Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Yaa ben babamın yanında elele tutusamıyorum eşimle utanıyorum valla
Kurre deki ne cesareti acaba. Gerçi kendi hayatı kendi kararı ama tuhaf yinede

Arkadaşlar kurre oyuncu ve ben gerçek aşk olduğunu düşünmüyorum oyun üzerine kurulu ailesinede gitmeden söylemiştir orada ne yaparsam bilinki kalmak için oyuniçin diye. Hatta murat semihe dediki olum illa aşık olmakiçin geldin bula bula kurreyi mi buldun dedi oda harbi ya dedi bilmiyorum ama benim fikrim bu

E oyuncuda gogsunu niye elletiyo yahu onu yapmadan ask olmuyomuymuş

Ama oraya oyuncu olarak girmedi ki yarışmacı olarak girdi ve benim gözümde o da tıpkı diğerleri gibi bir yarışmacı oyuncu değil.

Iste böylesöyleyenlere hicmi utanmıyorsun diyenlere cevabi o olucakben oyuncuyum buda bir oyundu diye. Tabiki yaptığıcok yanlış sirf parayı kazanmak için helede semih gibi birine

Yok gelmeyi kabul etmemişler galiba bir yerde okudum Semih Kurre'ye "ailen geldiğinde ben burada olmayabilirim omzum için doktora gidebilirim " demiş ama ne kadar doğru bilmiyorum.
yani diyorsun ki semih kurrenin ailesiyle karsi karsiya gelmekten mi kaciyor ? Dogru mu anladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…