- 4 Nisan 2015
- 30
- 15
- 18
- 29
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.881
herkes herkesin arakasından konuşuyo atıp tutanlarda çok semihinin yaptığımı batmış gözüne ben anlamıyorum bu insanları madem öyle herkesi uyarsa kimse kimsenin arkasından konuşmasın doğru değil diye saçma geldi direk semihi uyarması semih dışında onun arkasından konuşan olsaydı uyarmazdı kesinBir gün önce geldiğinde ben gittikten sonra sakın arkamdan konuşma demiş Semih'e ama Semih konuşmuş bunun üzerine uyarmış
aa murat öyle mi demiş ne kadar ayıp terbiyesiz adam harunun çitlerini kim kırmış niye kırmışBunları eleştirelim bunlar tabii ki doğru şeyler değil ama o zaman Murat'ın Aybüke'ye dediği '' Senin o kafanı lavaboya gömerim '' lafını da eleştirelim .Harun'un yaptığı çitleri kımasını da eleştirelim
Murat kırdı ama reji geri yaptırmış galiba Murat'aaa murat öyle mi demiş ne kadar ayıp terbiyesiz adam harunun çitlerini kim kırmış niye kırmış
2 liraymış ben ücretsizken bile kimseye oy atmadımOylamadaki sms ücreti ne kadar kızlar, normal sms mi?
bak reji yaptırmış ama tuncaylar bu tarz şeyler yaptığında reji böyle şeylere hiç kalkışmıyor muratı sevmiyorum zaten gıcık herifin teki iyi olmuş onaMurat kırdı ama reji geri yaptırmış galiba Murat'a
Aynen canim semihin hakaret ettiğini sanmıyorum yaptiysa da yanlış.....sonuçta sanatçı bir büyüğümüz ama cafe grubu destekcisiymiş demet akalin da öyleydi bu haksizlik oluyor.ya tabiki hakaret etmez sonuçta bir sanatçı gelmiş öyle şeyler diyemez.
arkamdan beni çekiştirme demek istemiştir.
Ben de atmadım ama bahadır gitsin diye atarım.çok itici.2.inci resmen.sürekli bağırıyor.o ne öyle yaaaa.kendini bir şey sanıyor.hiç sevmedim.2 liraymış ben ücretsizken bile kimseye oy atmadım
incinin erkek versiyonu demek ki ama boş boş konuşuyor yaptığı başka bir şey göremedim ben aranızda gören varsa biri bana anlatsın bilmek isterim ........Ben de atmadım ama bahadır gitsin diye atarım.çok itici.2.inci resmen.sürekli bağırıyor.o ne öyle yaaaa.kendini bir şey sanıyor.hiç sevmedim.
Ben de atmadım ama bahadır gitsin diye atarım.çok itici.2.inci resmen.sürekli bağırıyor.o ne öyle yaaaa.kendini bir şey sanıyor.hiç sevmedim.
Ay ben deeeincinin erkek versiyonu demek ki ama boş boş konuşuyor yaptığı başka bir şey göremedim ben aranızda gören varsa biri bana anlatsın bilmek isterim ........
Biz göndeririz merak etmeKarşısındakini de konusturmuyor. Sesiyle ve anlamsız cumleleriyle bastırıyor.
Göndermez bunu reji.
Biz göndeririz merak etme
demet akalın abidin den dolayı cafeci olabilirAynen canim semihin hakaret ettiğini sanmıyorum yaptiysa da yanlış.....sonuçta sanatçı bir büyüğümüz ama cafe grubu destekcisiymiş demet akalin da öyleydi bu haksizlik oluyor.
evet bağıra bağıra konuşuyorBen de atmadım ama bahadır gitsin diye atarım.çok itici.2.inci resmen.sürekli bağırıyor.o ne öyle yaaaa.kendini bir şey sanıyor.hiç sevmedim.
bak reji yaptırmış ama tuncaylar bu tarz şeyler yaptığında reji böyle şeylere hiç kalkışmıyor muratı sevmiyorum zaten gıcık herifin teki iyi olmuş ona
ben bir kaç bölüm geriden geliyorum şu ana kadar izlediğimde bir şey göremedmincinin erkek versiyonu demek ki ama boş boş konuşuyor yaptığı başka bir şey göremedim ben aranızda gören varsa biri bana anlatsın bilmek isterim ........
kız sen neden hep survaynırdasınKarşısındakini de konusturmuyor. Sesiyle ve anlamsız cumleleriyle bastırıyor.
Göndermez bunu reji.
sebebimiz mi ovvv çok fanatikKadına yüklenme sebebimiz tarafsız olmaması Semih'in şiir okumasını eleştirceğine Tuncay'ın kadınlar gününde aybukenin tekme atıp kırıp kızları korkutmasini harunun sırf kurre kızın diye tokalarini banyoya atmasını elestirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?