- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.221
Buket gider bence ama bakalım göreceğiz.Altar Buket,kurre yazılmış
Herkes bisey söyluyor dedikoduda olabilir tabi.Buket gider diye düşünüyordum ama kurretulaynın annesinin saglik durumundan dolayi sanırım ailesi çıkmasinı istiyormuş bu yüzden kurretulayn elenecekmis abidin bey gibi olacakmış yani fan sayfalarinin birinde okudum öyle diyorlar.
Hoşgeldin canımmBuket gider diye düşünüyordum ama kurretulaynın annesinin saglik durumundan dolayi sanırım ailesi çıkmasinı istiyormuş bu yüzden kurretulayn elenecekmis abidin bey gibi olacakmış yani fan sayfalarinin birinde okudum öyle diyorlar.
Kurretulaynın babasi kimseyle kızımızın çıkması yönünde birşey konusmadik bizlik bir sey yok demiş herkes bisey söylüyor umarim buket gider.Herkes bisey söyluyor dedikoduda olabilir tabi.
Bu arada cafe grubu buketi yazmış niye ki sorun mu vardi aralarinda merak ettim iyice........ bu gece izlemem lazimKurretulaynın babasi kimseyle kızımızın çıkması yönünde birşey konusmadik bizlik bir sey yok demiş herkes bisey söylüyor umarim buket gider.
yaaaa nerden bilgi kesin mii....cok sevindimmmarkadaşlar kurre gitmiş
ayyy inss yaa...evet tweterda yazmışlar
elemis ins buket kurreyiHem Buket'i yazıyor cafe grubu hem de üzülme diye teselli ediyorlar madem öyle tercih etmeyecektiniz birinden birisini
Kesin mi bilgi?cqnlıda izleyemiyoruz artık ya kümesi gösteriyor ya sokak lambalarınıarkadaşlar kurre gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?