Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Burada
Bu konu taafli anlatiliyor hatalar kisilerin kendilerini bağlar ailelerini degil annelerini üzmeyelim

Yanlış anlaşılma olmasın diye haberin linkini de verdim zaten

aa evet arda girebilir
çünkü o girerse semihlerin gruba geçecek çok entarasan şeyler çıkar ortaya
sönük yarışmaya renk gelir
zaten semih lerden elenen yok ki hepsi cafeci

aa evet arda girebilir
çünkü o girerse semihlerin gruba geçecek çok entarasan şeyler çıkar ortaya
sönük yarışmaya renk gelir
zaten semih lerden elenen yok ki hepsi cafeci
aynen canım arda komik bir karakterdi zaten gelsin isterim yani ama Noyan gelirse bütün diğer yarışmacıları haksızlık olur ütopya başladığında olan ve şuan elenmiş olan yarışmacılardan girsin bence

evet noyan girmesn ben sevmiyorum zaten
hem çabası olmadı hem de ilk girenlere haksızlık olur
arda ya iyi diyemem ama renkli kişilik
ayrıca cafeci olup sonradan tektaşa geçmesi renk olur
hemde mahveder o tektaş mektaş kalmaz
kurre onu da paylar

valla bende anlamadım nesini sevmediler ama bence gelmesi iyi oldu

Evet bence de Bahadirin kaldigi iyi oldu. Semihe acik acik muhalefet oluyor. Semih baya guclu bir rakip olmasina ragmen (Semihi her ne kadar sevmesem de oradaki en yuksek oy potansiyeline sahip kisi o) meydan okuyor. Benim Semihe soyleyemediklerimi dile getiriyor, duygularima tercuman oluyor

Ama ben genel olarak Bahadiri sevmedim. Yani benim favorim olmaz buyuk ihtimal. Adamda cok buyuk ego ve kibir var ama altinin cok dolu oldugunu dusunmuyorum. Ilk iceri girdigi gun yaptigi bir kac muhabbeten bunu anladim. Cok caliskan birine benziyo, bakalim zamanla belki fikrim degisir. Ama ilk izlenim olarak bazi huylari ve konusmalari hosuma gitmedi.

Bence Altar elenmez ya, Altar baya guclu bi karakter orda. Bir de Semihciler de zaten Altari destekler, o yuzden mumkun degil elenmez.

ben çok izleyemedim bi kaç kere Semih'i bozmasına şahit oldum ve oh dedim sonunda biri çıkmış o yüzden kalmasına sevindim eski bir Semih sever olarak
evet Altar bence de elenmez ve elenmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…