Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Beni de cok sasirtti.ama helal olsun valla...semihcilerin gozunden dustu ama bizim gozumuze girdi
yaa aybüke gel git akıllı
hemen bahadır a kandı
bahadır onu bi güzel korkuttu seni yazarım diye ondan bence bu saftirikte gitti oy verdi.yoksa kardeşimsin falan dedi
ama semih lerden kim koruyacak aybüke yi onu bilemem

kafe grubu çocukların için park yapmaya başlamışlar ne kadar güzel düşünmüşler bravo çocuklar için bir alan oluşturmak süper bi fikir olmuş doğrusu
ben anlamadm misafirlerin çcukları için mi
ama büyük proje olmaz bence
misafir zaten 1 saat kalmıyor mu

ohhh iyi olmuş
tüm Türkiye onu destekliyo falan sanıyor herhalde bu zaar
valla o çıkınca çok kötü şeyler olacak bence
başta abidin bunu yanına bırakmayacak
yarışmacı caner e de para teklif etmişler ya semih i dövsün diye
bence fena olcak
tabi bu benm tahminim

Utopyanin en guzel kadinlarindan biri ozlem ya. giyim tarzi konusmasi yuzu cok guzel.yasina gore ..bi de gamze vardi o da guzeldi ..

ben anlamadm misafirlerin çcukları için mi
ama büyük proje olmaz bence
misafir zaten 1 saat kalmıyor mu
evet canım ama o 1 saat bile olsa bence gelen misafirlerin çocukları için büyük bir jest olmuş doğrusu ben çok beğendim hani yazda geliyor hani eğer yarışmada bitmezse iyi olur gelen çocuklara doğa ortamında bir park

Türkan hanım inşallah ben tekrar içeri girersem ile başlayan bir cümle kurdu eskilerden içeri giren mi olacak diye düşündüm.

Sanat egitimi tarzinda bisey yapilacak diye hatirliyorum canim bencede güzel olur

Ütopya yargı kararı
http://magazin.haberturk.com/magazin/haber/1060961-acuna-cevap-yargidan

Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu ‘Ütopya’ programındaki yarışmacılardan Semih Öztürk’ün mastürbasyon görüntülerini haber yapan Habertürk’ü, ‘karalama’ kampanyası yapmakla suçlamıştı. Haberle ilgili görüntü olmasına rağmen mahkemeye giden Ilıcalı, yargının tokadıyla sarsıldı

Son düzenleme:
Türkan hanım inşallah ben tekrar içeri girersem ile başlayan bir cümle kurdu eskilerden içeri giren mi olacak diye düşündüm.
aynen bende öyle anladım bi an ama bilmiyorum eski bir yarışmacı tekrar içeri girmesi olabilir sanırım bu ara moda işte benim stilimde oluyordu şimdi ütopyada olur sonra survıvorda

ya ben de bunu gördüm sabah haberleri okurken. gerçek bi haber mi acaba. yani böyle bişeye cesaret etmiş olamaz heralde semih ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…