Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Türkani da yediler
Ben uzuldum ona gelene dek aybuke,kurre,murat bir sürü kişi var gitmesi gereken...
Orasi öyle canim sıraya bakmiyoki inciyi pinarida turkan eledi o zamanda herkes Türkan nasil eledi pinari diyordu umarim aktar kazanir ben altarin kazanmasini istiyorum ama zor gibi gözüküyor

Turkan su an panaromada ve cok uzgun ya ozellikle zumrut icin..sarkilar soyluodum gunde 5 kere altini temizlerdim dedi sesi titrio resmen

Turkan su an panaromada ve cok uzgun ya ozellikle zumrut icin..sarkilar soyluodum gunde 5 kere altini temizlerdim dedi sesi titrio resmen
Pinar cok guzel söyledi cafe grubu turkani oy olarak gördü kalsaydi almayacaklardi guruplarina.....ah Türkan abla ah cafe grubu beni yazsaydi Semih taraftarı beni korurdu diyor gec kaldin Türkan abla...semihle ben etle tirnak gibiyiz dedi ya pinarda ama hakkini helal etmedin deyincede o benim evladim olur o kadar dedi.

Ay valla baydi beni asiri zit konusuyor..yas itibariyle soylenenleri mi unutuyor acaba..bir oyle bir boyle ya valla bu turkan asti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…