- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
muhtemelen hissetirmiştir...çünkü aynı mekandalar 7-24...kim olsa çakardı..belli etmediği bildiğiniBelki de inci hissediyordu ama Gamze ye kaptırmak istemiyordu Tezcan ı.Var böyleleri ben bilirim.
sunucu kim merak ettim..Yaaaaaaaaaaaaaaasunucular da taraflı.ardayı, semihi, türkanı, özlemi falan sevmiyorlar.
O efosman olayindan sonra daha bi yuklenmweye basladigini dusunuyorum ben. Kendi istegi yapilmayip semih kurruye jelibon vs gibi ufak seyler almasina gelimiyor turkan . gerci semih siparis etmisti ama olmamisti yanlis hatirlamiyorsam..
kurereye naptı kızlar kuaför
Gamzeyle inci yarışmanın ilk haftalarında bahçede otururken konuşmuşlardı. Gamze dedi ki "arda bana erkek arkadaşım var mı diye sordu ben de yok neden ki dedim. Tezcanla siz çok yakışıyorsunuz dedi." dedi.
İnci o sırada tırnaklarını kemiriyordu yorum yapmadı sadece "bilemiycem" demekle yetindi.
Yanılmıyorsam sonraki haftaydı inci yine bahçede tuğçe melek gamze ile otururken açıkladı "birine ilgi duymaya başladım T" falan dedi. Hatta tuğçe tuncaydan bahsettiğini sanmıştı yok artık dediler gülüştüler.
Yani incinin önce gamzeyi gözlemlediğini düşünüyorum tabii tezcanı da. Aralarında bişey yok gibiydi. Sonrasında inci açıklama yaptı ilgi göstermeye başladı tezcana. Gamze bişey yapmadı doğal olarak.
Olabilir. Gamzeyle tezcan kendilerine kalsa zaman içinde yakınlaşabilirlerdi ama inci kafa karıştırdı. Ya da inciyle uğraşmak istemedikleri için vazgeçtilerEvet hatırladım bu olanları.İnci bence önce davrandı.Onların aralarında bir şeyler olduğunu görünce .
Olabilir. Gamzeyle tezcan kendilerine kalsa zaman içinde yakınlaşabilirlerdi ama inci kafa karıştırdı. Ya da inciyle uğraşmak istemedikleri için vazgeçtiler
Geçen hafta ben seni iki defa dürttüm.sen beni dürtmedin.A neden canim =(
Ayyyy turkandan aynen ben de feci sogudum. Cok havalandi cokkkk:)Bence de gitsin biran once su aralar turkandan cok sogudum..
Geçen hafta ben seni iki defa dürttüm.sen beni dürtmedin.
Ayyyy turkandan aynen ben de feci sogudum. Cok havalandi cokkkk:)
Sabahları tv8 de yayınlanan magazin programı sunucuları.sunucu kim merak ettim..
Sabahları tv8 de yayınlanan magazin programı sunucuları.
Dürt dürt beniiiiHaha seni dürtmedim diye bana küstün demek ha..
Bak ben sitede 7/24 online biriyim dakikada bir seni dürteceğim yandın =)
Acun birkaç zıt kutup belirliyor, millet de onların üzerinden tartışıyor. Çok acayip buluyorum. Ben mi niye izliyorum? Tuncay arkadaşım :)
Tüm o birbirine zıt karakterlerin planlanmış bir şekilde belli kategoriler içinde oraya konduğu açık zaten. Kimse birbirine benzemiyor. Ama konuşmaları tepkileri yarışmacıların kendilerine ait ben bundan zevk alıyorum. Birçok insan tanımış oluyoruz.Acun birkaç zıt kutup belirliyor, millet de onların üzerinden tartışıyor. Çok acayip buluyorum. Ben mi niye izliyorum? Tuncay arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?