- 1 Temmuz 2009
- 6.060
- 6.695
- 773
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.061
Harun gider canim yaaYarin sanirim ... ama harun ya da aybuke gider gibi geldi bana
Harunu serkanve tuncay taraftarları desteklemistir aybukeyide semih destekledi malum kurreyide öyle....ama turkan sadece kendi taraftarlarindan destek alacak yani tek basina yarisacak ancak semih taraftarlari hem semihe hem aybukeye hem kurreye yeter mi zor bu nedenle semih taraftari kurreyi desteklese aybuke acikta kalmistir..Türkan mi aybüke mi gider derseniz sanirim türkan...kiacasi ya Aybüke yada Türkan.Harun gider canim yaa
Yok ama yok türkan giderHarunu serkanve tuncay taraftarları desteklemistir aybukeyide semih destekledi malum kurreyide öyle....ama turkan sadece kendi taraftarlarindan destek alacak yani tek basina yarisacak ancak semih taraftarlari hem semihe hem aybukeye hem kurreye yeter mi zor bu nedenle semih taraftari kurreyi desteklese aybuke acikta kalmistir..Türkan mi aybüke mi gider derseniz sanirim türkan...kiacasi ya Aybüke yada Türkan.
Turkan giderse cok sasiririm valla... Ama su ana kadar hic bir tahminim dogru cikmadi. Gidedebilir.Yok ama yok türkan gider
Bende istemem çalisiyor kadin üretiyor severim türkani ama diğerleri bi yerlerden destek alırken o yanliz savaşacak umarim oy vereni boldur ama bu kez gidici benceTurkan giderse cok sasiririm valla... Ama su ana kadar hic bir tahminim dogru cikmadi. Gidedebilir.
Ama ben Turkanin gitmesini istemem
Tuncay semihle selfie yapmiş çok iyi ya
Canim oncesinden aybukeyede oy verin falan diyordu semihin fan sitesinde cafe grubunun aybukeyi yazacagindan eminlerdi çünkü...bu yüzden aybukeye de yüklenmişlerdir.[/QUOTE][QUOTEpost: 40091339, member: 316907"]oylama kapanmadı mı kız
survivor gibi değil mi
yani isim belli olmadan oylama biter diye anladm ben ama
harun ya da aybüke gider o zamanHarun,Türkan,Aybüke,Kurre yazılmış reji birşeyler döndürüyordur yine alıştık artık
harun da iyi çocuk benceHarun gider canim yaa
bugün belli olacak canmAyyy insss kurre gitmistir ya genelde kurre gitti diye soylenti var hadi hayirlisi...
bence yanlış düşündün canmHarunu serkanve tuncay taraftarları desteklemistir aybukeyide semih destekledi malum kurreyide öyle....ama turkan sadece kendi taraftarlarindan destek alacak yani tek basina yarisacak ancak semih taraftarlari hem semihe hem aybukeye hem kurreye yeter mi zor bu nedenle semih taraftari kurreyi desteklese aybuke acikta kalmistir..Türkan mi aybüke mi gider derseniz sanirim türkan...kiacasi ya Aybüke yada Türkan.
hanii ben görmedmTuncay semihle selfie yapmiş çok iyi ya
Arama motoruna yaz canim cikiyor görseller kisminahanii ben görmedm
Aaaa her telefondan bir sms mi atılıyor bilmiyordum ben ama çok saçma.bence yanlış düşündün canm
çünkü sms le oy atılıyor ise her telefondan 1 sms gider ve böylece oylar eşit dağılamaz
bir de kurre nin yazılacağını tahmin edememiş olabilir semihçiler
ama kurre nin de bi kitlesi var tabi
arun ve aybüke açıkta kalır
Hayır istediğin kadar oy atabiliyormuşsun bütçeye göre tabiiAaaa her telefondan bir sms mi atılıyor bilmiyordum ben ama çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?