- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
ahahha bende bilmiyorum canm ne onlar. ben çalışmasam arardım giderdim valla. acun kesin karşılıyordur masrafıaynen ya bence gidenlere de acun bir şekilde para yardımı yapıyor olabilir.bakıyorum durumu iyi olmayan tiplerde gidiyor oraya.hatta diyorum anaa bu abla da mı gitmiş ya oraya sen otur orada aferin diyorum kendime
bir de benim anlamadığım bu serkan gamze falan devamlı bir şey boyuyor ne yapıyorlar anlamıyorum.
semih ailelerin geleceğini öğrenince demiş kii abim gelsin bir tek. galiba ailesiyle arası açık. bugün kü yayında da kaldığım belli bir yer yok dedi. yarışmadan sonra istanbul da yaşamayı planlıyormuş. demek ailesiyle yaşamıyordu
işte bungolov ahşaptan evler yapacaklar olimpostaki gibi. orda kalabilecek misafirler. ama saatlik değilde günlük olur mantıklı olan o tabi ne olur belli olmaz.
sinemayı da düşünmüşlerdi ama millet sinema izlemeye ta oraya gitmez ki zaten köydeler. misafirler daha çok gezmek için ve yarışmacıları görmek için geliyor.
tamam cnm yarın denersin ama linki kopyala sonra bu yorum yazdığımız yazı yerine yapıştır o kendi video olarak çıkıyor yani
Aaa semih de ne düşünceliymiş , kibarmış anneciğine karşıaa olabilir.ailesi izmir de herhalde semih te fransadaydı. bu arada annesinin ayağı çamur olmasın diye galoş vermiş galiba semih annesi de oğlum kaç yıllık ayakkabım eski zaten demiş.herkes ne iyi annesi var diyor.
Aaa semih de ne düşünceliymiş , kibarmış anneciğine karşı
Duygusal, romantik prensevet canım ya annesinin ablasının ayağına galoş giydirmiş.annesi de garibim oğlum ayakkabım eski mi ne öyle bir şey demiş
Duygusal, romantik prens
Bana semihin bir oyunu gibi geliyor.kurreden güya elini çekecek kurre de tava gelecek.belki de halkın ilgisini daha da çekmek için yaptı.bence ilk seçenek daha baskın.Kurre den ayrıldı mı ya simdi
Bana semihin bir oyunu gibi geliyor.kurreden güya elini çekecek kurre de tava gelecek.belki de halkın ilgisini daha da çekmek için yaptı.bence ilk seçenek daha baskın.
Öylee canımcımmmbilemiyorum bakıp göreceğiz artık:)
Öylee canımcımmm
Hoşgeldiiiiiiiiinnnn şekeeeerrrr
aynen yaa 3.grubu kurarmis kursunda gorelim ben canli izliyorum onlari sibir oluyorum ya..Herkesi cekip duruyo ama nedense erkeklerle kadinlari cekemiyo..Evet tuttuğunu yürüyüşe çıkarıyor o onu dedi bu bunu yaptı diye konuşuyor ne yüzle hala onların arasında acaba.
bende çok beğendim sembolü...sürekli elindeydi anlamıyordum nolduğunu...serkan açıkarttırmaya çıkarınca waoww dedim...yenetenek yanicanım yeni konu olayını bilmiyorum yorum yapmayım.
evet aynaya koştu tuncay güldü ama arkadaşı olduğu için fesat bi gülme gibi değildi.
bu arada tuncay ın ütopya sembolu yapıp satmasını çok başarılı buluyorum. mermerden heykel yapması falan müthiş bence
normalde misafirleri tembihliyorlarmış sakın dışardan haber vermeyin diye ama kaçaklar çıkıyorbence başvuran misafirlerin yol ve masraflarını acun karşılıyor kızlar siz ne dersiniz??
bir de bu uzaklaştırılan misafir için yorum yapmak yasak değil ki demişsinz alıntı yapmıştım ama gitmiş. yorum var ama çok net yorumlar değil. hani şöyle yap böyle et değilde daha yuvarlak yorumlara izin var.
bende dikkat etmeye çalıştım sanki eski inek yani kemikleri faln sayılıuyogerçekten değişmiş mi ya bugün tv deki inek yine bana zayıf geldi.
normalde her hafta yeni kişi katılacaktı...ayda bir eski üyeler arası eleme olacaktı 2 haftaya birde yeni gelen 2 kişi yani toplam kişi sayısı hiç değişmicekti toplamda hep 15 kişi devam edecekti yani ben öyle biliyorum...ssankı format dışı ilerliyor yada tam oturmadı yarışma bilemedimevet kişi başı ama yarışmada kullanılmayacak kendi hesaplarına yatacakmış
sonuçta millet işini gücünü bırakıp yarışmaya geliyo bedavaya kimse gelmez bence
maaş gibi düşün
büyük ödül en az 100bindir
hollandada ki gibi olması düşünülüyodu ama tutmadı sanırım yarışma
zaten elemelerin ayda 1 olması lazımdı normalde ki millet iş üretsin birşey yapsın
her hafta eleme yapıyolar kimse işe odaklanamıyo ki herkesin aklında eleme oluyo
o yüzden dedikodu başlıyo
gerçek formata uyabilseler çok farklı olabilirdi herşey
otel haline bile getirebilirlerdi orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?