Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bahadır gün sonunda ütopya haberleri sunuyor hergün 22:30'da gün içinde yaşanan olayları anlatıyor çok tatlı bir biçimde

Yeni yarışmacılar belli olmuş .adı Kaan olan daha önce ver fırınada yarışan yarışmacılardan biri
Cem Özer esnaf
Serkan Baştürk tiyatrocu

Tuncayın hamile sevgilisi olduğunu ütopyaya girdikten sonra ise Tuğçe aşık olup ardayla mektup gonderdigini daha sonra da gamzeye aşık olup gamze elendikten sonra kulagina seni seviyorum dediğinni buda yetmezmiş gibi sabahlara kadar pınarla oturdugunu biliyormusunuz

incinin başlarda tezcandan hoşlandigini Tezcan in ise panaromada gamüzeye olan duygularını açikladigini Biliyormusunuz

Tuncayın ve abidinin el hareket lerinI

harunun halka piç dediğini

meralın aslında adnan Oktar kedicigi olduğunu

buket in oynadığı +18 öğrenci evi dizisini

Furkan kurrenin üzerine oynadığıında abidinin semih e biz böyle bişeye izin vermeyiz deyip furkanı desteklediğini
semihin olayın ise dikkat ederseniz ses yok çünkü artık pil uyarısı geldiğinde ses kesiliyor ve Semih pilinin kablosunu düzeltiğini
Biliyormusunuz
ayrıca semihin babasının kurrenin için gelinim sayılır dediğini kurrenin babasının ise twitter da ikisinin videosunu favladigini Biliyormusunuz
CAFEHEPYERDE
15-0
KEVGIRLER SIZI

Tuncay neden bi tek Tuğçe ye mektup yazmış mesela neden inci yada kendi sevgilisi degil Tuncay tabi ki birine aşık olabilir ama herkese değil
el hareketi bi insana nasıl normal gelir anlamadım bunu yolda birine yapsam heralde dayak yerim
kendi adıma buket hiç sevmemiştim zaten
harun olayı için bunu izleyin

Açılmıyor.hata var diyor.

el hareketini yolda birine yapmıyor zaten
yanında oturan arkadaşına şaka anlamında yapıyor
psikolojik şiddetten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…