- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.721
Ay ya semih cok cekecek olese..Birkaç yerde arkadaş olduklarını okudum sonra da o resmi görünce bir de Bahadır'ın Semih'e davranma tarzı falan sanki arkadaş olduklarını doğrular gibi .
Habertürk gazetesi Acun'u fena bombalamış "aman ne korktuk, ne korktuk" diye başlık atmış.Semih'ten de oğlan diye bahsedilmişAy ya semih cok cekecek olese..
ne sanıyor kendini bu adamBen ilk basta semihi seviordum kurre masum cocuksu geliodu zamanla valla ikisi de canavara donustu sankialtar tuncay. ve serkanj seviorm simdi ..bahadirda dogal geldi bana dobra yani hosuma gitti semih dedi ya kendisine seni burda tutarim ama uslubunu degistireceksin ..bahadir dedi sen ozgursun istedigin kisiye oy ver ben uslubumu degistirmem dedi valla helal olsn oy iciN kimseye yanasmadi
Nie oyle yazmislar ki...bende sahte ask.diye bisey okumustum 2.tulin caner vakasi falan filan yaziordu
Habertürk gazetesi Acun'u fena bombalamış "aman ne korktuk, ne korktuk" diye başlık atmış.Semih'ten de oğlan diye bahsedilmiş
Belki sonradan arkadas oldular...birde kurrenin sevgilisi mertin arkadaşıysa bahadır kurrenin bahadırı tanıması gerekmez mi diyede düşünmeden edemedm şimdi....
ohhhhhh iyi yapmışSemih cok komik yaa, Aybukenin oyunu ogrendikten sonra Bahadira gidip "bana karsi uslubunu duzeltirsen seni burda tutarim" diyor. Sanki bahadir ondan oy istedi.
Sen stratejini yap dostum diyip omzunu sivazlayip gitti bahadir alay eder gibi
Semihi de gelen ezmeye giden ezmeye basladi
Beni de cok sasirtti.ama helal olsun valla...semihcilerin gozunden dustu ama bizim gozumuze girdiAybuke de beni sasirtti. Murat ve Turkan bir Aybuke olamadi. Turkan okadar Noyana oy atmak istemisti de, semihin lafindan cikamadigi icin atamamisti. Aybuke yeri geldiginde bagimsiz hareket edebiliyomus
Sen izlmediysenn iZlediginde bahadir konusurken semihin yuz ifadesine dikkat edersin sok oluo semihohhhhhh iyi yapmış
semih herkesi murat türkan kurre altar mı sandı
ona boyun eğip itaat mi edecekler
hangi yüzyılda yaşıyoruz
kafa yapısına bak
ben orda yarışayım çalışayım semih kazansın diye
yok öyle iş
Survivor konseyde Acun Ilıcalı'nın bazı gazetelerin kendisi hakkında karalama kampanyası başlattığını söylediği içinNie oyle yazmislar ki...bende sahte ask.diye bisey okumustum 2.tulin caner vakasi falan filan yaziordu
Ben 5 dk canli izledim. Semihe yaptigi kirmizi baslikli kizin hic olmadigini soyluyordu. Baya sert elestirdi.Tiyatro sanatçısı Suzan Aksoy gelmiş ütopyaya giderkende Semih'i bozup gitmiş. Bütün gün elleri cebinde dolaşmamasını biraz iş yapmasını , kendisi gittikten sonra Semih'in arkasından konuşmamasını yoksa yarın geldiğinde onu mahfedeceğini söylemiş
kafe grubu çocukların için park yapmaya başlamışlar ne kadar güzel düşünmüşler bravo çocuklar için bir alan oluşturmak süper bi fikir olmuş doğrusu
bu hafta birikti yine izlicem canm toplu olarak yineSen izlmediysenn iZlediginde bahadir konusurken semihin yuz ifadesine dikkat edersin sok oluo semih
patir patir konusuo bahadir
bende sevdim nedense bizde mi bi tuhaflik var acababen bahadırı sevdim ya semihin hakkından gelecek gibi duruyor
Ay semih baya zor gunler gecirio desene ..artik bence kendine ceki duzen vermeli yani gercekten eli cebinde akli fikri onu bunu eleme stratejisi tiyatro sanatcisi bile elestirdiyse artik kendine gelmeli ..Tiyatro sanatçısı Suzan Aksoy gelmiş ütopyaya giderkende Semih'i bozup gitmiş. Bütün gün elleri cebinde dolaşmamasını biraz iş yapmasını , kendisi gittikten sonra Semih'in arkasından konuşmamasını yoksa yarın geldiğinde onu mahfedeceğini söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?