Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semih cok komik yaa, Aybukenin oyunu ogrendikten sonra Bahadira gidip "bana karsi uslubunu duzeltirsen seni burda tutarim" diyor. Sanki bahadir ondan oy istedi .
Sen stratejini yap dostum diyip omzunu sivazlayip gitti bahadir alay eder gibi
Semihi de gelen ezmeye giden ezmeye basladi

Aybuke de beni sasirtti. Murat ve Turkan bir Aybuke olamadi. Turkan okadar Noyana oy atmak istemisti de, semihin lafindan cikamadigi icin atamamisti. Aybuke yeri geldiginde bagimsiz hareket edebiliyomus

ne sanıyor kendini bu adam
sinir oluyorum yaaa

ohhhhhh iyi yapmış
semih herkesi murat türkan kurre altar mı sandı
ona boyun eğip itaat mi edecekler
hangi yüzyılda yaşıyoruz
kafa yapısına bak
ben orda yarışayım çalışayım semih kazansın diye
yok öyle iş

Aybuke de beni sasirtti. Murat ve Turkan bir Aybuke olamadi. Turkan okadar Noyana oy atmak istemisti de, semihin lafindan cikamadigi icin atamamisti. Aybuke yeri geldiginde bagimsiz hareket edebiliyomus
Beni de cok sasirtti.ama helal olsun valla...semihcilerin gozunden dustu ama bizim gozumuze girdi

Sen izlmediysenn iZlediginde bahadir konusurken semihin yuz ifadesine dikkat edersin sok oluo semih
patir patir konusuo bahadir

Tiyatro sanatçısı Suzan Aksoy gelmiş ütopyaya giderkende Semih'i bozup gitmiş. Bütün gün elleri cebinde dolaşmamasını biraz iş yapmasını , kendisi gittikten sonra Semih'in arkasından konuşmamasını yoksa yarın geldiğinde onu mahfedeceğini söylemiş

Ben 5 dk canli izledim. Semihe yaptigi kirmizi baslikli kizin hic olmadigini soyluyordu. Baya sert elestirdi.

bahadır herkesi değiştireceğini kavgalarınsa çok seviyesiz olduğunu söylüyor ama o kendi konuşmalarının ne kadar seviyesiz olduğunu duymuyor galiba Aybüke ona oy attı ama korktuğu için attı başka sebep göremiyorum oylama olmadan önce göz dağı verdi bahadır ama çok kalamayacak bence dengesiz bir tip Aybüke gerisin geriye gene yamanır semihin yanına başka çaresi yok kalmak istiyorsa tabi orada bireysellikle iş yürümez yürütemez

kafe grubu çocukların için park yapmaya başlamışlar ne kadar güzel düşünmüşler bravo çocuklar için bir alan oluşturmak süper bi fikir olmuş doğrusu

Ay semih baya zor gunler gecirio desene ..artik bence kendine ceki duzen vermeli yani gercekten eli cebinde akli fikri onu bunu eleme stratejisi tiyatro sanatcisi bile elestirdiyse artik kendine gelmeli ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…