- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.001
benim gözlemlediğimi semih gerçekten kibar bi çocuk...bayanlara karşı özellikle...hani bir yaparsın iki yaparsın 3.de kendini belli edersin ya sonuçta 24 saat göz önünde nereye kadar oynayabilirkiAaa semih de ne düşünceliymiş , kibarmış anneciğine karşı
yarışmacı olarak katıldı...Kizlar bu popstar abidin ne zaman katildi ? misafir mi kalici mi ?
HıııııtamammKuaförün gelme sebebi simdi belli oldu aileleri geliyor diye bakım yapıldı
Yani sürekli eleme olması gerçekten olumsuz..Çünkü yapılacak planlar hep ileri vadede olacak şeyler..normalde her hafta yeni kişi katılacaktı...ayda bir eski üyeler arası eleme olacaktı 2 haftaya birde yeni gelen 2 kişi yani toplam kişi sayısı hiç değişmicekti toplamda hep 15 kişi devam edecekti yani ben öyle biliyorum...ssankı format dışı ilerliyor yada tam oturmadı yarışma bilemedim
DoğruuuuuuuuÖzlem bu hafta altar yazılmaz ise kendininin yazılcağını düşünüyor sanırım bu yüzden diğer guruba iyi davranıyor size geçebilirim gibi ayaklar yapıyor...
özlem kendini hiç bi zamn semihlerin grubuna ait hissetmedi...gözü hep ordaydı..elelnme korkusundan geçmiyor...yoksa türkanı beğenmiyor semihi sevmiyor kurreyide aynı şekilde. sürekli atıp tutuyor arkalarından.bi murat sanırım anlaştığı..sinir kirizi patlaması yaşadı dün ...beni yanlızlaştırdınız dedi ama o arada kalmışlığın verdiği bi sinir patlamasıydıÖzlem bu hafta altar yazılmaz ise kendininin yazılcağını düşünüyor sanırım bu yüzden diğer guruba iyi davranıyor size geçebilirim gibi ayaklar yapıyor...
Doğru diyorsun.nereye kadar rol rol.mümkün değil.kimse yapamaz 24 saat rol.benim gözlemlediğimi semih gerçekten kibar bi çocuk...bayanlara karşı özellikle...hani bir yaparsın iki yaparsın 3.de kendini belli edersin ya sonuçta 24 saat göz önünde nereye kadar oynayabilirki
ben bakmıştım yalan olmasın ya 17.sıradaydı yada 25.sıraydıYani sürekli eleme olması gerçekten olumsuz..Çünkü yapılacak planlar hep ileri vadede olacak şeyler..
Bahsettiğiniz format daha iyiymiş.Ama tutmadı demekki yarışma .Reyting listelerene baktınız mı hiç kaçıncı sırada.
Aynen katılıyorum sana.simdi tv8 de konuşuyorlar.evdeysen aç.her sabah 10 konuşuyorlar tv8de.özlem kendini hiç bi zamn semihlerin grubuna ait hissetmedi...gözü hep ordaydı..elelnme korkusundan geçmiyor...yoksa türkanı beğenmiyor semihi sevmiyor kurreyide aynı şekilde. sürekli atıp tutuyor arkalarından.bi murat sanırım anlaştığı..sinir kirizi patlaması yaşadı dün ...beni yanlızlaştırdınız dedi ama o arada kalmışlığın verdiği bi sinir patlamasıydı
yok çalışıyorum ya......akşamdan akşama izliyorum..bide eşimin facesinden bakıyorum yorumlara arada...evde olsam 24 saat izlerdim kesinAynen katılıyorum sana.simdi tv8 de konuşuyorlar.evdeysen aç.her sabah 10 konuşuyorlar tv8de.
kurreyle aralarındaki ne çözemedim ama...Doğru diyorsun.nereye kadar rol rol.mümkün değil.kimse yapamaz 24 saat rol.
