- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.081
Bende öyle biliyorum canim helana her telefondan tek oy degince kafam karisti sagol aydinlattigin icinHayır istediğin kadar oy atabiliyormuşsun bütçeye göre tabii
Gitsin!Türkan gider.
ay cnm ben öyle sandm değil miymişBende öyle biliyorum canim helana her telefondan tek oy degince kafam karisti sagol aydinlattigin icin
Degilmiş canim bisey daha öğrenmis olduk bu arada baktin mi selfie ye[/QUOTE]Helena, post: 40103487, member: 316907"]ay cnm ben öyle sandm değil miymiş
Bilgisayar basinda yaptiklari selfie demi..keske hep boyle gorsek onlari ve ordaki tum yarismacilari..tamam yarisma tabi rekabet olcak ama bazen cok abartiyorlarArama motoruna yaz canim cikiyor görseller kismina
Altar son günlerde hep cevap veriyor Semih'e . ütopyanın sitesinde çalışmak istemiyorsan diye bir video var izlemediyseniz bir izleyin .Videonun sonunda Altar Semih'e ''bu dediklerin içeride bana zarar vermezde dışarıda verebilir'' diyorMurat i da hic sevmiyorum .. Buketin notlarni okumasi cok saygisizca hic yasina yakismiyor..ozel notta olmasa orda bunlari sesli sekilde okumasi cok antipatik bi hareket bi kere daha dustu gozumden..semihle altarda ne zaman tartissa kurre altari savunuyor altar da hep kurreyi savunuyor..ne guzel
Ya bu utopya panaroma da polat diye bi adam ne kadar bos konusuyor bi de bagira bagira konusuo ..semih ayakkabisini koysa e tcrate 10 milyarda olsa alirmis..oglu yasindaki adama kaptanimiz bilmem ne diyor..yanlis anlasilmassin tuncay ve serkani da bu sekil desteklese itici gelir bana..yarin bugun yarisma bitecek semih unutulacak bu ne bagimlilik ya.
Aybuke ve buket canciger kuzu sarmasiaybuke cok seviyormus buketi bugun soledi
Yok cnm izlemedim izlerim ama..bencede cvp versin ya herseye okey demek zorunda dgil ..Altar son günlerde hep cevap veriyor Semih'e . ütopyanın sitesinde çalışmak istemiyorsan diye bir video var izlemediyseniz bir izleyin .Videonun sonunda Altar Semih'e ''bu dediklerin içeride bana zarar vermezde dışarıda verebilir'' diyor
Aynen ya kipkirmizi oluyor terliyor resmen semihi savunurken..acaba bu adama para mi veriyorlar bu yorumlari yapsin diye.hergun panaromada isi gucu yok sanki..Bende o adama gicik oluyorum
Ne olursa olsun bir yarişma bu
Bir gun hik diyip gidicek canli yayinda
Bu kadar da olmaz yani
Semih bu derece gözü kapali hayranlari oldugunu bilse kirli camasirlarini bile satar!
Al benden de o kadar...30 larda duruyor resmen bende buyuk saniyordum onu...ben 27 yasindayim bende aynen onun ceyrek yasi gibi duruyorum ki 2.5 yasinda kziim varBuketi bilmem de aybukenin ne yapacagi belli olmaz yanar döner bir kiz
Bu arada aybuke 23 yasindaymis şok oldum okuyunca o 23 ise ben 10 yasindayim sac rengi de yaslandirmis belli ki
Evet tuncayin işidir kesin tuncay komik cocuk renk katiyor gerćektenBERFENUR .!.:Bilgisayar basinda yaptiklari selfie demi..keske hep boyle gorsek onlari ve ordaki tum yarismacilari..tamam yarisma tabi rekabet olcak ama bazen cok abartiyorlar
Allah bagislasin canim, profil foton kizina ait sanirim. Cok tatli, cok sevimliAl benden de o kadar...30 larda duruyor resmen bende buyuk saniyordum onu...ben 27 yasindayim bende aynen onun ceyrek yasi gibi duruyorum ki 2.5 yasinda kziim var
Izledim cnm videoyu ii demisAltar son günlerde hep cevap veriyor Semih'e . ütopyanın sitesinde çalışmak istemiyorsan diye bir video var izlemediyseniz bir izleyin .Videonun sonunda Altar Semih'e ''bu dediklerin içeride bana zarar vermezde dışarıda verebilir'' diyor
Evet o da ani yasayanlardan ... kafasina gore takilio renk katiyor bende seviyorm tuncayiEvet tuncayin işidir kesin tuncay komik cocuk renk katiyor gerćekten
Evet cnm benim kizim saolAllah bagislasin canim, profil foton kizina ait sanirim. Cok tatli, cok sevimli
O Murat cok fena yaa, hic yasinin insani degil. Dun 2 3 dk canli yayin actim, sanirim oylamadan sonraya denk geldim. Buket Murat'a "Ben karsi gruplada konusmak istedigimde bana izin vermediginiz icin gruptan ciktim diye, Tuncayla muhabbet ediyorum, grup degistirdim diye bana surekli laf atamazsin. Bana kalles diyorsun ne kadar ayip. Kalles mi denir boyle bir durumda" dedi. Murat da "kelek denir" dedi. Ne basit adam ya, bu cevabi anca ortaokulda okuyan bir cocuk verirse anlamli olur. Bir de koskoca adam nasil takip eder genc kiz kimle konusmus, kimle konusmamis. Adamin isi gucu yok milleti takip edip uzerlerinde baski kurmaya calisiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?