde bayılıyordum ona
harun benim de hiç hoşuma gitmedi.

aynen katılıyorum sana semih çok çabalıyo ama hak ettiği değeri pek göremiyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…