- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.201
Kaan oraya Semih ve Kurre aşklarını daha rahat yaşasın gözümüze daha fazla soksunlar diye uşaklık yapmaya gelmiş İzmir'in yüz karası Kaanhiç iyi olmadı şu kaan ın içeride kalması.
Benim de zaten herşeyin kurgu olduğu bir yarışma Birinci'yi şimdiden belirlemişler bu saatten sonra seyretmek zaman kaybından başka bir şey değil .Sadece milletin attığı smslerle Acun'un yeterince dolu olan cebi biraz daha dolacak .aynen ya izleyesim gelmior artik kaandan sonra
yaa hatırlatma ne kötü bir görüntüydü o yaa.pis bir adamKaan birde aşçı olacak bilgisayar başında çiğ köfte yerken yalamadığı parmağı kalmadı.
Evet ya malesef semih birinci olacak bu gidisle...cok gec veriolar artik zaten hic te izleyemem o saatteBenim de zaten herşeyin kurgu olduğu bir yarışma Birinci'yi şimdiden belirlemişler bu saatten sonra seyretmek zaman kaybından başka bir şey değil .Sadece milletin attığı smslerle Acun'un yeterince dolu olan cebi biraz daha dolacak .
Cok dagitior bir de ortaligi valla mutfaga sokmamak lazim kaani..iyyNe aşçısı allah aşkına, adam daha maydanoz kesmeyi bilmiyor, yaptığı çiğ köfte, çiğ köfteden başka herşeye benzemişti. Resmen tiksindim!
Aynen İhsan daha fenaydı ortalığı karıştırma konusunda. Kaan da aşçıyım deyip duruyor ama ben yarışmadan hatırlıyorum hep yaptığı şeyler az pişmiş oluyordu bir türlü adam akıllı bir şey yapamıyordu gerçekten belki aşçılık yolunda ilerlemeye çalışıyordur ama aşçı değil bence orada kalmak için de sürekli bunu dile getirmiş olabilir. Yemek yaparım karnmız doyar vs gibi.Bir ihsan eksik cok fesat bir çocuktu tam karistirir ortaligi
Evet kızlar şikayet ediyordu dağınıklıktan ve kirletmesinden ötürü. Bilemedim. Zaten yarışmayı yeni izlemeye başladım ama sinir oldum o çocuğa.Cok dagitior bir de ortaligi valla mutfaga sokmamak lazim kaani..iyy
aa napıyor mesela kaan onlara yardım olaraktanKaan oraya Semih ve Kurre aşklarını daha rahat yaşasın gözümüze daha fazla soksunlar diye uşaklık yapmaya gelmiş İzmir'in yüz karası Kaan
aa napıyor mesela kaan onlara yardım olaraktan
ben izleyemiyorum
Yemek temizlikaa napıyor mesela kaan onlara yardım olaraktan
ben izleyemiyorum
buket giderAltar Buket,kurre yazılmış
Bilmiyorum ki ben de eskisi gibi izlemiyorum isimleri fan sayfalarının birinde gördümbuket gider
kurre de olabilir son zamanlarda hala taşkınlık yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?