Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ayni şeyi söylüyorum ben depolar onu çok member: 252155"]Ay valla baydi beni asiri zit konusuyor..yas itibariyle soylenenleri mi unutuyor acaba..bir oyle bir boyle ya valla bu turkan asti beni[/QUOTE]
Ayni seyi soyluyorum bende pinar onu cok guzel sıkıstırdı

Sen semih i sevmiormuydun kiz evet ya bencede kurre asla.gitmeyeck gibi off
Tektaş grubu taraftariyim evet ama altar ve türkan favorimdi ama son çıkısları yaktı onu.....semihinde hakli gordüğüm noktalari var ama yanlislarida var...ben dogruya dogru eğriye eğri derim herkes böyle olmali buradaki hicbir cafe grubu taraftarinda bizde şurada hata yaptik dediğinide duymadim ben tektastaki yanlislari hep belirtmeye calisiyorum.

Pardonya cafe grubu taraftarı olan helena da objektif bence...

Ay valla baydi beni asiri zit konusuyor..yas itibariyle soylenenleri mi unutuyor acaba..bir oyle bir boyle ya valla bu turkan asti beni
Yok canim disari cikinca aldigi tepkilerden dolayi pisman oldu ayrica o cafe grubunu arkasinda saniyordu ama disari cikinca anladi ki öyle degil videolari da izledi tektas grubuna yanlis yaptigini anladi

aa evet canm çok haklısın
kalsa sürünecekti orada
yazık kadın kriz geçirecekti artık psikolojisi gitmişti
iyi oldu bi bakıma sağlığına kavuşsun daha fazla millet onunla alay etmesin
anne sonuçta
şiveli diye bile kabul görmedi ya pes diyorum kadının seçimi mi sanki bu

valizini topla diyen kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…