Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bisey sormak istiyorum size Türkan abla yemeginikendimi getirdi yoksakurretulaynin tenceresindeki yemegimi koydu tabagina cok merak ettim kacirdim orasini ama bana kurrenin yemegini yemis gibi geldiböyleyse dahada tahrik edici ve sinir bozucu olmus olabilir

Hayır kendi tenceresini aldı gitti restoranta.

türkan ayrılınca semih bey algı yaratıp türkan ı ihanetçi ilan ettiği için zavallı semih çiler de bu oyuna düştü türkan ın yemeği ondan yenmedi
satışı ondan yapılmadı

Yanlışınız var, evet Abidin Bey için, Özlem hanım için ihanet algısı oluşturdular ama Türkan Hanımı o şekilde lanse etmediler çünkü Türkan Hanım zaten potada da onlardan yana oy kullandı bu zamana dek.

Serkanlara gidiyor sizden yanayım diyor Semihlere gidiyor sizden yanayım diyor. Potada olmamak adına sürekli çelişkili davranışlarda ve söylemlerde bulunuyor. Yaşına yakışmayan davranışları var. Yemin edip 3 gün sonra başka şey için yemin ediyor, değişik biri vesselam.

o kedide hep restorantta masada değil mi yaa
tuncaylar ayaklarını masaya koyuyor bilmem ne yazıyorlardı buraya ama o kedi ne orda masada yemek yiyorlar bi de ıyyy
Aynen cnm ya semih istemiyor kediyi restaurantta ama kurre hep iceri aliuor tavsanlarida aliyor masaya koyuyor bide..bi kerede tavsanlarin pisligini banyoda yikadi diye inciyle arasi acilmisti

Ben turkani severin ama dediklerinize aynen katiliyorum

yanlışları var evet ona bir şey demiyorum
ama murat falan küstü
ilk ayrıldığında tepkleri oldu dedikoduda yaptılar
iyi izlediyseniz bilirsiniz zaten
tabiki bi abidin ve özlem olayı gibi 1055 kere söylemedi
ondan size böyle geliyor bence

Hatta turkan abla yemek yapmisti murat yemek istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…