- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.781
Ay evettt aynı psikolojideyiz canımmOf inci deyince bile sesi kulaklarımı tırmalamaya baslıyor
Ay evettt aynı psikolojideyiz canımm
Onu da nasıl beğeniyorlar anlamadım,o komik yürüyüşüyle bi deTuncay boncuk dağıtmış herkese
Aha aha haaaİncinin yanında barışı da soksunlar ekürisi olarak birde
Ay inci girsin yaaaaaaaaaaaaa tekrar izlemye geri donerimHiç susmadan konuşuyor.bir de sesi maalesefyok yok birkaç ay daha katlanamam onunla bahadıra.düşüncesi bile bunalima soktu bak benii
Meralin girisinde buketin surat ifadesi cok.komiktiİnciyi sevmeyen bir tek benmiyim.
Bu arada selin ve buket ikiliside fazlaca itici.
Meralin girisinde buketin surat ifadesi cok.komikti
Küscem ama sanaaAy inci girsin yaaaaaaaaaaaaa tekrar izlemye geri donerim
Hele pınaar,işte tek rakibim,diyordu sankiMeralin girisinde buketin surat ifadesi cok.komikti
Barış, Kiraz Mevsimi,Behzat Ç.,Gönül işleri ,Ankara'nın Dikmeni ve bir kaç dizide daha oynamış . Ayrıca 3 sinema filminde adam profesyonel oyuncu bize de yarışmacı diye yutturuyorlarAy tam barıs dedim barıs cıktı karsımaSuan tv8de kaçak gelinleri izliyorum barış çıktı orda oynamış
Ahanda SERKAN girmiş
Aaaa gercekten miiii yaa ben tuncayın o kadar konusmasına ragmen yine serkan pınar ve noyanla birleşeceğini düşünüyorum.
Şu an noyan raşit pınar tuncay gayet güzel sohbet ediyor hiçbirşey yokmuş gibi.Gerçekten şaşırdım hatta semihte kızıyor serkana sen bu yüzden kaybediyorsun diye
Açtım şimdi birde hala semihlere laf atıyor serkan. Meydanı boş buldunuz at kostururuz sandınız yok öyle falan diyor pişkin pişkin. Tuhaf valla.
Son giren kim olacak acaba semihlere yakın biri girer diye tahmin ediyorum turkan ya da aybuke.
Türkan girer bence insallahta o girer türkanın laneti olur başlarına
Aybükeyi pek istemem sahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?