Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kurre gitti
ne iyi oldu uzun zamandır izlemiyordum şimdi açtım çok sevindim valla sinir oluyordum kıza buket gitsede sevinirdim altar gitmesin yeterki orayı en çok hak edenlerden birisi olarak.....

Güle. Güle kurre ayrılmak isrtmiyorsan semihinide alıp gidebilirsin.ay inci n bile gîderken azcık üzülmüştüm ağladıklarında ama bunlar gram etkilemedi beni gözyaşları içinde sarılmaları.semih ağladımı benmi göremedim..söz bekliycemde diyemedi pehhhh

bukt kureyi eledi valla helal olsun baya kucumsemislerdi kizi...bu kureeye valla aciyorum beni sevdiklerimden ayirdiniz diyor disardada sevdiklerin var ailen var a kureee..benim annem hasta olcak kosa kosa giderdim hala semih die aglio ya..semih sana soz bile vermedi baska kizlar gelecek dedi onlarla konusmaliyim diyor..yani olan sana oldu guzelim gule gulee

Benim desteklediği kişi elenmedi mutluyum ama buketin kurretulayni oyla eleyebilecegine inanmiyorum mümkün değil ben ailesiyle alakali bir problem oldugunu düşünüyorum annesi rahatsizdi malum çikmak zorunda kaldığını düşünüyorum canli izleyenler bilir kurretulayn murat a abi ne var niye üzgünsünüz bisey varda söylemiyor gibisin diyor muratta hiç bir şey yok ne olacak olsa söylemezmiyim hiç diyor ve uzaklasiyor kurretulayn...ardından söyleyemem tabi nasıl söylerim diyor....

neyi söyleyemezmiş murat canm?

tektaş fanları 4 kişiye eşit oy atıyordu ama kurre ye atmamış olabilirler seveni azalmıştı kurre nin

Hoşgeldin canımmannesinin neyi varmış ki? Şimdi herkes, kurre yüzünden hasta oldu annesi der.
kurre nin babası tek gelmişti
annesi ameliyat olmuş o hafta o yüzden gelemediğini söylemişti babası
1 ay raporluymuş annesi işede gidemeyecekmiş
safra kesesinden taş alınmış sanırım

Dun elemeyi izleyememistim
Gece 3 te netten baktim kurrenin elenmesine cok sasirdim semihciler altari ve onu tutarlar diye dusunuyordum şok oldum
Dedikleri gibi babasi mi cikardi yarismadan boyle bir seye izin verirler mi bilemiyorum
Bir sürü sozlesme imzalaniyor
Bakalim simdi panoramaya cikiyor neler diyecek miz miz

bende çok şaşırdım
kurre nin seveni azaldı ama fanlar eşit oy gönderiyoruz falan yazıyordu
ya da cafeciler çoğaldı.
içime doğan kurreydi ama yinede şaşırdım

Hastalıkla .oyla falan ilgisi olduğunu sanmıyorum.yani buketten daha az oy aldığınıda sanmıyorum.Onun ordaki rolü o kadardı .şutladı reji hep öyle yapmıyorlarmı..neyse kendine çok güveniyodu iyi oldu.

kurre nin babası tek gelmişti
annesi ameliyat olmuş o hafta o yüzden gelemediğini söylemişti babası
1 ay raporluymuş annesi işede gidemeyecekmiş
safra kesesinden taş alınmış sanırım
Üzüntü hastalıği değil yani.sevindim kurreden dolayı olmadığına.geçmiş olsun bayana.
semih diyordu bu hareketlerin seni gönderir diye. Dediği çıktı.altar mı kurre mi ? Tabiki altar.kendi sonunu hazırladı kurre.

çok çok üzüldüm....semıhe sarılıp ağlaması cok kötü etti benı.yarısmacı olarak üzülmedi kurre zaten sadece semıhı orda bırakmıs olması üzdü bence.çünkü semıh daha orda epey bı zaman oda biliyor onu

yok üzüntü değil canm babası bu şeklde anlatmıştı
evet büyük konuşmuştu kurre zamanında demişti ki : altar böyle giderse hlk onu tokatlar dedi
kendisi altar la aynı potaya çıktı
sonuç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…