- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.381
meral gercekten iyi konusuyor toparlamaya calisiyor buket laylaylom ya..ye ic uyu buket..tuncayin dedigi gibi etrafina bak biraz ne olup bitiyor .tuncay iyi konustu ama harunu savundu meral gibi hemen satmadi..
Hangisi doğru bilmiyorum ama kaan bahadir serkan diye okudum ben bi fan sayfasinda.off kesin serkan gidecekk
serkan yerine kaan gider benceSerkan,Altar,Kaan yazılmış. Acaba Serkan mı gider yoksa yaptıkları strateji miydi
Serkan'ın oy oranı oldukça yüksek ve bu hafta çok daha fazla oy gönderildi . Oylama sıralamasında Harun ve Buket en sondaydı acaba Serkan onlara kendini yazdırarak diğerlerini potadan düşürmüş olabilir mi? Belki bu seferde kendini ateşe attı.serkan yerine kaan gider bence
serkan strateji yapmış olsa bile bu durum ona artı kazandırmaz ki
ne düşünmüş olabilir serkan? anlamadm
Bahadır sözde tarafsız zaten ama icraate gelince cafe grubuyla aynı işleri yapıyor. Cafe grubunun haberleri yayınlanmıyor doğru düzgün onların verdiği oyu veriyor madem tarafsızsın geçersiz olacak oy atsın gitsin.Selin Altarin gazete kağıtlarıyla kapladiği duvardaki gazeteleri sökmuş altar çok üzgündü niye her gelen semihlerden yer talebi ediyor anlamıyorum birazda cafe grubundan isteseler ya ayrıca her gelen kendine yer çevirirse hangarda yer kalmaz...seline yakistiramadim.ayrıca tarafsız bahadir hiç de tarafsız değil bana göre altarlarla ilgili herşeyi haber yapan bahadır cafe grubunun yaşadığı bu sorunlara değinmedi bile yanlış mı düşünüyorum
bencede bahadir cafeci selinde cafeye yakin gibiBahadır sözde tarafsız zaten ama icraate gelince cafe grubuyla aynı işleri yapıyor. Cafe grubunun haberleri yayınlanmıyor doğru düzgün onların verdiği oyu veriyor madem tarafsızsın geçersiz olacak oy atsın gitsin.
Selin'in de ben cafe grubunun yanında yer alacağını düşünüyorum zamanla
canlidan izlenio mu su an ¿ bana nedense serkan elenecek gibi gelior..kaan gitse keskeAltar elenmiş sanırim bi kaç fan sayfasında okudum ve çok üzüldüm........umarim doğru değildir ayrıca serkanin yaptiği şeyi anlamak mümkün değil oyunmuydu gercekmiydi gerçekse grup olarak bu kadar hiç birşey yok gibi davranabilmek mümkün mü sanki o tartismalari onlar yapmadı...
Aynen hal ve hareketleri ortaya koyuyor zaten. Bir de Bahadır'ı geldiğinden bu yana ne Semihlerin takımı ne de cafe gurubu yazmadı hiç yanlış hatırlamıyorsam tabi. Bağımsızım diyerek gruplaran onu yazmaya da sıra gelmiyor rahat rahat Ütopya'nın keyfini çıkartıyorbencede bahadir cafeci selinde cafeye yakin gibi
Hayır yaa inşallah Altar elenmemiştir bir yönden de saçma geldi çünkü Kaan yeni geldi yani oyları Altar'a göre düşüktür diye düşünüyorum ben. Bir yönden de Kurre'nin elenme zamanı da böyle bir söylenti çıkmıştı ve Kurre elenmişti. Bakalım akşam öğrenirizAltar elenmiş sanırim bi kaç fan sayfasında okudum ve çok üzüldüm........umarim doğru değildir ayrıca serkanin yaptiği şeyi anlamak mümkün değil oyunmuydu gercekmiydi gerçekse grup olarak bu kadar hiç birşey yok gibi davranabilmek mümkün mü sanki o tartismalari onlar yapmadı...
bende bakiorm sayfalara hep serkanin elendigi yazior ve baya tepki var rejiye..cafeciler ayaklanmis resmen serkana rekor oy attik elenemez faln yazmislar serkan ve altarin elendigi yazior genelde ..nedense kimsenin aklina kaan gelmior sanki serkanla altar cikmis potaya..bana serkan gidecek gibi gelior hersey oyun cunku..semihciler sadece serkani yazdilar ve cok rahatlar ..Hayır yaa inşallah Altar elenmemiştir bir yönden de saçma geldi çünkü Kaan yeni geldi yani oyları Altar'a göre düşüktür diye düşünüyorum ben. Bir yönden de Kurre'nin elenme zamanı da böyle bir söylenti çıkmıştı ve Kurre elenmişti. Bakalım akşam öğreniriz
Serkan'ın da ismi geçiyor demek ama yani Serkan da eskilerden Serkan olsun Altar olsun yine de bana göre Kaan'ın gitmesi olağan bir durum. Bakalım akşam belli olur kimin gittiği.bende bakiorm sayfalara hep serkanin elendigi yazior ve baya tepki var rejiye..cafeciler ayaklanmis resmen serkana rekor oy attik elenemez faln yazmislar serkan ve altarin elendigi yazior genelde ..nedense kimsenin aklina kaan gelmior sanki serkanla altar cikmis potaya..bana serkan gidecek gibi gelior hersey oyun cunku..semihciler sadece serkani yazdilar ve cok rahatlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?