Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Pardonya cafe grubu taraftarı olan helena da objektif bence...
canm ben aslında cafeci değilim
benm favorim ALTAR
ama onun dışında semih le olan kavgalarda semih in haksız olduğu yanları söylerken cafeci gibi oluyorum.
tuncay ve serkan a ılımlıyım ama altar kesinlikle hakeden.
tuncay ın da emekleri süper en üretkeni ütopya nın

Ayrıca semihi elerse harun eler harun Semih2 gibi geldi bana süper strateji yapıyor.
kesinlikle bunu bende demiştim
stratejileri iyi diye
zaten harun girmeden önce okumuştum ütopyada ki stratejinin yanlış olduğunu savunmuş.
dedim bu semih e diş gösterecek kesn

Aynen ya kemal ii cvp verdi ama .. bakalim tektas uyelerinden biri cikinca ayni yorumu yapacak mi.bagira bagira konuo bi de kalpten gidecek birgun su semih askindan
yaa bu kemal ne iş
yorumcu mu olmuş oraya
hani inci çıkmadan önce demişti ya kutu yarışmasından (var mısın yok musun) bir kişi gelecek ütopya ya diye. ütopyaya gelmedi ama inci nin dediği kısmen doğru çıkmış olmuyor mu
reji ile iş birliği mi var

1
kız evet sen semhçi değil misin altar cı mısın
Canim benim cafe grubunu tutuyorum bazi konularda semihe haksizlik yapildigini dusundugum icin savunmuslugum vardir dogruya dogru hakli yonleride var semihin ama semihciyim demedim hiç fakat altarin kazanmasini istiyorum

Panaromayi izledim sok oldum, Turkan neler dedi oyle... Iyiki gitmis.
Bir de diyorki Semihe nisbet olsun diye dondum Haruna bir daha sarildim. Ayip yaa valla ayip, karsindaki de insan. Turkan oradaki herkesi kullandi aslinda. Fake bir kadin, en ufak bir samimiyeti yokmus.

Turkan su an Semih benim oglum, etle tirnak gibiyiz diyor ya, sahte!
Orada en cok da Semihi kullandi, etinden sutunden iyi faydalandi. Hala semihi ben on plana cikardim diyor. Garip bi kadin yaa, yasina hurmeten bisey de demek istemiyorum ama bu kadarina da pes.

Aaaaa daha çok sevdim seni simdi hemen hemen ayni fikirdeymisiz

1

Canim benim cafe grubunu tutuyorum bazi konularda semihe haksizlik yapildigini dusundugum icin savunmuslugum vardir dogruya dogru hakli yonleride var semihin ama semihciyim demedim hiç fakat altarin kazanmasini istiyorum
aa bende semihçi biliyordum bak seni

Bence Semih artik birinciligini ilan etti. Bu yarismanin sonucu belli. O gruptan ilk dislanacak insan da Altardir
hayır bence semih 1. olmayacak
finale kalır ama 1. olmaz
ya da olur mu

altar ı zaten rakip gördüğü için dışladı
bence altar ya da tuncay da 1. olabilir

hayır bence semih 1. olmayacak
finale kalır ama 1. olmaz
ya da olur mu

altar ı zaten rakip gördüğü için dışladı
bence altar ya da tuncay da 1. olabilir
Hic sanmiyorum yaa, genele bakinca Semihi destekleyen oran cok yuksek. Bir de soyle bisey var, digerlerini destekleyenler fanatiklesmiyor. Semihciler eminim internet oylamasinda ya da sms de cok fazla oy kullaniyorlardir. Ben bir oy bile kullanmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…