- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.741
Sabahlari tekrari var ben ordan izliorm yoksa bende takip edemem cok gec veriorlar ... bugun izle ama bu hafta baya bombalar vardibu hafta birikti yine izlicem canm toplu olarak yine
survivor olunca hiç bakamıyorum
bugünden başlarm izlemeye ahahah
yaa aybüke gel git akıllıBeni de cok sasirtti.ama helal olsun valla...semihcilerin gozunden dustu ama bizim gozumuze girdi
yok en kötü cumartesileri izliyorum ben ahahhaSabahlari tekrari var ben ordan izliorm yoksa bende takip edemem cok gec veriorlar ... bugun izle ama bu hafta baya bombalar vardi
ben anlamadm misafirlerin çcukları için mikafe grubu çocukların için park yapmaya başlamışlar ne kadar güzel düşünmüşler bravo çocuklar için bir alan oluşturmak süper bi fikir olmuş doğrusu
yok en kötü cumartesileri izliyorum ben ahahha
çalışıyorum ya canm ya ondan
eski saatleri ne güzeldi
nerde caliosn sen cnm
ohhh iyi olmuşTiyatro sanatçısı Suzan Aksoy gelmiş ütopyaya giderkende Semih'i bozup gitmiş. Bütün gün elleri cebinde dolaşmamasını biraz iş yapmasını , kendisi gittikten sonra Semih'in arkasından konuşmamasını yoksa yarın geldiğinde onu mahfedeceğini söylemiş
evet canım ama o 1 saat bile olsa bence gelen misafirlerin çocukları için büyük bir jest olmuş doğrusu ben çok beğendim hani yazda geliyor hani eğer yarışmada bitmezse iyi olur gelen çocuklara doğa ortamında bir parkben anlamadm misafirlerin çcukları için mi
ama büyük proje olmaz bence
misafir zaten 1 saat kalmıyor mu
Sanat egitimi tarzinda bisey yapilacak diye hatirliyorum canim bencede güzel olurevet canım ama o 1 saat bile olsa bence gelen misafirlerin çocukları için büyük bir jest olmuş doğrusu ben çok beğendim hani yazda geliyor hani eğer yarışmada bitmezse iyi olur gelen çocuklara doğa ortamında bir park
Bana da oyle geldi ya belki eski yarismacilar girer iste benim stilimdekiler gibi...inci ya da turkan girer belki de ..Türkan hanım inşallah ben tekrar içeri girersem ile başlayan bir cümle kurdu eskilerden içeri giren mi olacak diye düşündüm.
Evet öyle bîrşey var ve Noyan' ın girme olasılığının çok yüksek olduğu söyleniyor.Türkan hanım inşallah ben tekrar içeri girersem ile başlayan bir cümle kurdu eskilerden içeri giren mi olacak diye düşündüm.
aynen bende öyle anladım bi an ama bilmiyorum eski bir yarışmacı tekrar içeri girmesi olabilir sanırım bu ara moda işte benim stilimde oluyordu şimdi ütopyada olur sonra survıvordaTürkan hanım inşallah ben tekrar içeri girersem ile başlayan bir cümle kurdu eskilerden içeri giren mi olacak diye düşündüm.
Bencede Noyan girmeli..Evet öyle bîrşey var ve Noyan' ın girme olasılığının çok yüksek olduğu söyleniyor.
ya ben de bunu gördüm sabah haberleri okurken. gerçek bi haber mi acaba. yani böyle bişeye cesaret etmiş olamaz heralde semih ?Ütopya yargı kararı
http://magazin.haberturk.com/magazin/haber/1060961-acuna-cevap-yargidan
Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu ‘Ütopya’ programındaki yarışmacılardan Semih Öztürk’ün mastürbasyon görüntülerini haber yapan Habertürk’ü, ‘karalama’ kampanyası yapmakla suçlamıştı. Haberle ilgili görüntü olmasına rağmen mahkemeye giden Ilıcalı, yargının tokadıyla sarsıldı
Belki disardaN farkedilmedigini dusunmustur ay ins gercek deildir ya rezil olur cocukya ben de bunu gördüm sabah haberleri okurken. gerçek bi haber mi acaba. yani böyle bişeye cesaret etmiş olamaz heralde semih ?
Noyan zeki ve efendi bir cocuktu yazik cok erken elendiBencede Noyan girmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?