Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Belki de inci hissediyordu ama Gamze ye kaptırmak istemiyordu Tezcan ı.Var böyleleri ben bilirim.

Yaaaaaaaaaaaaaaa sunucular da taraflı.ardayı, semihi, türkanı, özlemi falan sevmiyorlar.

Evet ya dedikodu ya başladı o da.Yalandan ağlayıp duruyor bir de devamlı.İtici bir görüntü oluyor.
Kurre ye karsi hareketlerinden dolayi cok kiziyorum o kurre ozlemden ve doiger kizlardan daha cok calisiyor..

Yapamazsim edemezsin ben yaparim bazen serkana hak vermiyo degilim..

Kurre ye karsi hareketlerinden dolayi cok kiziyorum o kurre ozlemden ve doiger kizlardan daha cok calisiyor..

Yapamazsim edemezsin ben yaparim bazen serkana hak vermiyo degilim..

Türkan hem başkaları iş yapsın istiyor yapınca da beğenmiyor ben yaparım ederim diyor.Özlem e fazla laf edemiyor ama.Kurre ye biraz yükleniyor evet.

Türkan hem başkaları iş yapsın istiyor yapınca da beğenmiyor ben yaparım ederim diyor.Özlem e fazla laf edemiyor ama.Kurre ye biraz yükleniyor evet.
O efosman olayindan sonra daha bi yuklenmweye basladigini dusunuyorum ben. Kendi istegi yapilmayip semih kurruye jelibon vs gibi ufak seyler almasina gelimiyor turkan . gerci semih siparis etmisti ama olmamisti yanlis hatirlamiyorsam..

hım anladım evet...çok ayıp ama yaptığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…