- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.121
Yaa ben babamın yanında elele tutusamıyorum eşimle utanıyorum valla
Kurre deki ne cesareti acaba. Gerçi kendi hayatı kendi kararı ama tuhaf yinede
Arkadaşlar kurre oyuncu ve ben gerçek aşk olduğunu düşünmüyorum oyun üzerine kurulu ailesinede gitmeden söylemiştir orada ne yaparsam bilinki kalmak için oyuniçin diye. Hatta murat semihe dediki olum illa aşık olmakiçin geldin bula bula kurreyi mi buldun dedi oda harbi ya dedi bilmiyorum ama benim fikrim bu
Ama oraya oyuncu olarak girmedi ki yarışmacı olarak girdi ve benim gözümde o da tıpkı diğerleri gibi bir yarışmacı oyuncu değil.Arkadaşlar kurre oyuncu ve ben gerçek aşk olduğunu düşünmüyorum oyun üzerine kurulu ailesinede gitmeden söylemiştir orada ne yaparsam bilinki kalmak için oyuniçin diye. Hatta murat semihe dediki olum illa aşık olmakiçin geldin bula bula kurreyi mi buldun dedi oda harbi ya dedi bilmiyorum ama benim fikrim bu
Valla ya kendi kendilerine yapmışlarNe baskani ya kim baskan yapmis hayirdir
onunda hoşuna gidiyosa demekE oyuncuda gogsunu niye elletiyo yahu onu yapmadan ask olmuyomuymuş
Ay inanmiyorum gercek mi bu.. semihin surat ifadesi nedir oyleayy sevimsiz adam yaa.Rezil oldu kurre iyice daha öncede bacağını sıkmıştı kurrenın.
sapık sapık gülüyor işteAy inanmiyorum gercek mi bu.. semihin surat ifadesi nedir oyle
Ne zaman bitecek bu yarisma bir de kim elendi kizlarsapık sapık gülüyor işte
aybuke elendi cnmNe zaman bitecek bu yarisma bir de kim elendi kizlar
Yok gelmeyi kabul etmemişler galiba bir yerde okudum Semih Kurre'ye "ailen geldiğinde ben burada olmayabilirim omzum için doktora gidebilirim " demiş ama ne kadar doğru bilmiyorum.Kurre ailesi ile görüştümü kızlar ben izlemedim.aybükede çıktı ailesi ile görüşmeden
Oh sevindim : ) aybuke sonunsa gitti ya..aybuke elendi cnm
yani diyorsun ki semih kurrenin ailesiyle karsi karsiya gelmekten mi kaciyor ? Dogru mu anladim..Yok gelmeyi kabul etmemişler galiba bir yerde okudum Semih Kurre'ye "ailen geldiğinde ben burada olmayabilirim omzum için doktora gidebilirim " demiş ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Bilmiyorum ki bende okuduğumu yazdım ama karşı karşıya gelmekten çekiniyor olabilir.yani diyorsun ki semih kurrenin ailesiyle karsi karsiya gelmekten mi kaciyor ? Dogru mu anladim..
evet onu bende gördm ama böyle video olmadığı için yazdım geçtimayy sevimsiz adam yaa.Rezil oldu kurre iyice daha öncede bacağını sıkmıştı kurrenın.
bende internette videonun yorumlarını okudumAy inanmiyorum gercek mi bu.. semihin surat ifadesi nedir oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?