Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bu Muratin da Aybukeyi uyandirmaya calismasindan gina geldi! O kadar laf isitti hala kizi uyandirma derdinde. Neden uyandirmaya calisiyor onu da anlamiyorum, ne isi var Aybukeyler. Utopyada en sevmedigim karakter Murat! Sinir oluyorum su adama

Bu Muratin da Aybukeyi uyandirmaya calismasindan gina geldi! O kadar laf isitti hala kizi uyandirma derdinde. Neden uyandirmaya calisiyor onu da anlamiyorum, ne isi var Aybukeyler. Utopyada en sevmedigim karakter Murat! Sinir oluyorum su adama
Bende hiccc sevmiyorum murati..inss en kisa zamanda elenirr ...

diğerleri hiç bir zaman bariz olay çıkarma eğiliminde bulunmadı mı peki
yapmayın Allah aşkına
Canim ben sutten cikmisak kasiklar demiyorum yanlis anliyosun sadece turkanin sadece duzgunce bende burada yemek yemek istiyorum benimde hakkim var demesi gerekirdi saga sola bagirip esyalari savurmakla elinebisey gecmezdi

Canim ben sutten cikmisak kasiklar demiyorum yanlis anliyosun sadece turkanin sadece duzgunce bende burada yemek yemek istiyorum benimde hakkim var demesi gerekirdi saga sola bagirip esyalari savurmakla elinebisey gecmezdi
ha pardon canm
doğru insanlık kuralları gereği bunu yapmalı
ama artık her iki taraftada mantık aramamak lazım
her iki grupta
ya da hem kurre hem türkan da
çünkü hepsi kafayı yedi cidden

oylama bitmiş
buket bas bas bağırıyor
murat kalleş demiş galiba
'her dk sataşılmaz ki' diyor buket

buket inşallah türkan abla gitmez diyo
yoksa bunların egoları olur yine dedi semihler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…