- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.261
Evet üzüldüm ama çok ağladı.izliyorum şimdi.buket gitmeliydi.yazık oldu.yok üzüntü değil canm babası bu şeklde anlatmıştı
evet büyük konuşmuştu kurre zamanında demişti ki : altar böyle giderse hlk onu tokatlar dedi
kendisi altar la aynı potaya çıktı
sonuç...
ben izleyemiyorum 2 haftadırEvet üzüldüm ama çok ağladı.izliyorum şimdi.buket gitmeliydi.yazık oldu.
Ben de tesadüf açtım tvyi.ben izleyemiyorum 2 haftadır
ordan burdan takip ediyorum
şimdide iş yerndeym biraz baktım tv 8i kapadım
nişan var da bu hafta benm
vaktim olmuyor sonra toplu izlicem
Semihle murat biliyor gibiydi kurrenin gidecegini annesinin rahatsizligindan dolayi elendi bence.......internetten bakabilirsin kurrenin muratla konusmasi diye....canlı izleyenler bilir kurretulayn niye durgunsunuz üzgunsunuz benle ilgili bisey biliyor gibisiniz diyor murata oda bisey yok diyor kurre uzaklasinca gidincede söyleyemem tabi nasil söleyeyim diyor....yani elenecegini bildigini söyleyemiyor bence....semihte normalde bisikletle bir tur bile atmaya üşenirken dün yarim saat bisikletle gezdirdi vedalasir gibiydihangari gezdirdi hayvanlari sevdirdi vb...neyi söyleyemezmiş murat canm?
tesekkur ederim canim Annesi ameliyat olmuş.Hoşgeldin canımmannesinin neyi varmış ki? Şimdi herkes, kurre yüzünden hasta oldu annesi der.
amin canım sağol inşallah =)Ben de tesadüf açtım tvyi.
aaaa nişanlanıyor musuuunnn tebrik ederim canımmm.allah tamamına erdirsinn
hımm anladım canm teşekkürler...Semihle murat biliyor gibiydi kurrenin gidecegini annesinin rahatsizligindan dolayi elendi bence.......internetten bakabilirsin kurrenin muratla konusmasi diye....canlı izleyenler bilir kurretulayn niye durgunsunuz üzgunsunuz benle ilgili bisey biliyor gibisiniz diyor murata oda bisey yok diyor kurre uzaklasinca gidincede söyleyemem tabi nasil söleyeyim diyor....yani elenecegini bildigini söyleyemiyor bence....semihte normalde bisikletle bir tur bile atmaya üşenirken dün yarim saat bisikletle gezdirdi vedalasir gibiydihangari gezdirdi hayvanlari sevdirdi vb...
ahahahbayadır izleyemıyordum yeni döndüm kızlar herkes bıraktıgım yerde mı,sayfalar çok ilerlemiş :))
kurre elenmış dönüşüm muhteşem oldu
semih söz veremedı sanırsam beklemeyle ilgili tam anlayamadım.. bır de kurre nın hiçbirinizle görüşmicem demesıne de bi güldüm bi daha güldüm sankı herkes onunla görüşmek istiyordu:)
Zaten internetten izlemek için premium abonelik şartı geldi ayda 5 tl, millet kazan kaldırıyor.Sağol tv den izliyordumda.interneten izleyemiyorum eskısı gibi
neyı kuymus ,nasıl kullanıyor kelımeyı nerden ızledınızPanaromada Kurretulayn "koydu" diyip duruyor :))
Cok ilginc kelime secimleri var hatunun, biri tv de izlenecegini soylesin suna
neyı kuymus ,nasıl kullanıyor kelımeyı nerden ızledınız
Kizlar bayadir izlemiyorum, Semih Kurreye evlenme teklifi etti mi?
Sanirim ben kacirmisim.
Panaromada bir adam kurreye " semihin sevgilisi olarak degil de kurretulayn olarak taninmak ister miydin diye soru sordu. kurre de "semih ozturk gibi birinin ilerde esi olacagimi tahmin ettigim icin, onun sevgilisi olarak anilmaktan gurur duyuyordum" gibi bisey dedi. boyle bir aciklama yaptigina gore biseyler olmus sanirim
Kurre mi elendi ? Kim elendi yahu"Utopyadan 2,5 aylik bir yarismaciyla elemeye cikmak koydu."
"Semihten uzak kalmak koydu"
"utopyadan ilk iki hafta icinde elensem bu kadar koymazdi"
en az bir 5 defa koydu dedi
su an tv8 in sitesinden panaromayi izliyrum. ilk 6 7 dakkayi izlemen yeterli
evet Kurre elenmisKurre mi elendi ? Kim elendi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?