Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
türkanı hiç iyiniyetli bulmuyorum
bütün işleri kendi yapmak istiyo çünkü en çok çalışan kişi olarak görünmek istiyo
bu şekilde oy toplamaya çalışıyo

herkesi getir götür işlerinde kullanıyo ama bütün işleri o yapmış görünüyo
ya milletin yaptığı işi beğenmiyo ya da hiçbir iş yapmıyosun diye insanları eleştiriyo

ben yarışmacı olsam ona fırsat vermezdim
yemek bulaşık vs o işleri herkes yapar iş başa düşünce

O efosman olayindan sonra daha bi yuklenmweye basladigini dusunuyorum ben. Kendi istegi yapilmayip semih kurruye jelibon vs gibi ufak seyler almasina gelimiyor turkan . gerci semih siparis etmisti ama olmamisti yanlis hatirlamiyorsam..

Türkan a ziyaretçilerden biri hediye esoftman getirmiş.Susar artık.

Gamzeyle inci yarışmanın ilk haftalarında bahçede otururken konuşmuşlardı. Gamze dedi ki "arda bana erkek arkadaşım var mı diye sordu ben de yok neden ki dedim. Tezcanla siz çok yakışıyorsunuz dedi." dedi.
İnci o sırada tırnaklarını kemiriyordu yorum yapmadı sadece "bilemiycem" demekle yetindi.
Yanılmıyorsam sonraki haftaydı inci yine bahçede tuğçe melek gamze ile otururken açıkladı "birine ilgi duymaya başladım T" falan dedi. Hatta tuğçe tuncaydan bahsettiğini sanmıştı yok artık dediler gülüştüler.
Yani incinin önce gamzeyi gözlemlediğini düşünüyorum tabii tezcanı da. Aralarında bişey yok gibiydi. Sonrasında inci açıklama yaptı ilgi göstermeye başladı tezcana. Gamze bişey yapmadı doğal olarak.

Evet hatırladım bu olanları.İnci bence önce davrandı.Onların aralarında bir şeyler olduğunu görünce .

Evet hatırladım bu olanları.İnci bence önce davrandı.Onların aralarında bir şeyler olduğunu görünce .
Olabilir. Gamzeyle tezcan kendilerine kalsa zaman içinde yakınlaşabilirlerdi ama inci kafa karıştırdı. Ya da inciyle uğraşmak istemedikleri için vazgeçtiler

Acun birkaç zıt kutup belirliyor, millet de onların üzerinden tartışıyor. Çok acayip buluyorum. Ben mi niye izliyorum? Tuncay arkadaşım :)

Acun birkaç zıt kutup belirliyor, millet de onların üzerinden tartışıyor. Çok acayip buluyorum. Ben mi niye izliyorum? Tuncay arkadaşım :)
Tüm o birbirine zıt karakterlerin planlanmış bir şekilde belli kategoriler içinde oraya konduğu açık zaten. Kimse birbirine benzemiyor. Ama konuşmaları tepkileri yarışmacıların kendilerine ait ben bundan zevk alıyorum. Birçok insan tanımış oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…