- 15 Aralık 2013
- 15.722
- 36.026
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.581
Kedicik ne diyorsun sen...adamlar agiza alinmayacak küfürler ediyor maymun kazandı diolar tuncay için bu normal mi..
Semih oturdu ne yaptı iyi ki kazanmadi...e gazete semih kazandi sms tuncay ..e gazete semih kazanınca Avusturya dan bile oy yagmis tuncaya ..
Evet yapacak bişe yok...Tebrikler tuncay demekten baska..semih elini opturmek için cesaret eder mi bakalim...İşte edene değil ettirene bakacaksın. Benim gördüğüm kadarıyla tuncaydan cok acuna tepki gösteriyorlar. Ki o konuda tamamen haklı olduklarını düşünüyorum. (Küfürler değil, tepki haklı)
Tuncaya maymun demelerine de takılmaya bile gerek yok. Semihe altara neler söylendi ne hakaretler edildi, kurretulaynın namusuna kadar dil uzatıldı bunlar karsılıklı olan şeyler. Burada oy kullanmadıgımız halde biz bile bazı seylere sinirleniyorsak, bu yarısma için maaşından kısan oy gönderenler haksızlıklığa ugradıklarını düşündükleri için sinirlenir yapacak bir sey yok.
Evet yapacak bişe yok...Tebrikler tuncay demekten baska..semih elini opturmek için cesaret eder mi bakalim...
Ikincilikte büyük başarı. ..kaybetmedi aslında büyük bir fan kitlesi var...Aslında bi panaromaya falan alsalar keşke 2sini. Ben de cok merak ediyorum semih neler söyler nasıl bir tavrı olur. Çok güveniyordu cunku kendine. Büyük hayal kırıklıgı oldu
Ikincilikte büyük başarı. ..kaybetmedi aslında büyük bir fan kitlesi var...
Ay sorma bende çok üzülürdum. İşin kötüsü oylar gazete satışı fln hep semihi gösteriyordu. Tuncay süpriz olduBende öyle ya hiç oy atmadim ama sonuç beni aşırı mutlu etti...semih kazansa çok çok uzulurdum
Hala sosyal medyada acuna yuklenenler var... Devlet meselesi yaptılar ya ne semihmisAy sorma bende çok üzülürdum. İşin kötüsü oylar gazete satışı fln hep semihi gösteriyordu. Tuncay süpriz oldu
Kafayı yemişler yaHala sosyal medyada acuna yuklenenler var... Devlet meselesi yaptılar ya ne semihmis
Aynen yani tuncay kim ki acun bilerek birinci yapsin ..ne gececek eline ..Kafayı yemişler ya
Zarfta semihin adı yazsa semih derlerdi Tuncay babalarinin oğlumu haksız yere birinci yapsınlar. Nur bozar zamanida yok nura saldırdilar cikicaksin açıklama yapmadan diye tehdit ettiler. Yok kavga ettiği bi kız vardı hep o kordinatorun yegeniymiste elenemezmis vs vs uydurup durdular. O dedikoducu cenesi durmayan semih tuncay dan dayak yicek te susucak ekranlarda aklınız alıyor mu bunu allah aşkına. Hakeden kazandı sonunda[/QUOTE][Q UOTE="_nurbanu_, post: 42714123, member: 399217"]Zarfta SEMİH ÖZTÜRKun adi yaziyor olmasına karşı bazı sahisların müdahalesiyle tuncay kazandırilmıştır.sunucu zarfi bile göstermemiştir.bu şaibeli sonuçtan dolayı rtüke 90bin civari şikayet olmuştur. Ütopya yeni dönemde bu yüzden yayinlanmayacakmış.aybuke zarfi ve oranlari görmek istediğinde sunucu tarafından engellenmiştir.ayrıca semihin o birkaç gun konuşmadigi dönemde tuncay tarafından saldırıya uğradıği (potada oy atarken ,ekran canli yayina kapaliyken) diskalifiye olmasi gerekirken,Serkan Semihi yenemeyeceği için olayin örtbas edildiği bunu da icerdeki herkesin bildiği bütün sosyal medyada ve gazetelerde yazmaktadır.daha birçok olaydan ötürü ki bunlar da yeter bence semihin hakki yenmistir.dürüst bir mücadele olmadığı için tebriği de hak etmemektedir.
Zarfta semihin adı yazsa semih derlerdi Tuncay babalarinin oğlumu haksız yere birinci yapsınlar. Nur bozar zamanida yok nura saldırdilar cikicaksin açıklama yapmadan diye tehdit ettiler. Yok kavga ettiği bi kız vardı hep o kordinatorun yegeniymiste elenemezmis vs vs uydurup durdular. O dedikoducu cenesi durmayan semih tuncay dan dayak yicek te susucak ekranlarda aklınız alıyor mu bunu allah aşkına. Hakeden kazandı sonunda[/QUOTE][Q UOTE="_nurbanu_, post: 42714123, member: 399217"]Zarfta SEMİH ÖZTÜRKun adi yaziyor olmasına karşı bazı sahisların müdahalesiyle tuncay kazandırilmıştır.sunucu zarfi bile göstermemiştir.bu şaibeli sonuçtan dolayı rtüke 90bin civari şikayet olmuştur. Ütopya yeni dönemde bu yüzden yayinlanmayacakmış.aybuke zarfi ve oranlari görmek istediğinde sunucu tarafından engellenmiştir.ayrıca semihin o birkaç gun konuşmadigi dönemde tuncay tarafından saldırıya uğradıği (potada oy atarken ,ekran canli yayina kapaliyken) diskalifiye olmasi gerekirken,Serkan Semihi yenemeyeceği için olayin örtbas edildiği bunu da icerdeki herkesin bildiği bütün sosyal medyada ve gazetelerde yazmaktadır.daha birçok olaydan ötürü ki bunlar da yeter bence semihin hakki yenmistir.dürüst bir mücadele olmadığı için tebriği de hak etmemektedir.
ne güzel yazmışsın vallaSemihçiler,ağlatmaktan bahsediyordunuz ya. Ağlattık sizi dün. Zaten sizlerin genelinin nasıl insanlar olduğu, dünki yuhalamalardan, yayın sonrası çekilen küfürlü videolardan ortada. Semih kazansaydı sorun yoktu ama Tuncay kazanınca haksızlık oluyor değil mi? Gazete ve sms'in ikisini de kazanamayacağınız belliydi. Ağlayacaksanız oynamayalım. Sizin reisinizin "postaladığı" yirmi kişi onun sonu oldu gördük. Anladım sindiremeyeceksiniz, bir el öpün belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?