Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
evet onu bende gördm ama böyle video olmadığı için yazdım geçtim
şimdi bacak sıkma ne ki diyecekler ama iki bacağın arasında gezdiriyordu elini onu mu diyorsun
yok cnm bunların tektaş yerleri var ya yemek yedikleri takıldıkları ordayken semih kurrenin bacağını sıkmıştı okşamak amaçlı.Hatta kurre semih ya ne sıkıyorsun bacağımı demişti ondan bahsettim :)

Canim, ozelden yaziyorum. Fakat bu site de cook reklam aliyor ama her bolumunu yayinliyor. Ben de en son 7 nisani izledim diye hatirliyorum.

Suzan Hanim yok maalesef malum sebepten

Tamamen ego, baskalarina hukmedelim, herkesi yonetelim mantigiyla yapilmis bir hareket. Kucucuk bir alana cicek dikmenin kime ne zarari olabilir. Cocuk gibiler ya, koca araziyi paylasamadilar. Goren de her yer ekilip bicildi, cok fena uretim var da 2 metrekarelik alanin derdine dusmusler diyecek.

evet onu bende gördm ama böyle video olmadığı için yazdım geçtim
şimdi bacak sıkma ne ki diyecekler ama iki bacağın arasında gezdiriyordu elini onu mu diyorsun
Ben bacak sikma olayini canli izliyordum
Restoranda Kurrenin ayaklarina kina yakicam diye tutturdu Semih. Neyse kinayi yakarken tuttu bacagini skti
Kurre de "Simihh ne skiyon bacagimii yaa" dedi

bende internette videonun yorumlarını okudum
canlı izleyen biri demiş ki bütün böyle geziyordu kendinde pek değildi içtimi acaba yazmış.
O videoda da bi anormal, gozleri falan kayiyor. Valla midem bulandi artik hal ve hareketlerinden. Ben oyle el ele tutusan opusen insanlardan rahatsizlik duymam ama, bunlarin yaptigi sey bana hic birbirlerini sevmek gibi gelmiyor. Gogus ellemek, bacak sikmak nedir ya? Tamamen hayvani gudulerle yapilan hareketler. Madem gercekten seviyorsan ve arzuluyorsan Kurreyi ufak bi buse kondur dudagina Bu kadar tepki cekmezdi ve bu kadar kotu de elestirilmezdi bence.

Harun : yanında beyni 15 yaşında olan bir kız var (Kurre için Semih'e)
Tuncay:bence 15 yaşındakilere hakaret etme

Ben bacak sikma olayini canli izliyordum
Restoranda Kurrenin ayaklarina kina yakicam diye tutturdu Semih. Neyse kinayi yakarken tuttu bacagini skti
Kurre de "Simihh ne skiyon bacagimii yaa" dedi
yok benm izlediğim o değildi kızlar canlı izliyordum foto falan çekiniyorlardı. kurre ayakta semih oturuyordu semih tek bacağına sarıldı kurrenin sonra yavaş yavaş yukarı çıktı kurre de bağırdı

kurre saf dedik artık kabullendik ama bir insan sevdiği kadını bu hallere düşürmez
kurre yi geçiyorum artık semih madem çok zeki neden böyle hareketler yapıyor. istedikleri gibi yaşasınlar beni ilgilendirmez ama olan kızcağıza oldu rezil oldu.

ona kalırsa harun sonradan geldi onunda hakları var orada
sen bitmemiş yapıya nasıl beğenmedim dersin.
bir de kelime kelime oyunu yapıyor aklınca. beğenmezsem sökeceğini söyledin beğenmedim işte diyor
bu ne barbarlıktır.
reji diktirdiyse geri yapının çitlerini murat a iyi yapmış.yoksa bunlar iyice azıtırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…