- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.521
Kesin cingar.çıkarmışlardir..öyle bi kitlesi var çünkü. Tuncay konuşurken.yuhlamalar falan...aynen ya bize ne oynat bakalımdan pat diye yayın kesildi..acaba semih fanları bişe mi yaptı
Azıcık belli etsin sanki,Tuncayı destekliyordum semih kazanamadı diye üzüldüm yazık bozuldu ya onun yerine koydum da keşke azıcık mütevazi olup büyük konuşmasaydı bugun çok yıkılmazdı bence.
Bende aynen sizin gibi düşünüyordum. Kesin yine Toto büyütüp her halti yiyen kazanır Tuncaya yazık üzülmese bari derken ilk defa bi yarışmada hakedenin kazandığını gördüm.hak eden kazandı
ben semih kazanır diye bekliyordum ama büyük ters köşe oldu çokta iyi oldu
yatan değil çalışan emek veren kazandı ilk defa
hak eden kazandı
ben semih kazanır diye bekliyordum ama büyük ters köşe oldu çokta iyi oldu
yatan değil çalışan emek veren kazandı ilk defa
orada da kafa kesen herkese höt höt turabi kazanmıştı kediciğim hatırlamak bile istemiyorumYoo sörvaynırdada yatan kazanmadı themisçim
Evet birinci belli paramızı alalım işimize bakalım modundaydı,tuncay iyi biri hakketti semihe göre, serkan alsaydı keşke dağcılık okulu yaptırcam filan diyordu ,tuncay da yararlı kullanacaktır sanatcı adam inşallah boşa harcamaz.Yok kız semihçi değilim ama tuncaycıda değilim yani farketmedi bana
Evet. Çok artist ya bide ben şeye sinir oldum. Tugba soruyor işte oylama için ne düşünüyorsun semih heyecanlımısın diye. Ben alışkınım böyle şeylere falan fişman bişeyler dedi sinir oldum
Ama tuncaya semihten daha cok sinir oluyorum orasıda ayrı:)
Asıl parayi kazansaydi kurreyle işi olmucakti. Kurre güzel kız dışarda nerde bulcak o tiple kız para için bana neler yaptın gör şimdi diyip yuklenicek hep. Yani Kurre artık semih takmazsemihin kurretulaynla işi bitmiştir bu saatten sonra
sahteydi göstermelikti duyguları
her türlü aşkları sahte çok barizAsıl parayi kazansaydi kurreyle işi olmucakti. Kurre güzel kız dışarda nerde bulcak o tiple kız para için bana neler yaptın gör şimdi diyip yuklenicek hep. Yani Kurre artık semih takmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?