- 1 Temmuz 2009
- 6.060
- 6.695
- 773
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.021
Bende hiccc sevmiyorum murati..inss en kisa zamanda elenirr ...Bu Muratin da Aybukeyi uyandirmaya calismasindan gina geldi! O kadar laf isitti hala kizi uyandirma derdinde. Neden uyandirmaya calisiyor onu da anlamiyorum, ne isi var Aybukeyler. Utopyada en sevmedigim karakter Murat! Sinir oluyorum su adama
Aybuke gidecekmis geliyor bana da ama hic belli olmazYok dün olmadı bugün bir yerde kurretülayn' ın gideceğiyle ilgili birşeyler söyleniyordu ama ben buna pek ihtimal vermiyorum
Bana da Buket gidecekmis gibi geliyor. Su ana kadar kimin gitmesini istemediysem o gitti. Bu hafta Buket giderse sasirmam o yuzdenAybuke gidecekmis geliyor bana da ama hic belli olmaz
BilmemAybuke gidecekmis geliyor bana da ama hic belli olmaz
Canim ben sutten cikmisak kasiklar demiyorum yanlis anliyosun sadece turkanin sadece duzgunce bende burada yemek yemek istiyorum benimde hakkim var demesi gerekirdi saga sola bagirip esyalari savurmakla elinebisey gecmezdidiğerleri hiç bir zaman bariz olay çıkarma eğiliminde bulunmadı mı peki
yapmayın Allah aşkına
ha pardon canmCanim ben sutten cikmisak kasiklar demiyorum yanlis anliyosun sadece turkanin sadece duzgunce bende burada yemek yemek istiyorum benimde hakkim var demesi gerekirdi saga sola bagirip esyalari savurmakla elinebisey gecmezdi
neden ihtimal vermednYok dün olmadı bugün bir yerde kurretülayn' ın gideceğiyle ilgili birşeyler söyleniyordu ama ben buna pek ihtimal vermiyorum
kız nerelerdesn senOylama canli mi olacakmis canim?
yarın galiba ama mantıken bugn olması gerekBir de sms sonuclari zaten belirlendigi icin, oylamada en cok yazilan kisi hemen bugun mu gonderilecek?
Canim valla utopyada surekli biseyler degisiyor, tam takip edemeyince anlayamiyorum. Ne oldu ne bitti hala haberim yokkız nerelerdesn sen
Ciddimisiniz gercekten ne yapmaya calisiyorlar izlenmesinmi istiyorlar kulagimla duydum yahu pazartesi eleme dedi panaromadaki sunucuZarf gelmiş oylama bu akşam yapılacakmış
bencede türkan onu yerrrAybuke gidecekmis geliyor bana da ama hic belli olmaz
buket yazılmadı diye biliyorum benBana da Buket gidecekmis gibi geliyor. Su ana kadar kimin gitmesini istemediysem o gitti. Bu hafta Buket giderse sasirmam o yuzden
bencede türkan onu yerrr
sonucu yarın galibaCiddimisiniz gercekten ne yapmaya calisiyorlar izlenmesinmi istiyorlar kulagimla duydum yahu pazartesi eleme dedi panaromadaki sunucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?