- 13 Temmuz 2013
- 543
- 356
- 73
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Ah o kadar takip etmiyorum ve uzun zamandır görüşmüyoruz malesef :) Ama yalan söylemez ya. Yani 'yalan söyle' diye direktif gelmediyse. Ne mevzu tam olarak?Hamilelik mevzusu doğru mu acaba?
evet canım bende izledim onu özlem dedi gamze orda resmen belli etti yazmıştım da burayatezcan tv8deymiş bugün..gamzeyle bişeyler yaşamak istedik ama inciden dolayı başlayamadık demiş..inci üzülür diye..zaten tezcanın gittiği gece gamze içerdeydi ağlıyordu..türkan mıydı özlem miydi hatırlamıyorum 'onun için hayırlısı buymuş üzülme 'dedi gamzeye.gamzede evet dedi sonra da belkiii dedi..sanırım belki bişeyler olabilirdi demek istedi
yok canım arkadaş doğru söylüyor bende izledim o kısmı hemde tezcan ayrılırken gamze yi öpüşü vardı sorma muc mucyok canım bence Altar gidebilirdi onun yerine demek istedi.
ahaha haklısın canımKızlar bir şey sorucam sizeee:topik sahibi neden aramızda yok, neden hiç yorum yapmıyorr???Böyle olduğinda kendimi kendimi evsahibinin olmadığı bir evde oturuyormuş gibi hissediyorum. isterseniz biriniz topik açın.oraya geçelim.
Aç şekerim aç hemenahaha haklısın canım
hatta ben toplu alıntı yapıyorum geçmişi okuyarak rahatsız oluyorsanız sayfayı çok kaplıyor diye söyleyin lütfen
ben ütopya başlayınca ilk açacaktım baktım hatta yoktu konu
ama sonra programı takip edip edemeyeceğimin belli olmadığını düşünerekten vazgeçmiştim...
ben farkettim canm bariz bir şekilde sallanıyor sadece eleme gecesi değil. sorunlu yaa o kızBence de.sanki kendisi çok seviliyor da öyle kalıyorha bir de bir şeyi fark ettin mi? Inci oylama gününde nasıl sallıyor kendini stresten..kayık gibi.
canım bende semih lerin grubu tutuyorum semihçi gibiyim ama tasvip etmediğim hareketleri de oluyor. benm semihçi olma sebebim hepsi birbirinden beter en düzgün semih duruyor. ama hiç bir işe karışmaması rahatsz ediyor beni. yine bi odun modun kırmaya başladı ahahaabidin özlem türkan olurlar..muratıda gazlarlarsa oda geçer...semih altar kurre kalsa bile bu üçlü grup hertürlü gider finale...özlem abidine semihi sevmediğini söyledi..abidinde aynı sözleri sarf etti..türkanda serkana isim vermeden çalışmayanı gönderirim dedi...sürekli semihe çatıp duruyorlar...geçen haftada kurrenin üstüne çok gittiler
bence kaptırmamak için atladı direk. kimse hoşlanmasın diye. ama duyunca şok olacak oh olsun ona çakma sarıBelki de inci hissediyordu ama Gamze ye kaptırmak istemiyordu Tezcan ı.Var böyleleri ben bilirim.
ıyy inci muz gibi olmuş. böyle bi saç rengi yokki ne kadar komik duruyorincinin dip boyası her bişeyi yapılıyor kızlar.
para ödediler miyahu inciye postiş bile takılıyor upuzun.bunlara ne bu kadar bakım anlamadım ben.
bence türkan abartıcı baya evet. ama kurre de çok şımardı haddini aştı. masaya vurmalar falan. özlem le tartışırkende aynısını yaptı. ses yükselmesi ve sonrada ağlaması. bi de yapıp edip türkan a diyor ki büyüğümsün dövsen de bağırsan da kabul ederim bir şey demem. yapmacık geliyor bu tavrı. hem bağırıyo çağırıyo sonra da halkın gönlünü bu kelimelerle fethetmeye çalışıyo.Türkan hem başkaları iş yapsın istiyor yapınca da beğenmiyor ben yaparım ederim diyor.Özlem e fazla laf edemiyor ama.Kurre ye biraz yükleniyor evet.
kurre de çok abartıyo ama wc kağıdı kokulu olsa olur mu ? o zaman 2 katlı olsun mu? ıslak mendil hassas ciltler için olsun mu bebekler için olanından istiyorum vs. bu cümlelere bizzat şahit oldum. daha çikolatasını dondurmasını jelibonunu saymıyorum. bu gibi özel istekleri çok fazla bence aza tamah etmesini bilmeli biraz yoksa ütopya da işi ne. ben özelim gibi bir izlenim yaratmaya çalışıyo gibi geldi bana açıkcası.O efosman olayindan sonra daha bi yuklenmweye basladigini dusunuyorum ben. Kendi istegi yapilmayip semih kurruye jelibon vs gibi ufak seyler almasina gelimiyor turkan . gerci semih siparis etmisti ama olmamisti yanlis hatirlamiyorsam..
ben de izledim o bölümü hatta program sunucusu adam dedi ki inci gamzeye ise tırnaklarını yiyerek cevap veriyor koptum ordaGamzeyle inci yarışmanın ilk haftalarında bahçede otururken konuşmuşlardı. Gamze dedi ki "arda bana erkek arkadaşım var mı diye sordu ben de yok neden ki dedim. Tezcanla siz çok yakışıyorsunuz dedi." dedi.
