- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.101
Kukla murat kukla ağzı dili düşüncesi yok.O muratta en buyukleri ve oglu yasindaki adamin kuklasi oldu resmen kendine ait fikri yok azicik yasinin adami ol be murat
Valla surekli degistigi icin artik kimse takip edemiyordur canim. Ben zaten hep internetten izliyorum :)kızlar en son salı mı yayınlandı?
hahahah, o adam bomba yaaÜtopya panoramadaki Polat birgün ekran başında kalp krizinden gidecek diye korkuyorum
pınar çok zeki bir kız bence
polatlara en mantıklı ve hızlı cevapları veren o
polat her gün kendini paralıyor hadi o emekli diyelim vakti var diğerleri ne iş yapıyor?
paralı olarak her gün oraya geldiklerini düşünüyorum...
ben internetten izliyorum canmValla surekli degistigi icin artik kimse takip edemiyordur canim. Ben zaten hep internetten izliyorum :)
Bence de Acun bu yarışmayı gözden çıkardı E-ticaretten alışveriş durdurulmuş galiba .ben internetten izliyorum canm
güzel bi site varsa özelden yazar mısın?
benm izlediğim yerler yavaş yavaş kapanıyor acun yasakladı galiba
internette en son 7 nisan var doğru mu? ya da bölüm sayısıda verebilirsin
doğru mu gidiyorum merak ettm
aa öyle mi haberim yok e ticaretten.Bence de Acun bu yarışmayı gözden çıkardı E-ticaretten alışveriş durdurulmuş galiba .
aaa nerden duydunKızlarr
Semih bu kezde kurrenin memikinimi okşamış
sağol can merak etmiştim bende
Yakında gazete köşelerinde yerini alır bu haber .Herkes kızın ailesine yükleniyor niye kızlarını almıyorlar diye ama unutulan bîrşey var . Kurre 25 yaşında bir yetişkin o istemediği sürece ailesi onu ordan alamazKızlarr
Semih bu kezde kurrenin memikinimi okşamış
Yakında gazete köşelerinde yerini alır bu haber .Herkes kızın ailesine yükleniyor niye kızlarını almıyorlar diye ama unutulan bîrşey var . Kurre 25 yaşında bir yetişkin o istemediği sürece ailesi onu ordan alamaz
Iyy spk gibi yaa
bende oyle ya bi saygi sonucta..bende babamin yaninda buyuklerin yaninda oyleyim bu kiz rezil etti kendini..Yaa ben babamın yanında elele tutusamıyorum eşimle utanıyorum valla
Kurre deki ne cesareti acaba. Gerçi kendi hayatı kendi kararı ama tuhaf yinede
Valla yaa inş elenir artık yaşından cekinir Insan .
Ins kazanmaz cnm gerçekten çok karaktersiz ve hala onu Destekleyenler var. .reis diyorlar bir de. .oranin baskaniymis mıs mış mış. .kim seçmişse
Kukla murat kukla ağzı dili düşüncesi yok.
.semih var başkanı ya o ne derse o..valla tahammül edemiyorum murata. ..yasinin hakkını vermiyor
hahahah, o adam bomba yaa
gercekten o kadar fanatik mi, yoksa rol mu kesiyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?