Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
YouTube a utopya harun piç dedi yaz izle canım burda semih ci birini bulmak güzel ben sırf bu yorumları yapmak için üye oldum buraya

tamam bakarım canım.yalnız burda tamam haklısın deyip arkadan konuşan çok oluyor.semihin hatalarını görmen cok guzel deyip semihçiler semihe tapiyor onun hiç hatasinı görmuyor, kabullenmiyorlar diyen çok var .uyarayim seni canım.ćunkü benim başıma geldi.samimi düşüncelerimi söyledim boyle muamele gördüm Canım

YouTube a utopya harun piç dedi yaz izle canım burda semih ci birini bulmak güzel ben sırf bu yorumları yapmak için üye oldum buraya
Gec saate alindigindan beri izlememistim.1 ayı geçmiştir. Ilk defa bu sabah izledim tesadufen.semihi nasil da özlemişimmmmm
bahadır da ne itici.2.inci vakasıı

Ya bu hareket ne anlama geliyor siz biliyorsunuz değil mi
ha şu sevgilisini elinden almaya gelince onların ilişkisi çoktan bitmiş sadece kurre kabullenememiş
biliyorsunuzdur zaten mert gidersen biter demiş kurre gitmiş ve bitmiş yol etmeye bile gelmemiş gitmeden önceki kurenin twitlerine bakın

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-31-23-46-48.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 89
Ben çok dedim ama kabul etmek istemiyorlar nedenseee

tamam işte bende onu diyorum
tuncay ın da bitmişti
kız buna mektup yazıp ayrıldı.

kurre barışmak için merte mektup yazdı ama o yüzden hani yollayamadığı

Kurre ve semihin ilişkisinden başka vuracak bi yeriniz varmı ben onca şey söyledim onlara cevabınız yok mu ayrıca si hangi kadın olursa olsun 2 yıllık ilişkiyi bitirirken zorlanır ve hataya düşebilir ben size dedim ben onların herseyini savunmuyorum sizin gibi sadece Tuncay ve serkan in savunacak bi tarafını görmüyorum

hayır bende tuncay ve serkan ı savunmuyorum elbet yanlışı vardır ama onların ki daha dişe dokunur geldi bana göre hepsi bu
ben zaten altar ı tutuyorum
bakın ön yargılısınz işte benim tuncaycı serkancı olduğumu düşünmüşsünüz sormadınız bile
inci, tezcan gamze, inci melek vs bunları zaten sevmiyorum
sadece görüşlerimi bildirmek istedim
bildirmemeliymişim

Semih olmasaydı Altar çoktan eklenmişti bu murat abi içinde kurre içinde geçerli
Elenebilirdi bilmiyorum orasını ama şimdi grup tutmaktansa birey tutmak daha iyi diye düşünüyorum o yüzden altar ın kazanmasını isterim
bakalım neyse ben kaçıyorum biraz ütopya bakıcam hoşcakalın

Aaaa bi çoğunu biliyordum ama duymadiklarimda varmış aramiza hoşgeldin isminden dolayi sizi ayri bi sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…