Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
evet zaten ben de artık birşeyler üretmeleri gerektiğini düşünüyorum

bu ayın sonuna kadar kalabilen yarışmacılara 10bin lira para yatcakmış zaten
ama büyük ödül ne hiç bilmiyorum
kişi başı mı 10 bin yani yarışmada mı kullanacaklar.100 binden falan büyüktür acun abimiz zengin
hollanda da ki ütopya 2 seneyi bulacakmış.

ayyayy bu kurre bei öldürecek. babası mardin liymiş annesi bilmem bi yer. ben melezim diyo. biri şuna desin çirkinliğini.
semih te melez güzel shakira diyo kurreye

kişi başı mı 10 bin yani yarışmada mı kullanacaklar.100 binden falan büyüktür acun abimiz zengin
hollanda da ki ütopya 2 seneyi bulacakmış.

evet kişi başı ama yarışmada kullanılmayacak kendi hesaplarına yatacakmış
sonuçta millet işini gücünü bırakıp yarışmaya geliyo bedavaya kimse gelmez bence
maaş gibi düşün

büyük ödül en az 100bindir

hollandada ki gibi olması düşünülüyodu ama tutmadı sanırım yarışma
zaten elemelerin ayda 1 olması lazımdı normalde ki millet iş üretsin birşey yapsın
her hafta eleme yapıyolar kimse işe odaklanamıyo ki herkesin aklında eleme oluyo
o yüzden dedikodu başlıyo
gerçek formata uyabilseler çok farklı olabilirdi herşey
otel haline bile getirebilirlerdi orayı

bunglov fikri çok iyi bence. ama onda da sınır olur yani. bu ne canım yoruma sınır. inek değişir saklanır vs.
gelen misafir. 45 dk mı 1 saat mi ne kalabiliyo zaten. bunglovda ki de öyle saatlik kalacaksa ohooo
gün sınırı olabilir o mantıklı da
link görebildin mi canm

Dün Serkan diyor ya bungalow dan ayda 27 bin kazanırız.günde 900 tl diyor ne içmiş bu adam anlamadım

ulu orta değilde işte kıyafetle bikiniyle kıyıda köşede öpüşmeler sarılmalar. kısa kısa ya tanıtım gibi bir şey izledim de. bizde olsa direk sansür zaten inek bile sansürlendi

reyting in sırrı bu belkide bizimkiler kış bikini mikini yok.anca gamze tişört kesip biçip giyiyor

Dün Serkan diyor ya bungalow dan ayda 27 bin kazanırız.günde 900 tl diyor ne içmiş bu adam anlamadım
izledim canım kişi başı 150 tl alacak. bir çift gelse 300 tl
3 tane bungolovdan 900 yapıyor aynen. hadi o olmadı yarısı da iyi para dedi serkan. bence ütopyada ki en parlak fikir şu an o. sera ne yani. cafe nin müşterisi varda getirisi az.

parlak fikir de bence o kadar gelen de olmaz para kazanılmaz yani zannetmiyorum.insanların işi gücü yok mu her gün müşteriyi nereden bulacaklar.
sera işi bence de çok saçma.çok emek az para.dışarıya yemek siparişi gibi bir şey olsa keşke.

deneme yaptım ama olmadı
yarın biraz uğraşıp yüklemeye çalışırım

bunglov bence de iyi ama çok müşterisi olur mu bilmiyorum
saat sınırı neden var anlamadım
bunlar misafirler kalsın diye otel tarzı birşey yapmayı konuşuyodu diye hatırlıyorum

hiçbirşey yapamıyolarsa sinema salonu filan kursunlar
baya kazanırlar ondan da
kişi başı 20tl yapsalar mısırla içecekle 30-40 kazanırlar kişi başı

cafe de var nasılsa millet çıkınca da yemek yer

ama insanlar geliyo bi alışveriş yemek vs ye 100-200 tl veriyo zaten
onun yerine 150 ver yemek konaklama gezmek her şey içinde serbest ya da 100tl dersek. tabi işi gücü olmayanlar tercih eder ya da zenginler falan
acun ayarlar yaa hiç kimse gitmeseses ekibini yollar müşteri gibi. artık her şeyi bekliyorum doğallığı bozdu yapım ekibi

işte bungolov ahşaptan evler yapacaklar olimpostaki gibi. orda kalabilecek misafirler. ama saatlik değilde günlük olur mantıklı olan o tabi ne olur belli olmaz.
sinemayı da düşünmüşlerdi ama millet sinema izlemeye ta oraya gitmez ki zaten köydeler. misafirler daha çok gezmek için ve yarışmacıları görmek için geliyor.
tamam cnm yarın denersin ama linki kopyala sonra bu yorum yazdığımız yazı yerine yapıştır o kendi video olarak çıkıyor yani

aynen ya bence gidenlere de acun bir şekilde para yardımı yapıyor olabilir.bakıyorum durumu iyi olmayan tiplerde gidiyor oraya.hatta diyorum anaa bu abla da mı gitmiş ya oraya sen otur orada aferin diyorum kendime
bir de benim anlamadığım bu serkan gamze falan devamlı bir şey boyuyor ne yapıyorlar anlamıyorum.

sinema güzel fikir valla beğendim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…