Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
aynen ya izleyesim gelmior artik kaandan sonra
Benim de zaten herşeyin kurgu olduğu bir yarışma Birinci'yi şimdiden belirlemişler bu saatten sonra seyretmek zaman kaybından başka bir şey değil .Sadece milletin attığı smslerle Acun'un yeterince dolu olan cebi biraz daha dolacak .

Iyy igrenc gercekten onun yaptigi hicbir sey yenmez
Ben o cocugu gordukce sinir oluyorum zaten

Evet ya malesef semih birinci olacak bu gidisle...cok gec veriolar artik zaten hic te izleyemem o saatte

Semih şimdi kıskançlıktan çatlamıştır işte. Arda Turan milli takım oyuncularının imzaladığı formayı göndermiş Cafe grubuna. Semih şimdi de milli takıma sarmaz inşallah

Bir ihsan eksik cok fesat bir çocuktu tam karistirir ortaligi
Aynen İhsan daha fenaydı ortalığı karıştırma konusunda. Kaan da aşçıyım deyip duruyor ama ben yarışmadan hatırlıyorum hep yaptığı şeyler az pişmiş oluyordu bir türlü adam akıllı bir şey yapamıyordu gerçekten belki aşçılık yolunda ilerlemeye çalışıyordur ama aşçı değil bence orada kalmak için de sürekli bunu dile getirmiş olabilir. Yemek yaparım karnmız doyar vs gibi.

Özetlerini hafta sonu biraz izledimde yazık öbür çocuğa kimse oy vermemiş ya.Kaanda çok fena oynamış içerde kalmak için semihe yalandan laf sokmuş falan semihede sakın beni ele verme falan diyor.. Ama o diğer yarışmadada gıcık bir cocuktu hatırladığım kadarı ile. Bide yaptığı çiğ köfte değil sanırım mercimek köftesi idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…