- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.861
semihi nasıl uyarmış ki fanları bu kadar yüklenmişler kadına ben o kısmı izleyemedimSemih'i uyardı diye bazı fanlarının sanatçıya etmediği hakaret kalmadı .
aramıza hoş geldin o zaman arkadaşım yorumları bekliyoruzYouTube a utopya harun piç dedi yaz izle canım burda semih ci birini bulmak güzel ben sırf bu yorumları yapmak için üye oldum buraya
Bir gün önce geldiğinde ben gittikten sonra sakın arkamdan konuşma demiş Semih'e ama Semih konuşmuş bunun üzerine uyarmışsemihi nasıl uyarmış ki fanları bu kadar yüklenmişler kadına ben o kısmı izleyemedim
Bende pek izleyemedim ama rakamdan atıp tutma konuşma tarzında biseyler söyledi sanirim sözle değilde hareketleriyle rencide ettiğini söylüyorlar.ben işlemedim.[/QUOTE][yalivescege, post: 40316544, member: 659417"]semihi nasıl uyarmış ki fanları bu kadar yüklenmişler kadına ben o kısmı izleyemedim
Arkasından semihler ne demiş ki hakaret mi etmişler merak ettimBir gün önce geldiğinde ben gittikten sonra sakın arkamdan konuşma demiş Semih'e ama Semih konuşmuş bunun üzerine uyarmış
Arkamdan atip tutma konuşma olacak ilk cümle son cümlede ben izlemedim olmaliydi bu telefon beni öldürecek[/QUOTE]Bende pek izleyemedim ama rakamdan atıp tutma konuşma tarzında biseyler söyledi sanirim sözle değilde hareketleriyle rencide ettiğini söylüyorlar.ben işlemedim.
ya tabiki hakaret etmez sonuçta bir sanatçı gelmiş öyle şeyler diyemez.Arkasından semihler ne demiş ki hakaret mi etmişler merak ettim
Bilsem yazarım da ama ne dediklerini bende bilmiyorum kiArkasından semihler ne demiş ki hakaret mi etmişler merak ettim
Bunları eleştirelim bunlar tabii ki doğru şeyler değil ama o zaman Murat'ın Aybüke'ye dediği '' Senin o kafanı lavaboya gömerim '' lafını da eleştirelim .Harun'un yaptığı çitleri kımasını da eleştirelimKadına yüklenme sebebimiz tarafsız olmaması Semih'in şiir okumasını eleştirceğine Tuncay'ın kadınlar gününde aybukenin tekme atıp kırıp kızları korkutmasini harunun sırf kurre kızın diye tokalarini banyoya atmasını elestirsin
Ben zaten bunları tasvip etmiyorum ve diyorumki o zaman o kadın neden bunları elestirmiyorda bunlara (murat abi de dahil) saçma sapan konularda semih eleştiriyor nedenini ben söyleyeyim prim pesindeBunları eleştirelim bunlar tabii ki doğru şeyler değil ama o zaman Murat'ın Aybüke'ye dediği '' Senin o kafanı lavaboya gömerim '' lafını da eleştirelim .Harun'un yaptığı çitleri kımasını da eleştirelim
Katiliyorum sana canim aramiza hoşgelldinKadına yüklenme sebebimiz tarafsız olmaması Semih'in şiir okumasını eleştirceğine Tuncay'ın kadınlar gününde aybukenin tekme atıp kırıp kızları korkutmasini harunun sırf kurre kızın diye tokalarini banyoya atmasını elestirsin
evet Çaki bu hafta yolcuAman baştan beri söylüyorum oyunlaştırılmış bir yarışma izliyoruz. bence bu hafta gidecek isim şimdiden belli ne cafe taraftarı ne de Semih taraftarı Aybüke'ye oy vermez.Yani kim yazarsa yazsın giden AYBÜKE olur.
Eleme pazartesi mi acaba biliyor musunuzevet Çaki bu hafta yolcu
oy verme bu gece 24.00 bitiyormuş .ya yarın akşam ya da pazartesi olurEleme pazartesi mi acaba biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?