- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.821
teşekkürler canmMillet oy göndermeye başladı herhalde pazar ya da pazartesi
böyle çocukluk olmaz yaSemih'i uyardı diye bazı fanlarının sanatçıya etmediği hakaret kalmadı .
Gözlerime inanamadımmmm
Açılmıyor.hata var diyor.Tuncay neden bi tek Tuğçe ye mektup yazmış mesela neden inci yada kendi sevgilisi degil Tuncay tabi ki birine aşık olabilir ama herkese değil
el hareketi bi insana nasıl normal gelir anlamadım bunu yolda birine yapsam heralde dayak yerim
kendi adıma buket hiç sevmemiştim zaten
harun olayı içinbunu izleyin
Ben de demedim ama bunu bile bile kabul etmeyen bazı arkadaşlar var burda.yazıştığim arkadaşlar bunlar.tam cafe mantığı!Ayrıca ben semih hatasız demedim ama onların yaninda esamesi okunmaz
ha böyle düşünüyorsan güzelAyrıca ben semih hatasız demedim ama onların yaninda esamesi okunmaz
YouTube a utopya harun piç dedi yaz izle canım burda semih ci birini bulmak güzel ben sırf bu yorumları yapmak için üye oldum burayaAçılmıyor.hata var diyor.
el hareketini yolda birine yapmıyor zatenTuncay neden bi tek Tuğçe ye mektup yazmış mesela neden inci yada kendi sevgilisi degil Tuncay tabi ki birine aşık olabilir ama herkese değil
el hareketi bi insana nasıl normal gelir anlamadım bunu yolda birine yapsam heralde dayak yerim
kendi adıma buket hiç sevmemiştim zaten
harun olayı içinbunu izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?