İnci o sırada tırnaklarını kemiriyordu yorum yapmadı sadece "bilemiycem" demekle yetindi.
Yanılmıyorsam sonraki haftaydı inci yine bahçede tuğçe melek gamze ile otururken açıkladı "birine ilgi duymaya başladım T" falan dedi. Hatta tuğçe tuncaydan bahsettiğini sanmıştı yok artık dediler gülüştüler.
Yani incinin önce gamzeyi gözlemlediğini düşünüyorum tabii tezcanı da. Aralarında bişey yok gibiydi. Sonrasında inci açıklama yaptı ilgi göstermeye başladı tezcana. Gamze bişey yapmadı doğal olarak.
yok canım bi topik varken diğeri açılmaz yasak . biz sahibiymiş gibi davranabiliriz problem yok =)Aç şekerim aç hemen
Haber ver.bekliyorum.Diger kızlari da çağırirız.
A öyle mi.peki.yok canım bi topik varken diğeri açılmaz yasak . biz sahibiymiş gibi davranabiliriz problem yok =)
burada bi arkadaş yazmıştıAh o kadar takip etmiyorum ve uzun zamandır görüşmüyoruz malesef :) Ama yalan söylemez ya. Yani 'yalan söyle' diye direktif gelmediyse. Ne mevzu tam olarak?
Bugünkü yayında semihin söylediği bir laf hoşuma gitmedi.misafire dedi ki:bir süre sonra altarı öne sürecem.yani onu doldurac a k kıştırtacakmış.onun gibi bir şeyler demek istedi.semihçiyim.ama bu laf hoşuma gitmedi.ayıp ve yanlış.abidin in konuşmasında ''r'' harfini çok baskın kullanması rahatsız ediyor.
mesela ''yapıyor musunuz'' diye bir şey sorsa onun okunuşu'' yapıyo musunz'' olur ya o şekil işte ahahha
yarın ki bölümde de özlem i diğer grupta gibi göstermişler ama şimdi oturuyorlar hep beraber çardakta
bu kadın kavgaları sıktı iyice
serkan ve inci yi düşünüyorlar
serkan da ' hep bizden gidecek değil baltayı taşa illa ki vurursunz '' diye özlem e söyledi. serkan tuncay a da biz ikimizin oyu vardır bizi yazdıklarında kendinden gider dedi. ama semih in stratejilerine göre kendileri 9 falan olunca karşı takım aday çıkaramayacak zaten 2-3 kişinin oyu çok bir şey etmiyor çünkü
altar ı koru dedi evet adamBugünkü yayında semihin söylediği bir laf hoşuma gitmedi.misafire dedi ki:bir süre sonra altarı öne sürecem.yani onu doldurac a k kıştırtacakmış.onun gibi bir şeyler demek istedi.semihçiyim.ama bu laf hoşuma gitmedi.ayıp ve yanlış.((
Bugünkü yayında semihin söylediği bir laf hoşuma gitmedi.misafire dedi ki:bir süre sonra altarı öne sürecem.yani onu doldurac a k kıştırtacakmış.onun gibi bir şeyler demek istedi.semihçiyim.ama bu laf hoşuma gitmedi.ayıp ve yanlış.((
Şarkı için sağol birtanemaltar ı koru dedi evet adam
sen koyu semih çisin valla
bilemiyorum ne gibi bir iyi niyetle söylemiş olabilir
bu sana gelsin
özlem de diyor ki şişman görünebilirim ama 38 bedenim diyor.
38 beden olmasam inancam
Emin misin canım?? Bana pek öyle gelmedi ama...Öyleyse ben yanlış anladım.o sırada tlf g e ldi.demek ki iki işi bir arada yürütememişim.öyle demek istemedi ki
altar çok efendi dediler
o da evet çok efendi bi çocuk dedi ve ileriki günlerde onu ön plana çıkarıcam dedi
kendini göstersin diye yani
sessiz sakin biri ya oy oranı düşük diye tahmin ediyo heralde
kışkırtıp salma anlamında söylemedi
Emin misin canım?? Bana pek öyle gelmedi ama...Öyleyse ben yanlış anladım.o sırada tlf g e ldi.demek ki iki işi bir arada yürütememişim.
ha canım dedim ki semih altar hakkında ki o yorumu iyi niyetle mi dedi art niyetle mi anlamadm dedim canımŞarkı için sağol birtanem
Semihle ilgili yazdığını anlamadım hani şu iyi niyetle diye yazdığın yeri anlamadım.
Semih kötü niyetle dedi.diğerlerine karşı kışkırtacakmış altarı.operasyon yapcakmış.bu tarz şeyleri sevmiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?