- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.241
Çok komik ya cok güldümPolat yine bos bos konusuyor ya..semihe itaat edeceksiniz boyun egeceksiniz reisin gucunu anliyacaksiniz diyor...valla nefret ediorm bu adamdan cahil
Tektaş grubu taraftariyim evet ama altar ve türkan favorimdi ama son çıkısları yaktı onu.....semihinde hakli gordüğüm noktalari var ama yanlislarida var...ben dogruya dogru eğriye eğri derim herkes böyle olmali buradaki hicbir cafe grubu taraftarinda bizde şurada hata yaptik dediğinide duymadim ben tektastaki yanlislari hep belirtmeye calisiyorum.Sen semih i sevmiormuydun kizevet ya bencede kurre asla.gitmeyeck gibi off
Pardonya cafe grubu taraftarı olan helena da objektif bence...Tektaş grubu taraftariyim evet ama altar ve türkan favorimdi ama son çıkısları yaktı onu.....semihinde hakli gordüğüm noktalari var ama yanlislarida var...ben dogruya dogru eğriye eğri derim herkes böyle olmali buradaki hicbir cafe grubu taraftarinda bizde şurada hata yaptik dediğinide duymadim ben tektastaki yanlislari hep belirtmeye calisiyorum.
Yok canim disari cikinca aldigi tepkilerden dolayi pisman oldu ayrica o cafe grubunu arkasinda saniyordu ama disari cikinca anladi ki öyle degil videolari da izledi tektas grubuna yanlis yaptigini anladiAy valla baydi beni asiri zit konusuyor..yas itibariyle soylenenleri mi unutuyor acaba..bir oyle bir boyle ya valla bu turkan asti beni
Ayrıca semihi elerse harun eler harun Semih2 gibi geldi bana süper strateji
Evet aynen kafasi iyi calisio ama ilk hedefi aybuke
Aynen bende uzulmustum ama artik hic uzulmuyorm ya..asiri sasirtti beniÜzülmüştüm Türkana ama üzülmüyorum artık..Bu kadar yanar dönerlik olmaz.
Zaten içeride de bir öyle bir böyleydi, dedikodu yapıp duruyordu. İyi oldu gittiği.
Evet ya saka gibi..icerde ne diye ortaligi karsitirdi o zaman ..pinar iyi skstirdi ama valla kiz zehir gibipınar pat pat gerçekleri türkanın yüzüne vurdu kadın
gülüyor ayıp ya
semih benim oğlum dedi şok oldum zaten bu kadar olmaz....
Bende objektifim hihPardonya cafe grubu taraftarı olan helena da objektif bence...
Aynen ya kemal ii cvp verdi ama .. bakalim tektas uyelerinden biri cikinca ayni yorumu yapacak mi.bagira bagira konuo bi de kalpten gidecek birgun su semih askindanparanomadaki destek
ya bu adam panaromayı kötü yola düşmüş gibi anlatıyor ya ayıptır ya iyice abarttı.
nankör yedin içtin yetmediSemih dedi zaten kac kere potadan döndûn simdi ben yaziyorum bakalim ne olcak dedi..gitti ama malesef aybuke gitseydi bari
ortalık iyi karışır birlerine sararlar foyaları çıkar artık GÖRMEYENLER içinMurat ugrasacak artik inekle ... ama soylenir o da semih.kurre asla dokunmaz.inege..bakalim ne olcak
aa evet canm çok haklısınTürkan abla eleme gunu tuncaylar kurreyi beni kirmayip yazdilar dedi tuncayda bizi karistırma dedi ne alakasi var dedi ve hep bir ağızdan güldüler kalsaydida onu kafe grubuna almayacaklardi rencide olacakti gitmesi bi nebze iyi oldu...eleme sonrasida valizini topla hazirlan degip takildilar...Türkan yine catir catir hepinizi yerim dedi hatta inciyi pinari vb hepsini kendi gucuyle falan eledigini söyledi şaka gibi semihte madem öyle seni yazıyorum dedi ya bu kadarda olmazki kendi kendini eletti.
valizini topla diyen kimdiTürkan abla eleme gunu tuncaylar kurreyi beni kirmayip yazdilar dedi tuncayda bizi karistırma dedi ne alakasi var dedi ve hep bir ağızdan güldüler kalsaydida onu kafe grubuna almayacaklardi rencide olacakti gitmesi bi nebze iyi oldu...eleme sonrasida valizini topla hazirlan degip takildilar...Türkan yine catir catir hepinizi yerim dedi hatta inciyi pinari vb hepsini kendi gucuyle falan eledigini söyledi şaka gibi semihte madem öyle seni yazıyorum dedi ya bu kadarda olmazki kendi kendini eletti.
aman gitmesin yaa seviyeyi baya aşağı çekiyorSen semih i sevmiormuydun kizevet ya bencede kurre asla.gitmeyeck gibi off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?