Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Tuncay utopyada kendini bulmus dogru.
Pinar'a boncuk vermis
Meral'e boncuk vermis
Selin'e boncuk vermis
Yildiz da onu seviyordu herhalde. Adam tam kiz avcisi
kızlarda pek safmış öyleyse... en azından sevgilisi olan birini yarışma için ayartıp battaniye altında pis seyler yapıp kızı herkese rezil ettikten sonra kullanıp atmadı..tuncayda hatalı tabiki ama yarışmacılara göre değerlendirilirse semih asla birinciliği hakketmiyorrr

Ne ayibi? Pinara yapilan ayip degil miydi? Okadar abisiyle haber gondermis beni beklesin diye. Kizin afedersin agzina etti iceri girdiginde. Pinar bi de oy vererek odullebdirecek miydi? Vefasizlik eden Tuncayin ta kendisi oldu.
o kadarını bilmiyorum valla... semihte ama neler yaptı kıza burnuna kadar laf ettiler sinsi yılan bilmem ne lakaplar taktılar... tuncayınkı zaten ayıp ama semihle kıyaslanamayacak kadar da iyi

yok yahu ben denk geldıkce ızlıyorum
hatta eskı anılarım aklıma gelıyor çok eskı dızı oldugu ıcın
Ben lisedeyken vardı, evlendim çocuğum olacak nerdeyse hala var

Reyting rekortmeni kızım o dizi gir bak netten
Ev hanımları sağolsun diycem de sen çalışırken izliyorsun

Babasi oglumun kadinlara zaafi var demisti utopya ya gelince
Alan memnun veren memnun biz ne diyelim
Özel hayatıyla ilgilenmiyorum şahsen, Türkiye de genelde yarışmayı hak eden kazanmaz o yüzden rahat olabilirsiniz Semih 1. Olur

o kadarını bilmiyorum valla... semihte ama neler yaptı kıza burnuna kadar laf ettiler sinsi yılan bilmem ne lakaplar taktılar... tuncayınkı zaten ayıp ama semihle kıyaslanamayacak kadar da iyi
Semih ve murat zaten cok kotu insanlar. Onlari tartismam bile. Ama orada Pinara en zarar veren kisi Tuncaydir. Semih burnuna laf etti alay etti vs ama Tuncay Pinari aldatti. Panoramada da acik acik konusuldu. Boyle bir durumda Pinar neden hala Tuncaya destek olsun?
Biz ne kadar.yorum yaparsak yapalim, bence maalesef Semih 1. Olacak.

haklısın cnm bende olsam affetmezdim ama ne bilim o kadar anti semihçiyim ki ...gerçi başlarda semihi seviyordum ama sonra tuncaycı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…