- 1 Temmuz 2009
- 6.059
- 6.690
- 773
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.921
burada herkes hem semihçiler hemde cafe grubunu tutanlar saygılı bir biçimde tatlı atışmalarla destekliyorlardı kendi gruplarını.Birisi bence ortalığı fena karıştırıyor.
Evet, benim aslinda o sacma yazilara cevap vermem de hataydi. Topigin kalitesi dusuyor bu sekilde. Bu kisilerle tartismaya bile gerek yok.
Yanlis anlasilmasin, yarisma icerisinde herkes herkesi yarismadaki haliyle elestirebilir. Tuncay terbiyesiz, onursuzluk yapti, sozunu yedi, gurursuz vb... Bunlari zaten goze alarak gelmisler. Ama burada tutup da sagdan soldan kaynagi belli olayan yerlerden alintilarla yok o bunu hamile birakmis, yok +18 dizisi var diye insanlari asagilamanin da alemi yok.
Bizde başka sitelerde neler neler okuyoruz biz de buraya bombaları koyar koyar gideriz ama gerek yok . Semih'in o malum görüntülerini gören ilk kişilerden biriyim ama burada paylaşmayacağımı yanlış algılama olmuş olabileceğini söylemiştimKesinlikle canım biz burada karşı grubun nelerini gördükte böyle düşük seviyede yazmadık hiç.Semih'in o mastrbasyon görüntülerine bile cafeci olmamıza rağmen yok ya herhalde eşofmanın ipiyle oynuyordur dedik.1 gün içinde nasılda karıştırmış ortalığı yeni şahıs
Bizde başka sitelerde neler neler okuyoruz biz de buraya bombaları koyar koyar gideriz ama gerek yok . Semih'in o malum görüntülerini gören ilk kişilerden biriyim ama burada paylaşmayacağımı yanlış algılama olmuş olabileceğini söylemiştim
Evet başka türlü de mi bakma imkanı mı var yoksa bu yarışmanın ?Tv den mi izliyorumsunuz
internetten canlı yayını izleyebilirsnizEvet başka türlü de mi bakma imkanı mı var yoksa bu yarışmanın ?
Öyle mi bilmiyordum bunu acuun.com sitesinden mi izleniyor peki ?internetten canlı yayını izleyebilirsniz
www.utopya.com.tr/live adresinden izleyebilirsiniz.Öyle mi bilmiyordum bunu acuun.com sitesinden mi izleniyor peki ?
Teşekkür ederimwww.utopya.com.tr/live adresinden izleyebilirsiniz.
ücretli değil ama üye olmanız lazım sınırsız izlemek için.Üyelik bedava.üye olmazsanız yarım saat sonra yayını kesiyorlarTeşekkür ederimBir sorum daha olacak ama izlemek için bir şey gerekiyor mu üye felan olmak gibi bir de ücretli mi izlemek acaba ?
Anladım çok teşekkür ederim gerçekten verdiğiniz bilgilerden dolayıücretli değil ama üye olmanız lazım sınırsız izlemek için.Üyelik bedava.üye olmazsanız yarım saat sonra yayını kesiyorlar
rica ederim canım her zamanAnladım çok teşekkür ederim gerçekten verdiğiniz bilgilerden dolayı
Tuncayin birini hamile biraktigini bilmiyorum, sen nerden biliyorsun??
Oyle sansasyonlara inansaydik, Semihin Fransa'da cocuk tacizciligi yaptigina, Kurretulayn la banyoda sevisirken yakalandigina, gece karanlik odada Kurretulaynin kucagina yatarak halkin gozu onunde kendini tatmin ettigine de inanirdik.
tuncay ve abidinin el hareketleri neden yapilmis bilmiyorum. Ama birbirlerine yaptiklarina gore sanirim mavrasina yapiyorlar. Hayatinda hic el hareketi gormemis gibi soka girmen niye?
Meral Adnan Oktar kedicigiyse kime ne?? Ne alaka yani.
Semihin babasi gelinim diyormus da videoyu favlamis. Ee yani? evlendiriversinler ozaman orda. Bunlari bilsek ne olacak anlamadim? Sanki atomu parcalamis bilim adami edasiyla gelip onu biliyo musun bunu biliyo musun yazmissin
Son yazdigin "kevgirler sizi" ne oluyor? Semihi desteklemene zaten sasirmiyorum. Boyle absurd argumanlarla kendini ifade eden biri zaten Cafe grubunu ya da cafe grubundan herhangi birini destekleyemezdi.
Tuncay hamile sevgilisini başta kendi söyledi hatta gitmek istedi beni yazın falan dediTuncayin birini hamile biraktigini bilmiyorum, sen nerden biliyorsun??
Oyle sansasyonlara inansaydik, Semihin Fransa'da cocuk tacizciligi yaptigina, Kurretulayn la banyoda sevisirken yakalandigina, gece karanlik odada Kurretulaynin kucagina yatarak halkin gozu onunde kendini tatmin ettigine de inanirdik.
tuncay ve abidinin el hareketleri neden yapilmis bilmiyorum. Ama birbirlerine yaptiklarina gore sanirim mavrasina yapiyorlar. Hayatinda hic el hareketi gormemis gibi soka girmen niye?
Meral Adnan Oktar kedicigiyse kime ne?? Ne alaka yani.
Semihin babasi gelinim diyormus da videoyu favlamis. Ee yani? evlendiriversinler ozaman orda. Bunlari bilsek ne olacak anlamadim? Sanki atomu parcalamis bilim adami edasiyla gelip onu biliyo musun bunu biliyo musun yazmissin
Son yazdigin "kevgirler sizi" ne oluyor? Semihi desteklemene zaten sasirmiyorum. Boyle absurd argumanlarla kendini ifade eden biri zaten Cafe grubunu ya da cafe grubundan herhangi birini destekleyemezdi.
Suan çok mutlu oldum sadece tv den izleyerek Semihi seven biri inanamıyorumEvet başka türlü de mi bakma imkanı mı var yoksa bu yarışmanın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?