- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.241
Şimdi açıklandı Kurretulayn elendi canım.Kesin mi bilgi?cqnlıda izleyemiyoruz artık ya kümesi gösteriyor ya sokak lambalarını
ay cnmm yaa hamilelik psikolojisini bilirim aglamahamilelikten galiba gozlerim doldu aglicam simdi
aslinda artik sinir oluyodum gitmesine uzulmedim de birini aglarken gorunce hemen gozler doldu :)ay cnmm yaa hamilelik psikolojisini bilirim aglama
Sağol tv den izliyordumda.interneten izleyemiyorum eskısı gibiŞimdi açıklandı Kurretulayn elendi canım.
neyi söyleyemezmiş murat canm?Benim desteklediği kişi elenmedi mutluyum ama buketin kurretulayni oyla eleyebilecegine inanmiyorum mümkün değil ben ailesiyle alakali bir problem oldugunu düşünüyorum annesi rahatsizdi malum çikmak zorunda kaldığını düşünüyorum canli izleyenler bilir kurretulayn murat a abi ne var niye üzgünsünüz bisey varda söylemiyor gibisin diyor muratta hiç bir şey yok ne olacak olsa söylemezmiyim hiç diyor ve uzaklasiyor kurretulayn...ardından söyleyemem tabi nasıl söylerim diyor....
kurre nin babası tek gelmiştiHoşgeldin canımmannesinin neyi varmış ki? Şimdi herkes, kurre yüzünden hasta oldu annesi der.
bende çok şaşırdımDun elemeyi izleyememistim
Gece 3 te netten baktim kurrenin elenmesine cok sasirdim semihciler altari ve onu tutarlar diye dusunuyordum şok oldum
Dedikleri gibi babasi mi cikardi yarismadan boyle bir seye izin verirler mi bilemiyorum
Bir sürü sozlesme imzalaniyor
Bakalim simdi panoramaya cikiyor neler diyecek miz miz
Üzüntü hastalıği değil yani.sevindim kurreden dolayı olmadığına.geçmiş olsun bayana.kurre nin babası tek gelmişti
annesi ameliyat olmuş o hafta o yüzden gelemediğini söylemişti babası
1 ay raporluymuş annesi işede gidemeyecekmiş
safra kesesinden taş alınmış sanırım
yok üzüntü değil canm babası bu şeklde anlatmıştıÜzüntü hastalıği değil yani.sevindim kurreden dolayı olmadığına.geçmiş olsun bayana.
semih diyordu bu hareketlerin seni gönderir diye. Dediği çıktı.altar mı kurre mi ? Tabiki altar.kendi sonunu hazırladı kurre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?