Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ben bir kaç bölüm geriden geliyorum şu ana kadar izlediğimde bir şey göremedm
sadece semih le atışmaları komik geldi ama cidden komikler yaa
atışmasına lafım yok zaten canım ama çok boş konuşuyor gereksiz insan misali bakalım onun akıbeti nasıl olacak merak ettim şimdi

Başka yerde okuduklarinizin hepsini yazın biz sizin gorduklerinizden fazlasını zaten tartışıyoruz
zaten 2 gün sonra neredeyse yokum malum dersler

Harun semihe oy verenlere küfür etmiş bizzat kendim duymadim ama biri söyledi küfür emiş diye...

Bugün biraz canlı izledim buket çok düşünceli tekrar semihlerin gurubuna gećmek isterse şaşırmam yada elenecekte içine mi doğdu dersiniz bahadirinda eski konuskanliği yok sabahlarida erken kalkmiyormuş yemek yapma hamaratlik dönemleride bitmiş artik nede olsa garantiledi kalmayı ne gerek var.

Tarafsizlik hikaye bi insanin orada tarafsız olabilmesine imkan yok bence bide aybüke koltuk almış o kadar para kazaniyor mu ya insallah buket gider.

bu arada yeni yarışmacılardan kaan bi kaç hafta önce ver fırınada yarışmacı değil miydi sanki ben öyle hatırlıyorum ...

="rain1984, post: 40327557, member: 661215"]Evet canim öyleydi.[/QUOTE]
Ayrica yağmur paylasmiş harunun hakaretlerini okuduysan.

Ücretsiz canim üye ol yeter oradan yarismaciların ürünlerini satin alip yarismayi canli izleyebilirsin
Teşekkür ederim canım. Yarışmacıların ürünlerini de alabiliyoruz yani baya değişik bir uygulama ve yarışma olmuş ama güzel yani.

Agzina saglik cnmm cokk guzel yazmissinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…