Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

Şu ana kadar tek ürettikleri proje ,yemek yapmak reçel yapmak herhalde..günübirlik şeyler.Bir süre sonra izleyici açısındanda sıkacaktır bu çünkü bir hareket yok. Semihle Kurrenin aşkı nereye kadar idare edecek milleti :))

Şu inci gamze serkan gitsin de öyle eleme süredi uzasın.daha katlanamıcam inciyle gamzeye.

yarışmacılarda beğenilmemiş olabilri.biran önce elden çıkarıp yeni yarışmacılarla hareketlendirmek istiyorlardır..geçen tanıtım videolarına baktım herkes atmış tutmuş şöylede böylede...ama fıslar...semihi islsedim adam orda bile demiş çok konuşurum bakalım bana ne kadar dayanabilecekler diye :)))

onların da yapabileceği birşey yok aslında
her hafta eleme olunca herkesin aklı orda oluyo kulis ve dedikodu başlıyo doğal olarak
o yüzden haftayı kurtarmak için yemek vs yapıyolar mecbur
daha büyük fikirleri olanlar var ama uygulayamadan giderler büyük ihtimal ya da kalanlarla anlaşamayabilirler
semihin de fikirleri var ama türkanla anlaşamıyo mesela hayata geçirme konusunda

bence orjinal formata dönseler baya güzel işler ve projeler uygulamaya geçebilirdi
ya da en azından ayda bir eleme olup bi seferde 3 kişi filan gitsin
her hafta gitmelerinden daha iyidir bence

bide ben farkettim aşırı yoruluyorlar..türkan sürekli sarma börek içli köfte..kurre sürekli kahvaltı bulaşık yıkıyor dünya kadar....kadın olarak yorar bu..yorgunluktan birbirlerine sarıyorlar sonra

haklısın değişik karakter olarak sadece semih var bence
bi de incinin ve türkanın sesi çok çıkıyo
diğer yarışmacılar çok sakin ya hiç bi hareket yok yarışmada
sessiz sessiz oturup dedikodu yapıyolar sıkıcılar yani

bu tarz benimdeki özlemi filan soksalar daha hareketli olurdu

Özlem gitsin bence de.o sesi ve konuşma tarzıyla

Özlem gitsin bence de.o sesi ve konuşma tarzıyla

grupta bunu paylaşmışlar

YENI OYLAMA SISTEMI:

Her hafta bir isim belirlenicek uc hafta sonra uc kisi arsindan halk oylamasi yapilacak en az oyu alan elenicek yani eleme artik ayda bir olacak ve Her ayin sonunda yeni kisi gelecek.Gelecek kişi yazılan 3 kişiden birini koruyacak..Digerini halk koruyacak.Ortada kalan gidecek.

Bu ne yaaaa matematik problemi gibi

Güzel olmuş sistemli olsun biraz yani.

Kafam karıştı ..Gelen kişi neden koruma altına alacakkıii.

[elUOTE="qamze, post: 38257612, member: 248805"]canlı izliyormusunuz arkadaşlar netten.ben bırakamaz oldum[/QUOTE]
Telden çanlı nasıl izliycem bana yardim güzel kadınnlar

[elUOTE="qamze, post: 38257612, member: 248805"]canlı izliyormusunuz arkadaşlar netten.ben bırakamaz oldum
Telden çanlı nasıl izliycem bana yardim güzel kadınnlar[/QUOTE]

canım o konuda bi bilgim yok.video açabiliyosan ütopyanın resmi sitesine gir orda direk canlı izle yazıyor

Yeni gordm burayi ya resmen hastalik yapti canli izledgm yetmiyo bide faceteki utopya grubundan yorumlara bakiyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…