- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
hep kurre yapıyor. pireyi deve yapıyo ağlıyo zırlıyo sonra ben saygısızlık etmem asla ne derseniz yaparım diyo vs
kız yurdunda yönetim kısmında çalışıyorum cnm sen neler yapıyosun?OhhhhhNe iş yapıyorsun bakim
yarın izleriz...kurrenin babası gelmiş ya göremedim.
yarın izleriz...
Ben de bir yerlerde idareciyimkız yurdunda yönetim kısmında çalışıyorum cnm sen neler yapıyosun?
karşı takımı ya da kendi takımından birini sarılmasını öpmesini kastetmiyorum tasvipte etmiyorum çok yapmacık o kısmı.net derken neyi kastediyosun mesela
bence türkan gayet korkuyo
sürekli bi yazılma korkusu yaşıyo lafları söyleyip söyleyip sonra da özür diliyo
daha önceden de çok yapıyodu bunu
serkanla diğer grupla filan tartışıp eleme öncesi özür diliyodu gereksiz yere
semihin fanları çok olduğu için de rahatsızlık duyuyo
o en çok kendisinin sevildiğini düşünüyodu ama misafirler semihe ilgi gösterince sinir oldu baya
seni halka sevdiren biziz gibi laflar etti
şimdi korktuğu için gitmesini istiyo
serkana gerekirse semihi yazarım dedi geçenlerde
kendi yaptığı işler elinden alınacak diye de korkuyo
ineğe hiç bakamıyo mesela ama satılacak olsa asla izin vermez
zümrütü değiştirdiler hala zümrüt zümrüt diye konuşuyo
çok itici geliyo bana artık o kadın
bence imkansız reyting almadı diye olabilir.ütopya bitiyo diye haberler dolaşıyomuş
doğru mu acaba
devlet mi özel mi canm?Ben de bir yerlerde idareciyim
hımm şimdi eleme bu gece olsaydı cuma da vermesi için yarına koyuyorlar ama bu hafta eleme yok diye bu şekil yapmışlar benceyarın koyarlar mı bilmiyorum.kuaför bölümünü bile koymadılar bugün.bir gün geriden geliyor bu hafta anlamadım.
hımm şimdi eleme bu gece olsaydı cuma da vermesi için yarına koyuyorlar ama bu hafta eleme yok diye bu şekil yapmışlar bence
hep bu gece oluyordu yayın gidiyordu ama şimdi yok gayet oturuyorlar. aileler geldi ya bu hafta onu bize kakalayacaklaraaa bu hafta eleme yok mu ki?
hep bu gece oluyordu yayın gidiyordu ama şimdi yok gayet oturuyorlar. aileler geldi ya bu hafta onu bize kakalayacaklar
aa nerde yapmışlar banyoda falan mı?olabilirşu kuaför geldiğinde detaylı izleyemedim.ağda da mı yaptılar ya birisi öyle yorum yapmış
karşı takımı ya da kendi takımından birini sarılmasını öpmesini kastetmiyorum tasvipte etmiyorum çok yapmacık o kısmı.
serkan la konuşmasını dinledim canm çalışmayan yazılır dedi eğer mandıra işine girersek kim çalışır kim çalışmaz belli olur babamı dahi yazarım dedi. açıkcası bu konuda katılıyorum adam çalışmıyor e yeni yeni işte. haketmeyen birinin 1. olmasını istemem ama diğerlerininde kişilikleri tam oturmuş değil en düzgünü semih yine.
çok net derken grup arkadaşlarının yüzüne söyledi kaç kere. ben tek başınada olurum hiç farketmez. yeter artık bıktım şunlarınızdan vs diye söyledi cafede ve herkese emir veriyo semh te dahil. korksa bi kere emir veremez gel şunu yap şunu getir götür diye. hatta cafeye gelenler türkan a senin için geldik diyolar gözlemen için vs diye türkan da çok havalandı tam tersi yaniii. beni kimse yıkamaz falan diyo ortalarda bangır bangır korkma falan yok canm ben canlı yayınlarıda izliyorum
bence imkansız reyting almadı diye olabilir.
kız nerden gördün bak tuncay ın sevgiliside hamile ve gamze tuncay öpüşmüş diye sen mi demiştin
aa nerde yapmışlar banyoda falan mı?
yayında vermezler onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?