- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.421
polonezköy de oturanlar oraya yakınlaşıp gördüklerini söylediler.uzaktan görüyorlar tabiki ama kimin elendiğini anlıyorlarKaan dururken nereye gidiyo Altarla Serkan?
Canli yayin yoksa, kim nerden bilecek? Eger rejide tanidik biri yoksa kimse bilemez bence
cnm ben daha sms baslamadan oylama baslamadn serkan dedim hep yaziolardi serkan gidecek die anlamadim bende reji karar verio benceSerkanmış
190 gününü yediler serkan ın resmenya daha kurre elendigi zaman hafaya serkan gidior dendi hep...ben ihtimal vermedim sonra serkan grubuyla sorun yasadi daha oylama olmadan millet ayaklandi serkan gitmesin die ve rekor oy yolladi insanlar gercekten yazik..hepsi oyun midem bulanio artik..serkan kurtardi kendini bu rezilligin icinden ... insanlari kullaniolar ya kaan eler mi serkani
o karisikliklarda oyun zaten...turkan da elenmeden once sorun cikardi asiri sacma ya ..üzüldüm ya aslında altarin gitmemesinede sevindim...eğer bu hafta cafede olan karisikliklar olmasaydi elenmezdi yazik oldu emek veren biriydi gerçekten.
serkan da biliordur elnecegini . semihler hic yazmadilar cesaret ederlermi serkanla kaani potaya sokmaya..meral buket dururken serkani yazdi hepsi guya strateji..bence hepsi oyun190 gününü yediler serkan ın resmen
altarda yakinda elenir zaten bence onun da gitmesi yakinüzüldüm ya aslında altarin gitmemesinede sevindim...eğer bu hafta cafede olan karisikliklar olmasaydi elenmezdi yazik oldu emek veren biriydi gerçekten.
bAkin etkin arkadasimiz kac zaman once paylasmis hepsi oyun iste oylama olmadan potaya isimler yazilmadan hersey belirlenmis...gecen haftadan belliymisÜtopya Dedikoduları @ekranyorumcu · 23 sa.23 saat önce
Bir sonraki elemede #serkan #altar #kaan potaya girecek ve #serkan elenecek. ( İzleyici kehaneti ) #ütopya
Çok merak ediyorum bu izleyici kehaneti mi reji kehaneti mi
cnm kurreyle serkan kiyaslanmaz ki..hem serkan hata yapinca yazilacagini bildigi.icin rekor oy yollamislar insanlara uzuluorm ben bosuna cirpinislarina hersey ortada zaten..iyi ki elenmis ya sacma sapan zaten yarisma uretken ve zeki insanlara gore degil..kurtuldu serkan.gitsin miss gibi ailesine esine rahat rahat isini yapsin..uretkenligini haketmio bu yarisma..zaten icerde kalsaydi semih baya saldirirdi iyi kullanirdi bu durumu ..Buketin kurreyi elemesi ne kadar olağansa kaanında serkanı elemesi bi o kadar olağan arkadaşlar....ama bi gerçek var ki o da kürreden turkandan serkandan çok önce elenmesi gereken insanlar vardi....
aynen cnm sms te yollamiorm zaten yollayanlara yazik valla..Bir kez daha sahte oldugunu herseyin bi oyun bi senaryo ustune kuruldugu reji.nasil isterse oyle oldugununk kanıtıdır bu artik.kesinlikle izlemem.
Evet ve elendi de zaten beklemediğim bir sonuç oldu. Bakalım bundan sonra kimler gidecek.evet cnm biri yazmis serkan dagciymis isleri varmis elenmek istemis sklmis falan
O zaman serkanla yazisan herkesin yazismadan atilmasi sart degil midir ? Kural disi hareket sonucta..kağıtla yazışmanın yasak olduğu için rejinin serkanı elediği söyleniyor.yoksa bu kadar sms le elenmesi çok zor
bakarsın haftaya da bu sebepten harun elenir gider.Rejinin işi belli olmuyor tatlımO zaman serkanla yazisan herkesin yazismadan atilmasi sart degil midir ? Kural disi hareket sonucta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?