- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.841
YouTube a utopya harun piç dedi yaz izle canım burda semih ci birini bulmak güzel ben sırf bu yorumları yapmak için üye oldum buraya
her insan aynı değil kiPeki siz böyle bi hareketi sevdiğiniz birine yakistiriyorsanizsorun yok napalım
Gec saate alindigindan beri izlememistim.1 ayı geçmiştir. Ilk defa bu sabah izledim tesadufen.semihi nasil da özlemişimmmmmYouTube a utopya harun piç dedi yaz izle canım burda semih ci birini bulmak güzel ben sırf bu yorumları yapmak için üye oldum buraya
Ben çok dedim ama kabul etmek istemiyorlar nedenseeeYa bu hareket ne anlama geliyor siz biliyorsunuz değil mi
ha şu sevgilisini elinden almaya gelince onların ilişkisi çoktan bitmiş sadece kurre kabullenememiş
biliyorsunuzdur zaten mert gidersen biter demiş kurre gitmiş ve bitmiş yol etmeye bile gelmemiş gitmeden önceki kurenin twitlerine bakın
tamam işte bende onu diyorumYa bu hareket ne anlama geliyor siz biliyorsunuz değil mi
ha şu sevgilisini elinden almaya gelince onların ilişkisi çoktan bitmiş sadece kurre kabullenememiş
biliyorsunuzdur zaten mert gidersen biter demiş kurre gitmiş ve bitmiş yol etmeye bile gelmemiş gitmeden önceki kurenin twitlerine bakın
hayır bende tuncay ve serkan ı savunmuyorum elbet yanlışı vardır ama onların ki daha dişe dokunur geldi bana göre hepsi buKurre ve semihin ilişkisinden başka vuracak bi yeriniz varmı ben onca şey söyledim onlara cevabınız yok mu ayrıca si hangi kadın olursa olsun 2 yıllık ilişkiyi bitirirken zorlanır ve hataya düşebilir ben size dedim ben onların herseyini savunmuyorum sizin gibi sadece Tuncay ve serkan in savunacak bi tarafını görmüyorum
özeline mesaj attım gördün mü?Gec saate alindigindan beri izlememistim.1 ayı geçmiştir. Ilk defa bu sabah izledim tesadufen.semihi nasil da özlemişimmmmm
bahadır da ne itici.2.inci vakasıı
evett hemde sürekliiKardeşim sen internetten izliyorumusun bende atari çok seviyorum ama
Elenebilirdi bilmiyorum orasını ama şimdi grup tutmaktansa birey tutmak daha iyi diye düşünüyorum o yüzden altar ın kazanmasını isterimSemih olmasaydı Altar çoktan eklenmişti bu murat abi içinde kurre içinde geçerli
Yani onlar sizin için bir basamak insan olarak hiç değerleri yok mu ?Semih olmasaydı Altar çoktan eklenmişti bu murat abi içinde kurre içinde geçerli
Hayır yok gelmemiş.özeline mesaj attım gördün mü?
tekrar yolladm ama gitmedi sanırım bi sorun var galiba bende.Hayır yok gelmemiş.
senin mesajının üzerine attm canm bi bakarsın gelmiş miHayır yok gelmemiş.
Aaaa bi çoğunu biliyordum ama duymadiklarimda varmış aramiza hoşgeldin isminden dolayi sizi ayri bi sevdim.Tuncayın hamile sevgilisi olduğunu ütopyaya girdikten sonra ise Tuğçe aşık olup ardayla mektup gonderdigini daha sonra da gamzeye aşık olup gamze elendikten sonra kulagina seni seviyorum dediğinni buda yetmezmiş gibi sabahlara kadar pınarla oturdugunu biliyormusunuz
incinin başlarda tezcandan hoşlandigini Tezcan in ise panaromada gamüzeye olan duygularını açikladigini Biliyormusunuz
Tuncayın ve abidinin el hareket lerinI
harunun halka piç dediğini
meralın aslında adnan Oktar kedicigi olduğunu
buket in oynadığı +18 öğrenci evi dizisini
Furkan kurrenin üzerine oynadığıında abidinin semih e biz böyle bişeye izin vermeyiz deyip furkanı desteklediğini
semihin olayın ise dikkat ederseniz ses yok çünkü artık pil uyarısı geldiğinde ses kesiliyor ve Semih pilinin kablosunu düzeltiğini
Biliyormusunuz
ayrıca semihin babasının kurrenin için gelinim sayılır dediğini kurrenin babasının ise twitter da ikisinin videosunu favladigini Biliyormusunuz
CAFEHEPYERDE
15-0
KEVGIRLER SIZI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?