- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.301
sen semıh fanatıgısın galıba. bu kadar fanatık olmaya gerek yokKotuluk ne yaptilar.basindan beri ayniydilar.semih hep arayi bulmaya calisti.hakkini yemeyelim lutfen
Ben de Tuncayi severdim. Ama Tuncayin bir kac kiza ask mektubu yazmis olmasi, Pinar ve Merale olan tavirlariyla iyice sogudum.haklısın cnm bende olsam affetmezdim ama ne bilim o kadar anti semihçiyim ki ...gerçi başlarda semihi seviyordum ama sonra tuncaycı oldum
yani sırf karsı tarafı dıskalıfıye ettırmek için mılyonların önünde yedıgı yumruguevet cnm zorla yumruk attırdı kendine :)
Biz farkli bir utopya izliyoruz canim,onlar farklı bir ütopyaKotuluk ne yaptilar.basindan beri ayniydilar.semih hep arayi bulmaya calisti.hakkini yemeyelim lutfen
tv yetmıyordu galıbaBen bi ara gece gunduz izliyodum.kotayi asmisim kocacim kizmisti
ben baska bir yarışma izlemişim öyleyseKotuluk ne yaptilar.basindan beri ayniydilar.semih hep arayi bulmaya calisti.hakkini yemeyelim lutfen
Ay yarisma varken gurur mu dusunur Semih.yani sırf karsı tarafı dıskalıfıye ettırmek için mılyonların önünde yedıgı yumrugu
insan da az gurur olur
senle düşüncelerimiz hep aynı....sevgiler sanaaaaşu murat ne yılış yılış bir tip
görünen köy kılavuz ıstemıyor çünküsenle düşüncelerimiz hep aynı....sevgiler sanaaaa
hadi canımOglum utopya'ya uye olmustuben izliyodum is guc kimin urunda adamla bosanma asamasina geldik tobe tobe
Ben daha bu yarismayi anlamis degilim bitiyor mu sonundaTuncay kazansın yav semihi sevmiyorum niyeyse
anladım cnm bende işte tuncayı semihe oranla tutuyorum..yoksa ikisininde hataları var tabi..ama ütopya yarışmasına göre tuncay daha çok emek verdi...tuncay semihe göre hakketmeli ama bahadır noyan falan olsa belki fikrim değişirdiBen de Tuncayi severdim. Ama Tuncayin bir kac kiza ask mektubu yazmis olmasi, Pinar ve Merale olan tavirlariyla iyice sogudum.
Bahadiri ve Rasiti seviyordum son zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?