- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.781
Bu konu taafli anlatiliyor hatalar kisilerin kendilerini bağlar ailelerini degil annelerini üzmeyelimArkadaşlar arama motoruna konuyu yazarsanız gerekli bilgiyi TARAFSIZ alirsiniz ben öyle yaptim konu yargiya intikal ettiği için ayrintili konuşmak istemiyorum ancak haberde yani çıkan kararda evet böyle bir hareket yapilmis yada yapilmamis diye bir bilgi yok okursaniz zaten anlaşılir burada bazı arkadaşların yazdigi gibi doğruymuş deyip tarafli davranan arkadaşlara katilmiyorum hatalar kisilerin kendilerini bağlar o insanlarında anneleri var unutmayalım.
Arkadaşlar arama motoruna konuyu yazarsanız gerekli bilgiyi TARAFSIZ alirsiniz ben öyle yaptim konu yargiya intikal ettiği için ayrintili konuşmak istemiyorum ancak haberde yani çıkan kararda evet böyle bir hareket yapilmis yada yapilmamis diye bir bilgi yok okursaniz zaten anlaşılir burada bazı arkadaşların yazdigi gibi doğruymuş deyip tarafli davranan arkadaşlara katilmiyorum hatalar kisilerin kendilerini bağlar o insanlarında anneleri var unutmayalım.
Yanlış anlaşılma olmasın diye haberin linkini de verdim zatenArkadaşlar arama motoruna konuyu yazarsanız gerekli bilgiyi TARAFSIZ alirsiniz ben öyle yaptim konu yargiya intikal ettiği için ayrintili konuşmak istemiyorum ancak haberde yani çıkan kararda evet böyle bir hareket yapilmis yada yapilmamis diye bir bilgi yok okursaniz zaten anlaşılir burada bazı arkadaşların yazdigi gibi doğruymuş deyip tarafli davranan arkadaşlara katilmiyorum hatalar kisilerin kendilerini bağlar o insanlarında anneleri var unutmayalım.
Hangi konu canım?Bu konu burada tarafli anlatiliyor demek istedim
aa bi bak nette bulursn belkiAaa yok valla gormedim
yok canm yaaaheyecan katmak için çabalıyolar ama bu tarz değişiklikler beni soğutuyor doğrusu bakalım neler olacak ütopyayaya ne zaman gelecekler peki bi bilgin varmı
aa evet arda girebiliraynen canım zaten bunlar girmeli yani baştan beri giriş yapan insanlara hak tanınmalı noyanı bende hiç sevmemiştim anladın mı tamam mı gibi cümleleri bitmiyordu gerçekten abidinle fiskos yapıp içecek ve probis yiyerek geçirdi ütopyasını gelmesini kesinlikle istemem arda girsin o yine girmesin arkadaş
bir şey yok canm boşverkimmiş o ne olmuş hangi gece görüntüleri
aaa çok heyecanlıAilelerde görüşme kurasında Aybüke çıktı ve Kurretülayn'ı seçti.
aynen canım arda komik bir karakterdi zaten gelsin isterim yani ama Noyan gelirse bütün diğer yarışmacıları haksızlık olur ütopya başladığında olan ve şuan elenmiş olan yarışmacılardan girsin benceaa evet arda girebilir
çünkü o girerse semihlerin gruba geçecek çok entarasan şeyler çıkar ortaya
sönük yarışmaya renk gelir
zaten semih lerden elenen yok ki hepsi cafeci
evet noyan girmesn ben sevmiyorum zatenaynen canım arda komik bir karakterdi zaten gelsin isterim yani ama Noyan gelirse bütün diğer yarışmacıları haksızlık olur ütopya başladığında olan ve şuan elenmiş olan yarışmacılardan girsin bence
Arda'yı panorama programına bile çıkarmıyorlar içeri alacaklarını hiç sanmamaa evet arda girebilir
çünkü o girerse semihlerin gruba geçecek çok entarasan şeyler çıkar ortaya
sönük yarışmaya renk gelir
zaten semih lerden elenen yok ki hepsi cafeci
Sizin icin söylemedim canim sen zaten linkini vermişsin başka bi arkadas icin yazdim ama o üstüne alinmadi.Yanlış anlaşılma olmasın diye haberin linkini de verdim zaten
arda ankara da ya belki ondandırArda'yı panorama programına bile çıkarmıyorlar içeri alacaklarını hiç sanmam
Yok o yüzden değil aramızda kalmasın programındaki Funda Hanımla aralarında hoş olmayan diyologlar geçmiş galibaarda ankara da ya belki ondandır
valla bende anlamadım nesini sevmediler ama bence gelmesi iyi oldubende sevdim nedense bizde mi bi tuhaflik var acaba
valla bende anlamadım nesini sevmediler ama bence gelmesi iyi oldu
Evet bence de Bahadirin kaldigi iyi oldu. Semihe acik acik muhalefet oluyor. Semih baya guclu bir rakip olmasina ragmen (Semihi her ne kadar sevmesem de oradaki en yuksek oy potansiyeline sahip kisi o) meydan okuyor. Benim Semihe soyleyemediklerimi dile getiriyor, duygularima tercuman oluyor
Ama ben genel olarak Bahadiri sevmedim. Yani benim favorim olmaz buyuk ihtimal. Adamda cok buyuk ego ve kibir var ama altinin cok dolu oldugunu dusunmuyorum. Ilk iceri girdigi gun yaptigi bir kac muhabbeten bunu anladim. Cok caliskan birine benziyo, bakalim zamanla belki fikrim degisir. Ama ilk izlenim olarak bazi huylari ve konusmalari hosuma gitmedi.
Bence Altar elenmez ya, Altar baya guclu bi karakter orda. Bir de Semihciler de zaten Altari destekler, o yuzden mumkun degil elenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?