Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semih ailelerin geleceğini öğrenince demiş kii abim gelsin bir tek. galiba ailesiyle arası açık. bugün kü yayında da kaldığım belli bir yer yok dedi. yarışmadan sonra istanbul da yaşamayı planlıyormuş. demek ailesiyle yaşamıyordu

ahahha bende bilmiyorum canm ne onlar. ben çalışmasam arardım giderdim valla. acun kesin karşılıyordur masrafı

aa olabilir.ailesi izmir de herhalde semih te fransadaydı. bu arada annesinin ayağı çamur olmasın diye galoş vermiş galiba semih annesi de oğlum kaç yıllık ayakkabım eski zaten demiş.herkes ne iyi annesi var diyor.

canım uzun süreli gidebilseler sinema iyi olur bence
düşünsenegece kalma durumları olsa bi sürü aktivite yapılabilir
ya da sabah erken gidip akşam üstü çıksalar herşeye vakit yeter
fiyatları çok uçurmazlarsa iki saat film izlerler bi iki saat te yemek yiyip sohbet ederler baya kazanılır
kimse kolye reçel filan almak istemiyo çünkü zorla satıyolar
zaten millet birlikte vakit geçirmeye gidiyo yardım olsun diye
seradan filan para kazanamazlar bence
daha yaratıcı şeyler bulmaları lazım

ki semih kurre filan tiyatro okumamış mı
onlar arada gösteri filan da yapsalar baya kazanırlar bence
abidinle tuncay da müzisyen zaten konser verirler ama dışarısı soğuk olduğundan zor olabilir

Evet tuttuğunu yürüyüşe çıkarıyor o onu dedi bu bunu yaptı diye konuşuyor ne yüzle hala onların arasında acaba.
aynen yaa 3.grubu kurarmis kursunda gorelim ben canli izliyorum onlari sibir oluyorum ya..Herkesi cekip duruyo ama nedense erkeklerle kadinlari cekemiyo..

Turkana canm cicim arkasindan neler diyo.. Turkani semih agiri club yapcak diye dolduruo semihe gidiyo turkan boyle dedi fln onu dolduruyo..

Simdide sonradan gelme abidinle grubu cekistiriyo..Kurretulynla her dk kavga ediyolar onu saygisiz konumuna dusurmek istiyo ilgi ona kimse duymayinca delirdi gecen bagrdi bagrdi incide dinledi icerden.. sirf elenmek korkusundan iceri duyuruo sesini onlarin yaninda oluyo falan anlamadim.

semihi dolduruyo kurre ye cok yapisiosun ama 2 3 gundur mesafe koydun bravo super. neden cunku misafirler geliyo kurre semih diye para veriyolar kurreye jelibon al diyolar eee ozlem patliyo cekemiyo sinsii ya..

bende çok beğendim sembolü...sürekli elindeydi anlamıyordum nolduğunu...serkan açıkarttırmaya çıkarınca waoww dedim...yenetenek yani

Özlem bu hafta altar yazılmaz ise kendininin yazılcağını düşünüyor sanırım bu yüzden diğer guruba iyi davranıyor size geçebilirim gibi ayaklar yapıyor...

normalde misafirleri tembihliyorlarmış sakın dışardan haber vermeyin diye ama kaçaklar çıkıyor

normalde her hafta yeni kişi katılacaktı...ayda bir eski üyeler arası eleme olacaktı 2 haftaya birde yeni gelen 2 kişi yani toplam kişi sayısı hiç değişmicekti toplamda hep 15 kişi devam edecekti yani ben öyle biliyorum...ssankı format dışı ilerliyor yada tam oturmadı yarışma bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…