- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.281
kızlarda pek safmış öyleyse... en azından sevgilisi olan birini yarışma için ayartıp battaniye altında pis seyler yapıp kızı herkese rezil ettikten sonra kullanıp atmadı..tuncayda hatalı tabiki ama yarışmacılara göre değerlendirilirse semih asla birinciliği hakketmiyorrrTuncay utopyada kendini bulmus dogru.
Pinar'a boncuk vermis
Meral'e boncuk vermis
Selin'e boncuk vermis
Yildiz da onu seviyordu herhalde. Adam tam kiz avcisi
Reyting rekortmeni kızım o diziYarışma nihayetinde, adamları orda Nasıl tutacaksın yıllarca
Senle surrender ayakta tutuyormuşsunuz diziyi
fazladır yaaYok kiz daha 8 yil oldu
kimin babası?Babasi oglumun kadinlara zaafi var demisti utopya ya gelince
Evet 2008 de başladı hiç unutmam dün gibiydifazladır yaa
sadece 8 yıl mı yani
sen sıkı takıpcıymıssınEvet 2008 de başladı hiç unutmam dün gibiydio zamanlar yelloz nazli vardi raufun kardesi aliye kancayi takmisti
o kadarını bilmiyorum valla... semihte ama neler yaptı kıza burnuna kadar laf ettiler sinsi yılan bilmem ne lakaplar taktılar... tuncayınkı zaten ayıp ama semihle kıyaslanamayacak kadar da iyiNe ayibi? Pinara yapilan ayip degil miydi? Okadar abisiyle haber gondermis beni beklesin diye. Kizin afedersin agzina etti iceri girdiginde. Pinar bi de oy vererek odullebdirecek miydi? Vefasizlik eden Tuncayin ta kendisi oldu.
Ben lisedeyken vardı, evlendim çocuğum olacak nerdeyse hala varyok yahu ben denk geldıkce ızlıyorum
hatta eskı anılarım aklıma gelıyor çok eskı dızı oldugu ıcın
Ev hanımları sağolsun diycem de sen çalışırken izliyorsunReyting rekortmeni kızım o dizigir bak netten
Alan memnun veren memnun biz ne diyelimBabasi oglumun kadinlara zaafi var demisti utopya ya gelince
Semih ve murat zaten cok kotu insanlar. Onlari tartismam bile. Ama orada Pinara en zarar veren kisi Tuncaydir. Semih burnuna laf etti alay etti vs ama Tuncay Pinari aldatti. Panoramada da acik acik konusuldu. Boyle bir durumda Pinar neden hala Tuncaya destek olsun?o kadarını bilmiyorum valla... semihte ama neler yaptı kıza burnuna kadar laf ettiler sinsi yılan bilmem ne lakaplar taktılar... tuncayınkı zaten ayıp ama semihle kıyaslanamayacak kadar da iyi
kızlar semihin yediğini yumrugu hatırlayan var mı?
haklısın cnm bende olsam affetmezdim ama ne bilim o kadar anti semihçiyim ki ...gerçi başlarda semihi seviyordum ama sonra tuncaycı oldumSemih ve murat zaten cok kotu insanlar. Onlari tartismam bile. Ama orada Pinara en zarar veren kisi Tuncaydir. Semih burnuna laf etti alay etti vs ama Tuncay Pinari aldatti. Panoramada da acik acik konusuldu. Boyle bir durumda Pinar neden hala Tuncaya destek olsun?
Biz ne kadar.yorum yaparsak yapalim, bence maalesef Semih 1. Olacak.
aynen öyle valla. serkan da denedı şansını ama serkan düşmedi tongayaYarışmanın sonuna kadar Uğraştı biri daha vursun da diskalifiye olsun diye ama sabırlı çıktı diğerleri.
evet cnm zorla yumruk attırdı kendine :)kızlar semihin yediği yumrugu hatırlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?