Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ay tam barıs dedim barıs cıktı karsıma Suan tv8de kaçak gelinleri izliyorum barış çıktı orda oynamış

Ay tam barıs dedim barıs cıktı karsıma Suan tv8de kaçak gelinleri izliyorum barış çıktı orda oynamış
Barış, Kiraz Mevsimi,Behzat Ç.,Gönül işleri ,Ankara'nın Dikmeni ve bir kaç dizide daha oynamış . Ayrıca 3 sinema filminde adam profesyonel oyuncu bize de yarışmacı diye yutturuyorlar

Ütopyayı bende cok ciddi takıp ediyorum.Cafegrubunu destekliyorum.Tuncay gerçekten cok güzel bir çocuk.Zorluklarla büyümüş çalışmış okumuş ve cok yeteneklı.Umarım ona atılan iftiralar yalan son bulur ve birinci olur.

Aaaa gercekten miiii yaa ben tuncayın o kadar konusmasına ragmen yine serkan pınar ve noyanla birleşeceğini düşünüyorum.

Şu an noyan raşit pınar tuncay gayet güzel sohbet ediyor hiçbirşey yokmuş gibi.Gerçekten şaşırdım hatta semihte kızıyor serkana sen bu yüzden kaybediyorsun diye

Şu an noyan raşit pınar tuncay gayet güzel sohbet ediyor hiçbirşey yokmuş gibi.Gerçekten şaşırdım hatta semihte kızıyor serkana sen bu yüzden kaybediyorsun diye

Açtım şimdi birde hala semihlere laf atıyor serkan. Meydanı boş buldunuz at kostururuz sandınız yok öyle falan diyor pişkin pişkin. Tuhaf valla.
Son giren kim olacak acaba semihlere yakın biri girer diye tahmin ediyorum turkan ya da aybuke.

Türkan girer bence insallahta o girer türkanın laneti olur başlarına
Aybükeyi pek istemem sahsen.

Noyan ve Pınar hiç tahminlerimde yoktu.Kurre kesin girer diyordum zaten. Serkan da olabilir diyordum ama oy kaybetmiştir diye düşünmüştüm hadi bakalım Ütopya'da işler karışacak gibi.
Türkan Abla,Aybüke,İnci,Bahadır girer diyorum bir ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…