- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.021
evet format dışı yapılıyo
bence tutmadığı için elemelerle hareket katmaya çalışıyolar
ya da türkiye ye bu şekilde uyarlamış ta olabilirler ama böyle de büyük projeler ortaya çıkmaz heralde herkes elenme korkusu yaşıyo her hafta
Şu inci gamze serkan gitsin de öyle eleme süredi uzasın.daha katlanamıcam inciyle gamzeye.evet format dışı yapılıyo
ya da türkiye ye bu şekilde uyarlamış ta olabilirler ama böyle de büyük projeler ortaya çıkmaz heralde herkes elenme korkusu yaşıyo her hafta
yarışmacılarda beğenilmemiş olabilri.biran önce elden çıkarıp yeni yarışmacılarla hareketlendirmek istiyorlardır..geçen tanıtım videolarına baktım herkes atmış tutmuş şöylede böylede...ama fıslar...semihi islsedim adam orda bile demiş çok konuşurum bakalım bana ne kadar dayanabilecekler diye :)))evet format dışı yapılıyo
Şu ana kadar tek ürettikleri proje ,yemek yapmak reçel yapmak herhalde..günübirlik şeyler.Bir süre sonra izleyici açısındanda sıkacaktır bu çünkü bir hareket yok. Semihle Kurrenin aşkı nereye kadar idare edecek milleti :))
bide ben farkettim aşırı yoruluyorlar..türkan sürekli sarma börek içli köfte..kurre sürekli kahvaltı bulaşık yıkıyor dünya kadar....kadın olarak yorar bu..yorgunluktan birbirlerine sarıyorlar sonraŞu ana kadar tek ürettikleri proje ,yemek yapmak reçel yapmak herhalde..günübirlik şeyler.Bir süre sonra izleyici açısındanda sıkacaktır bu çünkü bir hareket yok. Semihle Kurrenin aşkı nereye kadar idare edecek milleti :))
yarışmacılarda beğenilmemiş olabilri.biran önce elden çıkarıp yeni yarışmacılarla hareketlendirmek istiyorlardır..geçen tanıtım videolarına baktım herkes atmış tutmuş şöylede böylede...ama fıslar...semihi islsedim adam orda bile demiş çok konuşurum bakalım bana ne kadar dayanabilecekler diye :)))
Özlem gitsin bence de.o sesi ve konuşma tarzıylahaklısın değişik karakter olarak sadece semih var bence
bi de incinin ve türkanın sesi çok çıkıyo
diğer yarışmacılar çok sakin ya hiç bi hareket yok yarışmada
sessiz sessiz oturup dedikodu yapıyolar sıkıcılar yani
bu tarz benimdeki özlemi filan soksalar daha hareketli olurdu
Özlem gitsin bence de.o sesi ve konuşma tarzıyla
Bu ne yaaaa matematik problemi gibigrupta bunu paylaşmışlar
YENI OYLAMA SISTEMI:
Her hafta bir isim belirlenicek uc hafta sonra uc kisi arsindan halk oylamasi yapilacak en az oyu alan elenicek yani eleme artik ayda bir olacak ve Her ayin sonunda yeni kisi gelecek.Gelecek kişi yazılan 3 kişiden birini koruyacak..Digerini halk koruyacak.Ortada kalan gidecek.
Güzel olmuş sistemli olsun biraz yani.grupta bunu paylaşmışlar
YENI OYLAMA SISTEMI:
Her hafta bir isim belirlenicek uc hafta sonra uc kisi arsindan halk oylamasi yapilacak en az oyu alan elenicek yani eleme artik ayda bir olacak ve Her ayin sonunda yeni kisi gelecek.Gelecek kişi yazılan 3 kişiden birini koruyacak..Digerini halk koruyacak.Ortada kalan gidecek.
Kafam karıştı ..Gelen kişi neden koruma altına alacakkıii.grupta bunu paylaşmışlar
YENI OYLAMA SISTEMI:
yani o hakkı nasıl elde edebiliyor..saçma geldi bana ..ayda bir eleme iyi ama bu koruma altına alma saçma olmuş...adamKafam karıştı ..Gelen kişi neden koruma altına alacakkıii.
Telden çanlı nasıl izliycem bana yardim güzel kadınnlar[/QUOTE][elUOTE="qamze, post: 38257612, member: 248805"]canlı izliyormusunuz arkadaşlar netten.ben bırakamaz oldum
[
yani o hakkı nasıl elde edebiliyor..saçma geldi bana ..ayda bir eleme iyi ama bu koruma altına alma saçma olmuş...adam
kızlr nerde gördü acababaktım siteye oylama hakkında bir şey göremedim ben
kızlr nerde gördü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?