- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.001
Bisey sormak istiyorum size Türkan abla yemeginikendimi getirdi yoksakurretulaynin tenceresindeki yemegimi koydu tabagina cok merak ettim kacirdim orasini ama bana kurrenin yemegini yemis gibi geldiböyleyse dahada tahrik edici ve sinir bozucu olmus olabilirDün akşamki tartşmayı canlı izledim, daha doğrusu tartışma öncesini izledim. Çünkü çok bağırış çağırış vardı tartışma olurken kapattım. Türkan haksızdı arkadaşlar bu konuda.
Kurretülayn güzelce masayı hazırlamıştı,tabaklar yemek falan vb.
Türkan Hanımda Semihlerin koltuğu diğer tarafa taşımalarına kızdı, tektaşa gidip Kurre'nin hazırladığı masadaki herşeyi kaldırıp bir köşeye koydu.
Açıkcası ben masayı hazırlamış olsam ve birisi gelip herşeyi kaldırsa ben de çıldırırım.
Gecen kura cektiler ya kurada cikan kisi bir arkadasini sececek ve aileleriyle gorusecekler..kurada serkan cikti ve tuncayi sectiaa ne çekilişi
Bisey sormak istiyorum size Türkan abla yemeginikendimi getirdi yoksakurretulaynin tenceresindeki yemegimi koydu tabagina cok merak ettim kacirdim orasini ama bana kurrenin yemegini yemis gibi geldiböyleyse dahada tahrik edici ve sinir bozucu olmus olabilir
Tesekkur ederim canim o kısmı kaćirmisim ne olursa olsun türkanin üslubu çok yanlisti yemek yemek için değil olay çikarmak için gelmişti bariz...Hayır kendi tenceresini aldı gitti restoranta.
türkan ayrılınca semih bey algı yaratıp türkan ı ihanetçi ilan ettiği için zavallı semih çiler de bu oyuna düştü türkan ın yemeği ondan yenmedi
satışı ondan yapılmadı
Aynen cnm ya semih istemiyor kediyi restaurantta ama kurre hep iceri aliuor tavsanlarida aliyor masaya koyuyor bide..bi kerede tavsanlarin pisligini banyoda yikadi diye inciyle arasi acilmistio kedide hep restorantta masada değil mi yaa
tuncaylar ayaklarını masaya koyuyor bilmem ne yazıyorlardı buraya ama o kedi ne orda masada yemek yiyorlar bi de ıyyy
Ben turkani severin ama dediklerinize aynen katiliyorumYanlışınız var, evet Abidin Bey için, Özlem hanım için ihanet algısı oluşturdular ama Türkan Hanımı o şekilde lanse etmediler çünkü Türkan Hanım zaten potada da onlardan yana oy kullandı bu zamana dek.
Serkanlara gidiyor sizden yanayım diyor Semihlere gidiyor sizden yanayım diyor. Potada olmamak adına sürekli çelişkili davranışlarda ve söylemlerde bulunuyor. Yaşına yakışmayan davranışları var. Yemin edip 3 gün sonra başka şey için yemin ediyor, değişik biri vesselam.
evet cnm semh istemiyorAynen cnm ya semih istemiyor kediyi restaurantta ama kurre hep iceri aliuor tavsanlarida aliyor masaya koyuyor bide..bi kerede tavsanlarin pisligini banyoda yikadi diye inciyle arasi acilmisti
yanlışları var evet ona bir şey demiyorumYanlışınız var, evet Abidin Bey için, Özlem hanım için ihanet algısı oluşturdular ama Türkan Hanımı o şekilde lanse etmediler çünkü Türkan Hanım zaten potada da onlardan yana oy kullandı bu zamana dek.
Serkanlara gidiyor sizden yanayım diyor Semihlere gidiyor sizden yanayım diyor. Potada olmamak adına sürekli çelişkili davranışlarda ve söylemlerde bulunuyor. Yaşına yakışmayan davranışları var. Yemin edip 3 gün sonra başka şey için yemin ediyor, değişik biri vesselam.
aaaGecen kura cektiler ya kurada cikan kisi bir arkadasini sececek ve aileleriyle gorusecekler..kurada serkan cikti ve tuncayi secti
diğerleri hiç bir zaman bariz olay çıkarma eğiliminde bulunmadı mı pekiTesekkur ederim canim o kısmı kaćirmisim ne olursa olsun türkanin üslubu çok yanlisti yemek yemek için değil olay çikarmak için gelmişti bariz...
banada pınar makyajıyla yatıyor gibi gelirdiAybukede makyajiyla yatiyor bazen..gecen uyandi sabah mavi far vardi gozunde..ben asla makyajla yatamam yaa
Hatta turkan abla yemek yapmisti murat yemek istemediyanlışları var evet ona bir şey demiyorum
ama murat falan küstü
ilk ayrıldığında tepkleri oldu dedikoduda yaptılar
iyi izlediyseniz bilirsiniz zaten
tabiki bi abidin ve özlem olayı gibi 1055 kere söylemedi
ondan size böyle geliyor bence
aa evet konuşuyorlardı kimi yazalım ne yapalım falan diye ama anlamadm dün olmadı mı yaniZarf gelmiş oylama bu akşam yapılacakmış
evet yani algının babasını yapmadılar ama yaptılar yineHatta turkan abla yemek yapmisti murat yemek istemedi
Yok dün olmadı bugün bir yerde kurretülayn' ın gideceğiyle ilgili birşeyler söyleniyordu ama ben buna pek ihtimal vermiyorumaa evet konuşuyorlardı kimi yazalım ne yapalım falan diye ama anlamadm dün olmadı mı yani
Oylama canli mi olacakmis canim?Zarf gelmiş oylama bu akşam yapılacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?