- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Belki de inci hissediyordu ama Gamze ye kaptırmak istemiyordu Tezcan ı.Var böyleleri ben bilirim.Yok o önceden de sallanıyordu beşik gibi.Tezcan gidince dediğin gibi oldu
insan nasıl görmez çevresinde olanları.hani gamzeyle tezcanın durumunu tezcan açıklamış ya.sanki kırk yıllık dostlar.o yüzden kör ve on l ardan beklemiyor inci
Yaaaaaaaaaaaaaaasevinçten delirdi canım kuaförü görünceArda elenirken Tuncay mektup yazmış Tuğçe ye vermesi için.Arda da sanırım eve gidince eski bölümleri izlemiş o bölümlerde de Tuncay lar Arda hakkında dedikodu yapıyordu.Arda da bunları izledikten sonra aramızda kalsın a katılmış orda mektubu okumaya kalkmış.sunucular engel olmuş.
Ben bilirim deyişini sevsinler seninBelki de inci hissediyordu ama Gamze ye kaptırmak istemiyordu Tezcan ı.Var böyleleri ben bilirim.
Ona dip yapılsa nolcak??? Karakter ayni kalacakincinin dip boyası her bişeyi yapılıyor kızlar.
Ben bilirim deyişini sevsinler seninEvet öyle karaktersizce davrananlar var.sen ne kadar uğraşırsan uğraş seni istemezse olmaz bir şey!!
kıh kıh Ay inci bir şeye benzedi simdi bir dip boya bir kaş bıyık makyaj fön çekecekler simdi de.
İnci niye çıldırdı?
Hem ben sana küsüm margarikotin
Hazirlaniyor suan =)belki bitmiştir şimdi.ben kapattım.ay dur bende bakayım
Hazirlaniyor suan =)
Yaptirmisken hepsini buradsa yaptiriyim diyordur belki. Bakarsin bu hafta o elenir hic belli olmaz =)Ben de açtım tekrarTürkan a fön çekmişler tepelerine krepe atmışlar.Özlem de kısacık kestirmiş.İnci niye postiş taktırıyor anlamadım.Düğüne mi gidecek
Yaptirmisken hepsini buradsa yaptiriyim diyordur belki. Bakarsin bu hafta o elenir hic belli olmaz =)
Bence de gitsin biran once su aralar turkandan cok sogudum..Ne güzel olurTezcan ı bekletmesin gitsin bir an önce
Bence de gitsin biran once su aralar turkandan cok sogudum..
Kurre ye karsi hareketlerinden dolayi cok kiziyorum o kurre ozlemden ve doiger kizlardan daha cok calisiyor..Evet ya dedikodu ya başladı o da.Yalandan ağlayıp duruyor bir de devamlı.İtici bir görüntü oluyor.
Kurre ye karsi hareketlerinden dolayi cok kiziyorum o kurre ozlemden ve doiger kizlardan daha cok calisiyor..
Yapamazsim edemezsin ben yaparim bazen serkana hak vermiyo degilim..
O efosman olayindan sonra daha bi yuklenmweye basladigini dusunuyorum ben. Kendi istegi yapilmayip semih kurruye jelibon vs gibi ufak seyler almasina gelimiyor turkan . gerci semih siparis etmisti ama olmamisti yanlis hatirlamiyorsam..Türkan hem başkaları iş yapsın istiyor yapınca da beğenmiyor ben yaparım ederim diyor.Özlem e fazla laf edemiyor ama.Kurre ye biraz yükleniyor evet.
hım anladım evet...çok ayıp ama yaptığısevinçten delirdi canım kuaförü görünceArda elenirken Tuncay mektup yazmış Tuğçe ye vermesi için.Arda da sanırım eve gidince eski bölümleri izlemiş o bölümlerde de Tuncay lar Arda hakkında dedikodu yapıyordu.Arda da bunları izledikten sonra aramızda kalsın a katılmış orda mektubu okumaya kalkmış.sunucular engel olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?