- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.261
spk gibi yaa tövbe Allah ımSemih altari yazdigi an altar gider malesef..nesini sevdiler bu semihin anlamadim
ay evet hala semih diyo iyi olmuş o zaman boşver =)Ya bu turkan valla dengesiz simdi diyor semihle ben etle tirnak gibiyiz..ben ceza olsun diye serkanlara gittim diyor.ama gideeken semihlere hakkini helal etmemisti..valla baydi beni
nasıl yaniparanomadaki destek
ya bu adam panaromayı kötü yola düşmüş gibi anlatıyor ya ayıptır ya iyice abarttı.
evet bende vazgeçtim üzülmektenÜzülmüştüm Türkana ama üzülmüyorum artık..Bu kadar yanar dönerlik olmaz.
Zaten içeride de bir öyle bir böyleydi, dedikodu yapıp duruyordu. İyi oldu gittiği.
kız evet sen semhçi değil misin altar cı mısınÇok komik ya cok güldüm
canm ben aslında cafeci değilimPardonya cafe grubu taraftarı olan helena da objektif bence...
kesinlikle bunu bende demiştimAyrıca semihi elerse harun eler harun Semih2 gibi geldi bana süper strateji yapıyor.
yaa bu kemal ne işAynen ya kemal ii cvp verdi ama .. bakalim tektas uyelerinden biri cikinca ayni yorumu yapacak mi.bagira bagira konuo bi de kalpten gidecek birgun su semih askindan
Canim benim cafe grubunu tutuyorum bazi konularda semihe haksizlik yapildigini dusundugum icin savunmuslugum vardir dogruya dogru hakli yonleride var semihin ama semihciyim demedim hiç fakat altarin kazanmasini istiyorumkız evet sen semhçi değil misin altar cı mısın
Bende objektifim hih
Aaaaa daha çok sevdim seni simdi hemen hemen ayni fikirdeymisizcanm ben aslında cafeci değilim
benm favorim ALTAR
ama onun dışında semih le olan kavgalarda semih in haksız olduğu yanları söylerken cafeci gibi oluyorum.
tuncay ve serkan a ılımlıyım ama altar kesinlikle hakeden.
tuncay ın da emekleri süper en üretkeni ütopya nın
Aaaaa daha çok sevdim seni simdi hemen hemen ayni fikirdeymisiz
aa bende semihçi biliyordum bak seni1
Canim benim cafe grubunu tutuyorum bazi konularda semihe haksizlik yapildigini dusundugum icin savunmuslugum vardir dogruya dogru hakli yonleride var semihin ama semihciyim demedim hiç fakat altarin kazanmasini istiyorum
hayır bence semih 1. olmayacakBence Semih artik birinciligini ilan etti. Bu yarismanin sonucu belli. O gruptan ilk dislanacak insan da Altardir
Hic sanmiyorum yaa, genele bakinca Semihi destekleyen oran cok yuksek. Bir de soyle bisey var, digerlerini destekleyenler fanatiklesmiyor. Semihciler eminim internet oylamasinda ya da sms de cok fazla oy kullaniyorlardir. Ben bir oy bile kullanmiyorumkihayır bence semih 1. olmayacak
finale kalır ama 1. olmaz
ya da olur mu
altar ı zaten rakip gördüğü için dışladı
bence altar ya da tuncay da 1. olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?