- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.761
Yargi nasil bir karar verdi cnm ..Ütopya yargı kararı
http://magazin.haberturk.com/magazin/haber/1060961-acuna-cevap-yargidan
Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu ‘Ütopya’ programındaki yarışmacılardan Semih Öztürk’ün mastürbasyon görüntülerini haber yapan Habertürk’ü, ‘karalama’ kampanyası yapmakla suçlamıştı. Haberle ilgili görüntü olmasına rağmen mahkemeye giden Ilıcalı, yargının tokadıyla sarsıldı
ay bilemedim yaa. severdim semihi ama şundan sonra tiksindimBelki disardaN farkedilmedigini dusunmustur ay ins gercek deildir ya rezil olur cocuk
böyle bi haberi halkla paylaşılmanın "haber değeri taşıdığı için" doğru olduğuna karar vermiş canm.Yargi nasil bir karar verdi cnm ..
Ayy ya son zamanlarda hersey semihin aleyhine isliyor ... ben ilk zamanlar seviyorudum ama abidin bey den sonra hicc sevmedim..ay bilemedim yaa. severdim semihi ama şundan sonra tiksindim
böyle bi haberi halkla paylaşılmanın "haber değeri taşıdığı için" doğru olduğuna karar vermiş canm.
Evet bende oyle dusundum belki karanliktir bir de disardan belli olmadigini dusunmustur..ama eger kurrede farkindaysa daha da mide bulandirici bisey..orda ne konustuklari bellli olmuo ay ya igrencBen ilk önceleri Semihin olayına çok inanmamıştım. Yok artık izlendiğini bilmiyormu diye düşünüyordum ama bir arkadaş Orası muhtemelen orası karanlık gece kameraları ile çekildiği için çıkacağını düşünmemiştir demişti. Oda mantıklı geldi Ama hernekadar 24 saat canlı densede yayınlanan görüntüler bir süzgeçten geçirilip öyle yayınlanıyordur diye düşünüyordum.. ama karara bakarsan doğrudur denilmiş.Zaten o saatten sonra Semihi her gördüğümde eli şeyinde hali aklıma geliyor bi daha gıcık kapıyorum..
Bu hafta için Bahadır yazılamayacak evet Altar tehlikede olabilir. Bu arada survivor Duygu ve ütopyadaki Gamze kuzenlermiş.Bahadir alem adam ya ama hata yaptılar çok tehlikeli iki grubunda kökünü kazır ece yi secmeliydiler Semihin taraftarları çok hararetli ve inadina oy verecekler söylediklerine göre yani Semih taraftarlarinin oyunu bahadir etkilemez ama semihe karşı olduğu ve semihle uğraştigi için cafe grubu taraftarları semihten hoşlanmadiği icin bahadira sempati duyup oy ata bilirler böyle olunca da bahadır cafe grubunun oylarina ortak olabilir buda cafe için tehlike demek oluyor bence buradaki cafe grubu taraftarı arkadaşlar bile barisa sempati duyuyorsa tum cafe grubuna oy verenlerdede ayni etkiyi yaratabilir diye düşünüyorum....cafenin oylari bölünecek gibi bahadır semihi psikolojik olarak etkiler ama oylarini etkilemez ama ne olursa olsun bu hafta altari yazmasalar bari içimden bi ses öyle diyor.
evet yaaUtopyanin en guzel kadinlarindan biri ozlem ya. giyim tarzi konusmasi yuzu cok guzel.yasina gore ..bi de gamze vardi o da guzeldi ..
evet güzel olurevet canım ama o 1 saat bile olsa bence gelen misafirlerin çocukları için büyük bir jest olmuş doğrusu ben çok beğendim hani yazda geliyor hani eğer yarışmada bitmezse iyi olur gelen çocuklara doğa ortamında bir park
evet giren olacak diye duymuştum ben 2 kişiTürkan hanım inşallah ben tekrar içeri girersem ile başlayan bir cümle kurdu eskilerden içeri giren mi olacak diye düşündüm.
survivorda da olacak diye duymuştum doğruysaaynen bende öyle anladım bi an ama bilmiyorum eski bir yarışmacı tekrar içeri girmesi olabilir sanırım bu ara moda işte benim stilimde oluyordu şimdi ütopyada olur sonra survıvorda
bence girecekler dediğin gibi eskilerden olmalıeski yarışmacılardan biri girecekse bence bunlardan inci özlem Tezcan türkan ve gamze olmalı
bi tane yeni giren yaışmacı gece görüntülerininde olduğunu söylemiştiBelki disardaN farkedilmedigini dusunmustur ay ins gercek deildir ya rezil olur cocuk
aynen canım zaten bunlar girmeli yani baştan beri giriş yapan insanlara hak tanınmalı noyanı bende hiç sevmemiştim anladın mı tamam mı gibi cümleleri bitmiyordu gerçekten abidinle fiskos yapıp içecek ve probis yiyerek geçirdi ütopyasını gelmesini kesinlikle istemem arda girsin o yine girmesin arkadaşbence girecekler dediğin gibi eskilerden olmalı
noyan falan haketmiyor
ben noyan ı sevmemiştim açıkcası
ilk bi giriş yaptı bahadır gibi ama sonrası gelmedi
abidin le koltukta takıldılar
bir de noyan her cümlesinden sonra anladın mı? tamam mı? demesi beni gıcık ediyordu
altar 2 diye onu içeri koydular ama hiç olgunlaşmamış bence altar gibi değil
harunda küçük olmasına rağmen iyi işler çıkartıyor
ama noyan çok pasif kalıyor bunların yanında
heyecan katmak için çabalıyolar ama bu tarz değişiklikler beni soğutuyor doğrusu bakalım neler olacak ütopyayaya ne zaman gelecekler peki bi bilgin varmısurvivorda da olacak diye duymuştum doğruysa
kimmiş o ne olmuş hangi gece görüntüleribi tane yeni giren yaışmacı gece görüntülerininde olduğunu söylemişti
hangi gruba dedi bilmiyorum ama
duyduklarında dediler ki
'' aa biz burası karanlık diye yayında net değildir diye düşündük'' gibi bir şey demişlerdi
malum olaydan önce konuşulmuştu bu tabi
çok doğru tespit yapmışsın arkadaşım banada öyle geliyor bahadır tehlikeli bir yarışmacı evet ama bazen çok yüksekten atıyor harun gibi altar bu oylamada yazılır gibi geliyor banada yazılması birsey değil de ya giderse gitmesin ya istemem asla kurre gitsin...Bahadir alem adam ya ama hata yaptılar çok tehlikeli iki grubunda kökünü kazır ece yi secmeliydiler Semihin taraftarları çok hararetli ve inadina oy verecekler söylediklerine göre yani Semih taraftarlarinin oyunu bahadir etkilemez ama semihe karşı olduğu ve semihle uğraştigi için cafe grubu taraftarları semihten hoşlanmadiği icin bahadira sempati duyup oy ata bilirler böyle olunca da bahadır cafe grubunun oylarina ortak olabilir buda cafe için tehlike demek oluyor bence buradaki cafe grubu taraftarı arkadaşlar bile barisa sempati duyuyorsa tum cafe grubuna oy verenlerdede ayni etkiyi yaratabilir diye düşünüyorum....cafenin oylari bölünecek gibi bahadır semihi psikolojik olarak etkiler ama oylarini etkilemez a
Aaa yok valla gormedimevet yaa
genç sevgilisi vardı özlem in gördün mü
eski sevgilisiymiş fotolar burada paylaşılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?