- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.221
şimdi komşuları düşünsün bi kurtulduk tv de görmektenEvet son zamanlarda ozguveni tavan yapmisti ... neyse evde cocuklariyla huzurlu hzuurlu yasasin bari
murat her sabah uyandirio zaten kendi grup arkadaslarni hep gec uyaniolar..baya sorun cikacak gibi..kurre de gec uyanio kahvalti hazirlio murat bence baya gerilirserkanda aynını demiş şimdi gördümde diyo kurre bakmaz murata kaldı inek altarda yardım etmez. murat gerilcek diyo
zaten Türkanın ütopyadan çıkışını görseydi zümrüt takılırdı peşine bence, hayvan da olsa sevgi sevgidir çok seviyodu Türkanı.bari zumrutu de alip gitseydi turkan :)
Ahaahhaa darisi murat ve kurreye insss..şimdi komşuları düşünsün bi kurtulduk tv de görmekten
Evet ya hayvancagizla sadece turkan ilgilenioduzaten Türkanın ütopyadan çıkışını görseydi zümrüt takılırdı peşine bence, hayvan da olsa sevgi sevgidir çok seviyodu Türkanı.
inşallahAhaahhaa darisi murat ve kurreye insss..
O biraz zor canim ya baksana semihin fanlari semihi aybükeyi hemde kurreyi oylariyla potadan kurtardi adamin üc kisiye yetecek oy potansiyeli var şaka gibi.Ahaahhaa darisi murat ve kurreye insss..
Orasi öyle canim sıraya bakmiyoki inciyi pinarida turkan eledi o zamanda herkes Türkan nasil eledi pinari diyordu umarim aktar kazanir ben altarin kazanmasini istiyorum ama zor gibi gözüküyorTürkani da yediler
Ben uzuldum ona gelene dek aybuke,kurre,murat bir sürü kişi var gitmesi gereken...
Evet ya simdi izledim gitttigi ani uzuldum gercektenTürkani da yediler
Ben uzuldum ona gelene dek aybuke,kurre,murat bir sürü kişi var gitmesi gereken...
Sen semih i sevmiormuydun kizO biraz zor canim ya baksana semihin fanlari semihi aybükeyi hemde kurreyi oylariyla potadan kurtardi adamin üc kisiye yetecek oy potansiyeli var şaka gibi.
Semih altari yazdigi an altar gider malesef..nesini sevdiler bu semihin anlamadimOrasi öyle canim sıraya bakmiyoki inciyi pinarida turkan eledi o zamanda herkes Türkan nasil eledi pinari diyordu umarim aktar kazanir ben altarin kazanmasini istiyorum ama zor gibi gözüküyor
Aynen gider ama altar çok iyi çocuk.BERFENURt: 40120552 .!.:Semih altari yazdigi an altar gider malesef..nesini sevdiler bu semihin anlamadim
Evet gercekten iyi ama kimse gormuyor malesef ..Aynen gider ama altar çok iyi çocuk.
Pinar cok guzel söyledi cafe grubu turkani oy olarak gördü kalsaydi almayacaklardi guruplarina.....ah Türkan abla ah cafe grubu beni yazsaydi Semih taraftarı beni korurdu diyor gec kaldin Türkan abla...semihle ben etle tirnak gibiyiz dedi ya pinarda ama hakkini helal etmedin deyincede o benim evladim olur o kadar dedi.Turkan su an panaromada ve cok uzgun ya ozellikle zumrut icin..sarkilar soyluodum gunde 5 kere altini temizlerdim dedi sesi titrio resmen
Ay valla baydi beni asiri zit konusuyor..yas itibariyle soylenenleri mi unutuyor acaba..bir oyle bir boyle ya valla bu turkan asti beniPinar cok guzel söyledi cafe grubu turkani oy olarak gördü kalsaydi almayacaklardi guruplarina.....ah Türkan abla ah cafe grubu beni yazsaydi Semih taraftarı beni korurdu diyor gec kaldin Türkan abla...semihle ben etle tirnak gibiyiz dedi ya pinarda ama hakkini helal etmedin deyincede o benim evladim olur o kadar dedi.
ya bu adam panaromayı kötü yola düşmüş gibi anlatıyor ya ayıptır ya iyice abarttı.Polat yine bos bos konusuyor ya..semihe itaat edeceksiniz boyun egeceksiniz reisin gucunu anliyacaksiniz diyor...valla nefret ediorm bu adamdan cahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?