- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.041
yok cnm etmiyor artık benceBen de Turkanin kalmasini istiyorum ama su an Semih taraftarlari Turkanin gitmesini istedigi icin onu yollamak icin aybukeyi oylar (eger hala sms oylamasi devam edecekse tabii). Aybuke kalir.
'türkan haddini aştı' yazCanim valla utopyada surekli biseyler degisiyor, tam takip edemeyince anlayamiyorum. Ne oldu ne bitti hala haberim yokKurretulayn naapti, turkan naapti hic bisey yok utopya sitesinde verilmemis.
Buldum sonunda videoyu;'türkan haddini aştı' yaz
o zaman youtube da bi video var
ben ordan izledm canm
Semihin taraftarlari aybukeye yuklenecegi için zor olabilir.: 40091188 .!.:bencede türkan onu yerrr
aynen cnm buuuBuldum sonunda videoyu;
oylama kapanmadı mı kızSemihin taraftarlari aybukeye yuklenecegi için zor olabilir.
Ahahahha videolarin isimleri de alem yaa.aynen cnm buuu
tabela parçalama var bi de
ona da
kurretülayn ellerin dert görmesin
yaz
Basi var arkadaslar burasi kavga ani kavga önceside varBuldum sonunda videoyu;
Harun,Türkan,Aybüke,Kurre yazılmış reji birşeyler döndürüyordur yine alıştık artıkCiddimisiniz gercekten ne yapmaya calisiyorlar izlenmesinmi istiyorlar kulagimla duydum yahu pazartesi eleme dedi panaromadaki sunucu
Bir sitede görmüştüm adminden sevgilerle yazıyordu ve kağıtta kurrenin adı vardı ama şimdi bulamıyorum o siteyineden ihtimal vermedn
nerede duydun canm
Yarin sanirim ... ama harun ya da aybuke gider gibi geldi banaNe zaman belli olacak kimin elendiği?
Türkan gider.Semih fan aciklamis harun aybukr kurre turkanmis potadaki isimler doğruysa tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?