Hııim.internetin başinda olsaydın açardın tv8i.yok çalışıyorum ya......akşamdan akşama izliyorum..bide eşimin facesinden bakıyorum yorumlara arada...evde olsam 24 saat izlerdim kesin
Kurre yüzüğü takmam dedi.en son onu gördüm.aralar boş.kurreyle aralarındaki ne çözemedim ama...
internetin başındayım ama işyerinde tv izlemek hoş olmaz şimdi...anca yazıyorum..göze batmıyorHııim.internetin başinda olsaydın açardın tv8i.
Ayy çok hoşsun.internetin başındayım ama işyerinde tv izlemek hoş olmaz şimdi...anca yazıyorum..göze batmıyor
Psikolojisi bozuk ya kesin. Bence eşinin ölümü yıkmış özlemi halen toparlanamıyor. Aşırı alınganlık, ilgi beklentisi vs. hep o yüzden. Ütopyaya da kafa dağıtmaya gelmiş sanki ama daha kötü oldu belki de.aynen yaa 3.grubu kurarmis kursunda gorelim ben canli izliyorum onlari sibir oluyorum ya..Herkesi cekip duruyo ama nedense erkeklerle kadinlari cekemiyo..
Turkana canm cicim arkasindan neler diyo.. Turkani semih agiri club yapcak diye dolduruo semihe gidiyo turkan boyle dedi fln onu dolduruyo..
Simdide sonradan gelme abidinle grubu cekistiriyo..Kurretulynla her dk kavga ediyolar onu saygisiz konumuna dusurmek istiyo ilgi ona kimse duymayinca delirdi gecen bagrdi bagrdi incide dinledi icerden.. sirf elenmek korkusundan iceri duyuruo sesini onlarin yaninda oluyo falan anlamadim.
semihi dolduruyo kurre ye cok yapisiosun ama 2 3 gundur mesafe koydun bravo super. neden cunku misafirler geliyo kurre semih diye para veriyolar kurreye jelibon al diyolar eee ozlem patliyo cekemiyo sinsii ya..
Orada ben de çok sinir oldum ya gamzeye diyor ki "kavgayı kim başlatmış biliyor musun? Kurretülayn." Yarısında dinlemeye başladı nerden anlıyor onun başlattığını? Kendi grubuna kızı kötülüyor ki onlar da sevmesin. Özlem ablayı alalım mı dedi ben ona da şok oldum. Neler diyordu o grupta sevmediğim tek insan özlem falan...Inci ne değisik kız yaaa.türkana yapmadığını bırakmadı.kurretulaynla özlem kavga ettiginde kurreye yükleniyor.kaç yaşındaki kadına laf söylüyor diyor.pes!!!!
(İnci için diyorum) ay evet yaaaaa.ne sevimsiz bir kız.Psikolojisi bozuk ya kesin. Bence eşinin ölümü yıkmış özlemi halen toparlanamıyor. Aşırı alınganlık, ilgi beklentisi vs. hep o yüzden. Ütopyaya da kafa dağıtmaya gelmiş sanki ama daha kötü oldu belki de.
Orada ben de çok sinir oldum ya gamzeye diyor ki "kavgayı kim başlatmış biliyor musun? Kurretülayn." Yarısında dinlemeye başladı nerden anlıyor onun başlattığını? Kendi grubuna kızı kötülüyor ki onlar da sevmesin. Özlem ablayı alalım mı dedi ben ona da şok oldum. Neler diyordu o grupta sevmediğim tek insan özlem falan...
normalde her hafta yeni kişi katılacaktı...ayda bir eski üyeler arası eleme olacaktı 2 haftaya birde yeni gelen 2 kişi yani toplam kişi sayısı hiç değişmicekti toplamda hep 15 kişi devam edecekti yani ben öyle biliyorum...ssankı format dışı ilerliyor yada tam oturmadı yarışma bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?