Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Murat kırdı ama reji geri yaptırmış galiba Murat'a
Bunu bilmiyodum doğru mu gerçekten...evet kirmasi yanlis ama kirmış olmuş bikere diğer grubun hiç mi hatasi olmadı bu kadarda olmaz hiç sms oyulamasina katilmadim oy vericem şimdi... bu yanli haraketler semih ve arkadaslarina zarar vermez insanları daha çok kamçılarlar semihin ve arkadaşlarının oylarini srttirirlar

Ben ilk bölümlerden beli takip etmiyorum yarışmayı yeni izlemeye başladım sayılır anca olsa olsa bir ay olmuştur heralde. Ben de Semih'lerin takımını tutuyorum.Yeni gelenlerden Ece yerine Bahadır'ın gitmesini isterdim.

Isteyen istediğine oy verebilir tabii valla bu benim hiç umrunda bile değil babane kim birinci olursa olsun sonuçta hiçbiriye bir yakınlığım yok

Isteyen istediğine oy verebilir tabii valla bu benim hiç umrunda bile değil babane kim birinci olursa olsun sonuçta hiçbiriye bir yakınlığım yok
Bende zaten sizin umrunuzda olup olmadiğiyla ilgilendigim icin yazmadım bu benim görüşüm arkadaşım....sadece murat olayini sordum dogrumu diye o kadar.

suzan aksoy un konuşmasını buldum dinledm 6 dk
benim anladığım bi olay olmuş onun üzerine konuşuyor
kurretülayn a da kızıyor gibi
yanlış aktardın yorumladın gibi bir şey diyor ama kendisiyle mi alakalı anlamadm ya

Bu kedicik olayi gercek mi arkadaşim merak ettim
biri bizi aydınlatsııın
ben googlea görsellerde ve videolarda bulamadm
ütopya fan semih sayfasında da bulamadm
ama harun küfretmiş onu buldum
neye küfretmiş anlamadm galiba capstir.
öncesinde de serkan ve tuncay bir şey gösteriyor pc den sakın tepki verme diyorlar. acaba semih- kurre olayı mı diye düşündüm. bildirdin mi falan dediler

Bide.vanlimi izliyorsunuz muratin kırdigi tahtalari reji tekrar diktirmiş doğru mu oy kullanicam bu haksizliklar daha semihin grubunun oylarini artirir
canım reji tekrar diktirdiyse bile bunu canlı da vermezler ki yayını kesmişlerdir.
ayrıca reji tekrar diktirmezse yani bir ceza yaptırımı olmazsa orada 2 grup hergün birbirlerinin emeklerini yakar yıkar yani gasp eder zaten. çok gergin 2 tarafta. önünü almak için böyle bir yaptırım olabilir tabi ki

Bu kedicik olayi gercek mi arkadaşim merak ettim
Bende başka bir sayfada Suzan Avcı'nın torunu olduğunu okumuştum amayazılan herşey gerçek mi değil mi bilmemiz mümkün değil . Murat olayına gelince Harun ondan izin istemiş önce vermiş sonra Kurre'nin kışkırtmasıyla gidip çitleri kırmış .

Tuncayin birini hamile biraktigini bilmiyorum, sen nerden biliyorsun??
Oyle sansasyonlara inansaydik, Semihin Fransa'da cocuk tacizciligi yaptigina, Kurretulayn la banyoda sevisirken yakalandigina, gece karanlik odada Kurretulaynin kucagina yatarak halkin gozu onunde kendini tatmin ettigine de inanirdik.

tuncay ve abidinin el hareketleri neden yapilmis bilmiyorum. Ama birbirlerine yaptiklarina gore sanirim mavrasina yapiyorlar. Hayatinda hic el hareketi gormemis gibi soka girmen niye?

Meral Adnan Oktar kedicigiyse kime ne?? Ne alaka yani.

Semihin babasi gelinim diyormus da videoyu favlamis. Ee yani? evlendiriversinler ozaman orda. Bunlari bilsek ne olacak anlamadim? Sanki atomu parcalamis bilim adami edasiyla gelip onu biliyo musun bunu biliyo musun yazmissin

Son yazdigin "kevgirler sizi" ne oluyor? Semihi desteklemene zaten sasirmiyorum. Boyle absurd argumanlarla kendini ifade eden biri zaten Cafe grubunu ya da cafe grubundan herhangi birini destekleyemezdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…