- 1 Temmuz 2009
- 6.059
- 6.690
- 773
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.081
Evet bence deAynen bende aybüke gitmez diyodum. Ama Semih yine havalara girer şimdi.Biz desteklemediğimiz için gitti diye.Altarıda yazdı ya
Benim oğlanın işi bu galiba gönlünden geçeni yazmış bende şaşırdım mesajı görünceBu mesajini gorunce biran heyecanlandim acaba Murat mi gitti diye
Benim oğlanın işi bu galiba gönlünden geçeni yazmış bende şaşırdım mesajı görünce
Herhalde. Şu sıralar Semih ve Turabi'ye kötü takmış durumda özelliklede Turabi'ye sucuk ekmek ödülünün olduğu yarışmada gönüllüler çok aç olduğu için ödülü gönüllülerin almasını istediğini ama Turabi'nin sucuk ekmeği yere düşürüp yiyememesini diledi . Oğlum hiç kinci bir çocuk değil aslında ama Turabi yüzünden kinci olduufaklık bizi kandırmaya çalışmış galibaaaa
Herhalde. Şu sıralar Semih ve Turabi'ye kötü takmış durumda özelliklede Turabi'ye sucuk ekmek ödülünün olduğu yarışmada gönüllüler çok aç olduğu için ödülü gönüllülerin almasını istediğini ama Turabi'nin sucuk ekmeği yere düşürüp yiyememesini diledi . Oğlum hiç kinci bir çocuk değil aslında ama Turabi yüzünden kinci oldu
HahhahaHerhalde. Şu sıralar Semih ve Turabi'ye kötü takmış durumda özelliklede Turabi'ye sucuk ekmek ödülünün olduğu yarışmada gönüllüler çok aç olduğu için ödülü gönüllülerin almasını istediğini ama Turabi'nin sucuk ekmeği yere düşürüp yiyememesini diledi . Oğlum hiç kinci bir çocuk değil aslında ama Turabi yüzünden kinci oldu
12-13arası
Kaç yaşında seninki canım
Kaan îçeride ve Semih taraftarıymış face'de yazışmalarını görmüşlerEve giren yarışmacı oldumu. Şu ver fırınadaki çocuk ne oldu.
Taraftarı olmasa bile o grubu seçeceğini düşünüyorum ama önemli olan Semih onu isteyecekmi..Kaan îçeride ve Semih taraftarıymış face'de yazışmalarını görmüşler
Bu saatten sonra kimse grubuna yeni yarışmacı istemez oyları bölünmesin diyeTaraftarı olmasa bile o grubu seçeceğini düşünüyorum ama önemli olan Semih onu isteyecekmi..
evet canım paralıdır zatenpınar çok zeki bir kız bence
polatlara en mantıklı ve hızlı cevapları veren o
polat her gün kendini paralıyor hadi o emekli diyelim vakti var diğerleri ne iş yapıyor?
paralı olarak her gün oraya geldiklerini düşünüyorum...
Valla yaa inş elenir artık yaşından cekinir Insan .Murat kuklasi semihin lafiyla nasil gaza gelmis dengesiz adam.
Gormeye tahammulum yok ya adami!
Bir insan soyledigini dakikalar icinde yutar mi, hem de ne icin, oglu yasindaki ise yaramaz bi tip icin.
Murat gider yaaa. .kim sever onu desteklerSerkan tuncay murat üçlüsü yazılsa murat gidermiş çok güldüm ya mümkün değil
Ins kazanmaz cnm gerçekten çok karaktersiz ve hala onu Destekleyenler var. .reis diyorlar bir de. .oranin baskaniymis mıs mış mış. .kim seçmişseSemih gibi karaktersiz mi kazanicak acaba ins kazanamaz. Oyle birinin hala orda olmasida buyuk sacmalik he belki kazanir heo boyleler kazaniyoe cunku survivor turabi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?