- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.941
atışmasına lafım yok zaten canım ama çok boş konuşuyor gereksiz insan misali bakalım onun akıbeti nasıl olacak merak ettim şimdiben bir kaç bölüm geriden geliyorum şu ana kadar izlediğimde bir şey göremedm
sadece semih le atışmaları komik geldi ama cidden komikler yaa
Ücretsiz canim üye ol yeter oradan yarismaciların ürünlerini satin alip yarismayi canli izleyebilirsinTeşekkür ederimBir sorum daha olacak ama izlemek için bir şey gerekiyor mu üye felan olmak gibi bir de ücretli mi izlemek acaba ?
Ara sira gel semih ve grubunu destekleyenleri burada bulmak zorBaşka yerde okuduklarinizin hepsini yazın biz sizin gorduklerinizden fazlasını zaten tartışıyoruz
zaten 2 gün sonra neredeyse yokum malum dersler
Ara sira gel semih ve grubunu destekleyenleri burada bulmak zor
Harun semihe oy verenlere küfür etmiş bizzat kendim duymadim ama biri söyledi küfür emiş diye...Helena .!.:biri bizi aydınlatsııın
ben googlea görsellerde ve videolarda bulamadm
ütopya fan semih sayfasında da bulamadm
ama harun küfretmiş onu buldum
neye küfretmiş anlamadm galiba capstir.
öncesinde de serkan ve tuncay bir şey gösteriyor pc den sakın tepki verme diyorlar. acaba semih- kurre olayı mı diye düşündüm. bildirdin mi falan dediler
Ben bizzat kendi kulagimla duydum af edersiniz ama piç dediHarun semihe oy verenlere küfür etmiş bizzat kendim duymadim ama biri söyledi küfür emiş diye...
Aaaaa pes.Ben bizzat kendi kulagimla duydum af edersiniz ama piç dedi
hiç oylamaya katilmadim ama altar elenirse üzülücem ayrıca bu kadar insan bir kisiye oy veriyorsa vardir bir bildigi saygi duymak lazim küfür etmekte ne demek oluyor komik...Bahadır ikinci Noyan vakası
Ben buket e yorum bile yapmıyorum değmez
Evet o . Bundan sonra gelen yarışmacıların işi zor .Oylar bölünmesin diye kimse yanına almak istemeyecektir.bu arada yeni yarışmacılardan kaan bi kaç hafta önce ver fırınada yarışmacı değil miydi sanki ben öyle hatırlıyorum ...
Evet canim öyleydi.bu arada yeni yarışmacılardan kaan bi kaç hafta önce ver fırınada yarışmacı değil miydi sanki ben öyle hatırlıyorum ...
Teşekkür ederim canım. Yarışmacıların ürünlerini de alabiliyoruz yani baya değişik bir uygulama ve yarışma olmuş ama güzel yani.Ücretsiz canim üye ol yeter oradan yarismaciların ürünlerini satin alip yarismayi canli izleyebilirsin
Bana sempatik bir yarışmacı geliyor sevmeyen de var tabi ama TV'den takip ediyorum Semih'çiyimSuan çok mutlu oldum sadece tv den izleyerek Semihi seven biri inanamıyorum
Agzina saglik cnmm cokk guzel yazmissinnTuncayin birini hamile biraktigini bilmiyorum, sen nerden biliyorsun??
Oyle sansasyonlara inansaydik, Semihin Fransa'da cocuk tacizciligi yaptigina, Kurretulayn la banyoda sevisirken yakalandigina, gece karanlik odada Kurretulaynin kucagina yatarak halkin gozu onunde kendini tatmin ettigine de inanirdik.
tuncay ve abidinin el hareketleri neden yapilmis bilmiyorum. Ama birbirlerine yaptiklarina gore sanirim mavrasina yapiyorlar. Hayatinda hic el hareketi gormemis gibi soka girmen niye?
Meral Adnan Oktar kedicigiyse kime ne?? Ne alaka yani.
Semihin babasi gelinim diyormus da videoyu favlamis. Ee yani? evlendiriversinler ozaman orda. Bunlari bilsek ne olacak anlamadim? Sanki atomu parcalamis bilim adami edasiyla gelip onu biliyo musun bunu biliyo musun yazmissin
Son yazdigin "kevgirler sizi" ne oluyor? Semihi desteklemene zaten sasirmiyorum. Boyle absurd argumanlarla kendini ifade eden biri zaten Cafe grubunu ya da cafe grubundan herhangi birini destekleyemezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?