- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.321
evet final yapılacakBen daha bu yarismayi anlamis degilim bitiyor mu sonunda
bi semih için deger mı yaaHakkaten kiziyordu esim.sonradan adam bakti olcak gibi degil bana karismadi artik
Bizde de facia çıkabilir, her an eşimi kapıya koyabilirimbi semih için deger mı yaa
Türkan diyor ben bireyselim bir diyor semihe sen seç ben ateşleyim bir diyor hakkımı helal etmiyorum semihe sonra gidiyor kafeye takılıyor,çok garip kadındı,ama ben olmazsam süt, yemek olmaz sandi kıymete bindi elendi gitti herkes yokluğunu farketmedi bile,zümrütüm de zümrütüm :)))türkan teyze senın ne işin vardı anlamını bile bilmediğin ütopya da
ya bende ilk yarışma başladığında seviyordum ama sonra tüm sevgim gitti hele abidin zamanında inanılmaz derecede soğudum...Ne bileyim ben surenderim seviyom kiz
Bizde de facia çıkabilir, her an eşimi kapıya koyabilirim
Semih i tutuyor ya
her bölümü izleyemedım ama abidin iyiydi yaaya bende ilk yarışma başladığında seviyordum ama sonra tüm sevgim gitti hele abidin zamanında inanılmaz derecede soğudum...
ay neyseki benim eşim semihi hiç sevmiyor :)Bizde de facia çıkabilir, her an eşimi kapıya koyabilirim
Semih i tutuyor ya
evet, türkan onsuz aç kalırlar sanmıstıTürkan diyor ben bireyselim bir diyor semihe sen seç ben ateşleyim bir diyor hakkımı helal etmiyorum semihe sonra gidiyor kafeye takılıyor,çok garip kadındı,ama ben olmazsam süt, yemek olmaz sandi kıymete bindi elendi gitti herkes yokluğunu farketmedi bile,zümrütüm de zümrütüm :)))
Izlemedigim halde oh diyorum hic haz etmemistim o yarismadanSimdi esime utopya bitti dedikte adam oh diye sevindi
evet çok iyidi..seviyordum abidini..üzülmüştüm elendiğinde semih te çok üstüne gitmişti abidininher bölümü izleyemedım ama abidin iyiydi yaa
Ay evet ya benim de nişanlım çok sevindi her gece geç uyuyorsun diye kızıyordu :))Simdi esime utopya bitti dedikte adam oh diye sevindi
izlemiyorsan nıye haz etmıyordun kıIzlemedigim halde oh diyorum hic haz etmemistim o yarismadan
İbo kimdi :))evet, türkan onsuz aç kalırlar sanmıstı
çok guvenıyordu kendınehatta iboyu cekmeye calıstı kendını zıyaret etsın dıye
Savunuyor kızıyorum, sonra tamam senle konuşmuycam nasılsa fikrin değişmeyecek diyor ve tekrar başlıyordurun kız kavga etmeyın başkaları için
Beterin beteri varı yaşamış oldunay neyseki benim eşim semihi hiç sevmiyor :)
ibrahım tatlısesİbo kimdi :))
Abidini ben de seviyordum ya keşke uzun süre elenmeseydi finalde son dörtlüde olabilseydi keşke,semihe direniş abidinle başladı,önceden sürekli grubu birleştirelim diyorlardı tuncay filan gitti semihle çok konuştu ama abidinle güçlendiler.evet çok iyidi..seviyordum abidini..üzülmüştüm elendiğinde semih te çok üstüne gitmişti abidinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?