Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kaanı tv de gördükçe sinir oluyorum
bir yarışmada tutunabilmek için karaktersizlik yapıyor resmen
kurrenin babası nasıl düzgün biri
adam tuncayı cok seviyormuş semihin yüzü çok komikti şoka girdi
tabi semihin sevilecek ne tarafı var
bana da buket gider gibi geliyor semihçiler altar ve kurreye çok oy atarlar...
ben bahadırı sevmeye başladım çocuk olduğu gibi en azından kimseden korkusu yok
içindekileri mertçe söylüyor uzun kalır inşallah

Buket gider diye düşünüyordum ama kurretulaynın annesinin saglik durumundan dolayi sanırım ailesi çıkmasinı istiyormuş bu yüzden kurretulayn elenecekmis abidin bey gibi olacakmış yani fan sayfalarinin birinde okudum öyle diyorlar.

Herkes bisey söyluyor dedikoduda olabilir tabi.

Hoşgeldin canımmannesinin neyi varmış ki? Şimdi herkes, kurre yüzünden hasta oldu annesi der.

Serkan'ın Buket'e oy vermesi bence yanlıştı kendilerince Meral yerine Buket kesin kendini korur dediler ama onlar da sonuç ne olur bilmiyorlar sonuçta bana göre yani yanlıştı.
Ben Buket'in gideceğini düşünüyorum ama bazı sosyal medya sayfalarında Kurretülayn diyorlar böyle önceden sonuçları görebiliyorlar mı doğru mu bilmiyorum ama bakalım öğreneceğiz

Cafe grubu çok akıllıca hareket etti diye düşünüyorum çünkü cafe grubu taraftarları sadece bukete oy atacaklar ve semihlerden 2 kişi potaya çıktı buda demek oluyorki oylar 2 ye bolunecek bu durumdada ya altar gidecek yada kurre haaa buketin adı çıkarsa bu yarışma izlenmez olur artık nede olsa matematiksel hesap ortada, şike varmı yokmu göreceğiz, iyi seyirler.

abi bu ne menem bişeymiş ya.
kürretülayn diye biri var. bob marley çıktı gitar çaldı. kürretülaynla sevgilisi şiir okudu. aha şimdi de talk Show yapıyolarmış.
bunlar nasıl biyerde ya. naapıyo bunlar burda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…