Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aaa semih de ne düşünceliymiş , kibarmış anneciğine karşı
benim gözlemlediğimi semih gerçekten kibar bi çocuk...bayanlara karşı özellikle...hani bir yaparsın iki yaparsın 3.de kendini belli edersin ya sonuçta 24 saat göz önünde nereye kadar oynayabilirki

Yani sürekli eleme olması gerçekten olumsuz..Çünkü yapılacak planlar hep ileri vadede olacak şeyler..
Bahsettiğiniz format daha iyiymiş.Ama tutmadı demekki yarışma .Reyting listelerene baktınız mı hiç kaçıncı sırada.

Özlem bu hafta altar yazılmaz ise kendininin yazılcağını düşünüyor sanırım bu yüzden diğer guruba iyi davranıyor size geçebilirim gibi ayaklar yapıyor...
özlem kendini hiç bi zamn semihlerin grubuna ait hissetmedi...gözü hep ordaydı..elelnme korkusundan geçmiyor...yoksa türkanı beğenmiyor semihi sevmiyor kurreyide aynı şekilde. sürekli atıp tutuyor arkalarından.bi murat sanırım anlaştığı..sinir kirizi patlaması yaşadı dün ...beni yanlızlaştırdınız dedi ama o arada kalmışlığın verdiği bi sinir patlamasıydı

benim gözlemlediğimi semih gerçekten kibar bi çocuk...bayanlara karşı özellikle...hani bir yaparsın iki yaparsın 3.de kendini belli edersin ya sonuçta 24 saat göz önünde nereye kadar oynayabilirki
Doğru diyorsun.nereye kadar rol rol.mümkün değil.kimse yapamaz 24 saat rol.

ben bakmıştım yalan olmasın ya 17.sıradaydı yada 25.sıraydı

Aynen katılıyorum sana.simdi tv8 de konuşuyorlar.evdeysen aç.her sabah 10 konuşuyorlar tv8de.

Aynen katılıyorum sana.simdi tv8 de konuşuyorlar.evdeysen aç.her sabah 10 konuşuyorlar tv8de.
yok çalışıyorum ya......akşamdan akşama izliyorum..bide eşimin facesinden bakıyorum yorumlara arada...evde olsam 24 saat izlerdim kesin

Inci ne değisik kız yaaa.türkana yapmadığını bırakmadı.kurretulaynla özlem kavga ettiginde kurreye yükleniyor.kaç yaşındaki kadına laf söylüyor diyor.pes!!!!

Yalnız özlemin ses tonun beğeniyorum.bir arkadaş gibi.samimi.dediklerini demiyorum.sesini diyorum.
tuncay nasıl günah çıkarttı yaaa.nasıl geri adım attı.bir özür dilemedi semihten.her şeyi yaptı. ama çoooook geç tuncay beyyyy!! Semih affetmezzzz

Psikolojisi bozuk ya kesin. Bence eşinin ölümü yıkmış özlemi halen toparlanamıyor. Aşırı alınganlık, ilgi beklentisi vs. hep o yüzden. Ütopyaya da kafa dağıtmaya gelmiş sanki ama daha kötü oldu belki de.

Inci ne değisik kız yaaa.türkana yapmadığını bırakmadı.kurretulaynla özlem kavga ettiginde kurreye yükleniyor.kaç yaşındaki kadına laf söylüyor diyor.pes!!!!
Orada ben de çok sinir oldum ya gamzeye diyor ki "kavgayı kim başlatmış biliyor musun? Kurretülayn." Yarısında dinlemeye başladı nerden anlıyor onun başlattığını? Kendi grubuna kızı kötülüyor ki onlar da sevmesin. Özlem ablayı alalım mı dedi ben ona da şok oldum. Neler diyordu o grupta sevmediğim tek insan özlem falan...

(İnci için diyorum) ay evet yaaaaa.ne sevimsiz bir kız.
Az önce bu akşam yayınlanacak bölümün özetini izledim.aileler geliyor.en sonda beraber fotoğraf çektiriyorlar.semih ile annesinin (sanirım kapalı olan kadın)arasında kim var?????? Gamzeeeeeeee Pes yaaaa!!! Ne çıkarcılar yaaa

evet format dışı yapılıyo
bence tutmadığı için elemelerle hareket katmaya çalışıyolar
ya da türkiye ye bu şekilde uyarlamış ta olabilirler ama böyle de büyük projeler ortaya çıkmaz heralde herkes elenme korkusu yaşıyo her hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…