- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.821
Oylama sisteminde degisiklik mi var kizlar Her yarismaci gazete cikaricak biraya kadar anladim sonrasini kacirdimmmSemih yerinden kalkıp spor yapar mı yoksa adam mı tutar
- Gizli ütopya @gizliutopya 18 sa.18 saat önce
Projenin içinde ortak spor alanları var ,Rekabet spora kaydırılacak Turnuvalara hazır olun,(masa tenisi ,Tavla voleybol vs ) #ütopya- Gizli ütopya @gizliutopya 18 sa.18 saat önce
Bir uyarıda Yarışmanın formatı yönünde ,üretim yapılmaması ,Yeni projeler yarışmacılarla paylaşılıyor Herkes üretime dahil olacak #ütopya- Gizli ütopya @gizliutopya 18 sa.18 saat önce
Tv de canlı yayınlar planlanırken ,yapılan söylemlere ve göndermelere ciddi cezalar var #ütopya
3 sarı uyarı alan,Kırmızı uyarı yemiş olacak e-ticaret satışına bakılmaksızın direkt potaya çıkıcak #ütopya
Pinari bend sevmiyorumAynen yaaa bahadır benimde fobim
Benimde karısık tuncay bazen sempatik geliyor semihte bazen sempatik geliyor merali cok haklı buluyorum. Pınarı sevmiyorum.
Benimde tuttugum biri yok ama antibuketçiyim ben gıcık oluyorum o kıza tek emin oldugum nokta o
Oylama internetten yapılacakmış . Sanırım gazete satışlarında ilk beşe giren dokunulmaz olacakmışOylama sisteminde degisiklik mi var kizlar Her yarismaci gazete cikaricak biraya kadar anladim sonrasini kacirdimmm
hımmmm ne zamanSemih yerinden kalkıp spor yapar mı yoksa adam mı tutar
Projenin içinde ortak spor alanları var ,Rekabet spora kaydırılacak Turnuvalara hazır olun,(masa tenisi ,Tavla voleybol vs ) #ütopya- Gizli ütopya @gizliutopya 18 sa.18 saat önce
Bir uyarıda Yarışmanın formatı yönünde ,üretim yapılmaması ,Yeni projeler yarışmacılarla paylaşılıyor Herkes üretime dahil olacak #ütopya- Gizli ütopya @gizliutopya 18 sa.18 saat önce
Tv de canlı yayınlar planlanırken ,yapılan söylemlere ve göndermelere ciddi cezalar var #ütopya
3 sarı uyarı alan,Kırmızı uyarı yemiş olacak e-ticaret satışına bakılmaksızın direkt potaya çıkıcak #ütopya
nasıl yaniBu yarışma daha ne kadar saçmalayacak acaba seyirci çekmek için senaryo üzerine senaryo yazıyorlar ama her seferinde daha da batırıyorlar.
BU NE ŞİMDİ !
Ütopya Dedikoduları @ekranyorumcu 7 sa.7 saat önce
#ütopya sosyal bir deneydir. Üyelik sahibi olanlar deneye katılmayı kabul etmiş sayılmaktadır.
İnan hiç bir fikrim yok .Tek bildiğim seyirci çekebilmek için ne yapacaklarını şaşırmış durumda olmaları.nasıl yani
hımmmmmmmİnan hiç bir fikrim yok .Tek bildiğim seyirci çekebilmek için ne yapacaklarını şaşırmış durumda olmaları.
Ancak onunla fotoğraf çektirebilirler aslıyla değilAaaaayyyyyyy tuncayların yaptıgı semih korkuluğuna öldüm yaaaa
hani fotoAaaaayyyyyyy tuncayların yaptıgı semih korkuluğuna öldüm yaaaa
neden yapmışlar yani ne ima ediyorlar çalışmadığını falan mı
Ne amaçla yapıldığını bilmiyorum ama korkuluk yapma fikri Raşit'ten çıkmışneden yapmışlar yani ne ima ediyorlar çalışmadığını falan mı
raşit şu efendi çocuk mu kumralNe amaçla yapıldığını bilmiyorum ama korkuluk yapma fikri Raşit'ten çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?